Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de a vagy az biztos
Nem mondtam hogy a tiéd, csak hogy havernak ugyanúgy eltört a szeleprugó
szóval olyan mint a lottó? vagy bejön de inkább nem?
enyém a motor, én nevemen van, én használom, én fizetem mindenét.
Dávidnál van mert ott fűtött garázsban áll.. álljon kint nálam az utcán a hóban? szerintem jobb dolga van így..
nyugalom, ott leszek, azért mondtam a szombatot.
az erejével ennek sincs gond főleg most újitottam fel kpl még ki sem tudtam próbálni
most a dávidkájé a motor vagy a tied? a dávidka nevén van vagy a tijedén? rád vagyunk kíváncsiak a motor vásárlásánál nem a dávidkára.. :D jó lenne azért tudni h most debrecenbe vagy, vagy miskolcon.. mert nem ingyen visznek és randomra h majd lehet találkozunk valahol ha a dávidka elenged alapon nem megyek el feleslegesen.. itt nem kevés pénzről van szó ahhoz h kellő komolysággal kezeljük a dolgokat.. :)
nem az van nálam mert az enyém floridából jött üdv Gyuri
kérdezd meg mit cseréltek benn és akkor nagyjából meg lehet mondani mennyit megy el 1jó példa mivel egy régi 520-ról beszélünk és azt mondja a tulaj most lett felújitva , esetleg vettek bele 1 új dugattyut namost a hajtókart tuti hogy nálad nyirja ki és akkor game over
Gondolom az eset után.Havernak ugyanez volt
Ő azért ment vele egy keveset enduróban, aztán eltört a szívó szeleprugó, aztán adott a technikának.
Dugó, szelep csere de a szerelő egyből belerakta neki is a dupla EXC rugót.
Sajna eladta mert ennyi elég volt neki hogy feladja a motorozást, rá járt a rúd.
2004-es 525SX volt, öninditóval.Valami 50 éves ürgétől vette, aki megvette hogy kijár vele a határba oszt kicsit erős volt neki
400-ért vette még 2010-ben
igen és exc dupla rugószettet kapott
de olyan általánosságban
50 óra 200óra 1000óra............
SX volt?
üdv lehet hogy 1-évet de lehet hogy 1-hetet én mikor megvettem az 525-t 2. motorozásnál eltört az 1-ik szeleprugóm na és arról ki tehet senki amugy örültem hogy nem lett a mocinak semmi baja
Na szepen a szavakkal :D
most írt egyik ismerős(eltévelyedett bárány) hogy kinézte ezt a ktm típusú motorkerékpárt
ez kb mennyi órát menne el nem vadulva a másik nagy generálig?
ed ed ed ed nemfejezmbe lény.
he te lamantin fogjad be azt a zacskószádat !
Miskolchoz
Ha jolvan de mihez van kozel ? :D:D
Fú akkor te vagy az én emberem!
Én viszek el tőled vasat tesvír, mánis ottvagyok ! felétek még nem gyöttek rá hogy ebben biznisz van?

na akasztom a futót, szeggyed össze a vasat !
nem nem helyi hulye vagyok :D máté :D
nekem semmi csak mi nem kérünk pénzt a vashulladékért
egyik helyen sem.. majd Dávid ad pontos címet (de BAZ megyébe gondolkodj)
te helyi hülye vagy?