enyém a motor, én nevemen van, én használom, én fizetem mindenét.
Dávidnál van mert ott fűtött garázsban áll.. álljon kint nálam az utcán a hóban? szerintem jobb dolga van így..
nyugalom, ott leszek, azért mondtam a szombatot.
most a dávidkájé a motor vagy a tied? a dávidka nevén van vagy a tijedén? rád vagyunk kíváncsiak a motor vásárlásánál nem a dávidkára.. :D jó lenne azért tudni h most debrecenbe vagy, vagy miskolcon.. mert nem ingyen visznek és randomra h majd lehet találkozunk valahol ha a dávidka elenged alapon nem megyek el feleslegesen.. itt nem kevés pénzről van szó ahhoz h kellő komolysággal kezeljük a dolgokat.. :)
kérdezd meg mit cseréltek benn és akkor nagyjából meg lehet mondani mennyit megy el 1jó példa mivel egy régi 520-ról beszélünk és azt mondja a tulaj most lett felújitva , esetleg vettek bele 1 új dugattyut namost a hajtókart tuti hogy nálad nyirja ki és akkor game over
Gondolom az eset után.Havernak ugyanez volt
Ő azért ment vele egy keveset enduróban, aztán eltört a szívó szeleprugó, aztán adott a technikának.
Dugó, szelep csere de a szerelő egyből belerakta neki is a dupla EXC rugót.
Sajna eladta mert ennyi elég volt neki hogy feladja a motorozást, rá járt a rúd.
2004-es 525SX volt, öninditóval.Valami 50 éves ürgétől vette, aki megvette hogy kijár vele a határba oszt kicsit erős volt neki
400-ért vette még 2010-ben
üdv lehet hogy 1-évet de lehet hogy 1-hetet én mikor megvettem az 525-t 2. motorozásnál eltört az 1-ik szeleprugóm na és arról ki tehet senki amugy örültem hogy nem lett a mocinak semmi baja
most írt egyik ismerős(eltévelyedett bárány) hogy kinézte ezt a ktm típusú motorkerékpárt
ez kb mennyi órát menne el nem vadulva a másik nagy generálig?
Dávidnál van mert ott fűtött garázsban áll.. álljon kint nálam az utcán a hóban? szerintem jobb dolga van így..
nyugalom, ott leszek, azért mondtam a szombatot.
Ő azért ment vele egy keveset enduróban, aztán eltört a szívó szeleprugó, aztán adott a technikának.
Dugó, szelep csere de a szerelő egyből belerakta neki is a dupla EXC rugót.
Sajna eladta mert ennyi elég volt neki hogy feladja a motorozást, rá járt a rúd.
2004-es 525SX volt, öninditóval.Valami 50 éves ürgétől vette, aki megvette hogy kijár vele a határba oszt kicsit erős volt neki
400-ért vette még 2010-ben
50 óra 200óra 1000óra............
ez kb mennyi órát menne el nem vadulva a másik nagy generálig?
Én viszek el tőled vasat tesvír, mánis ottvagyok ! felétek még nem gyöttek rá hogy ebben biznisz van?
na akasztom a futót, szeggyed össze a vasat !