Emberek! Segítség!
Hogy tudok hátsó lábtartót varázsolni a motorkámra?
Láttam valahol olyat amit valahogy be lehetett akasztani a sima lábtartóba, ilyen levehetős akármi volt, az lenne a legjobb, csak nem találom , de minden megoldás érdekel.
előre is köszi
NEM amúgy meg IGEN
2004 től más a segédváz az ülés rögzítése kipuf felfogatás ,idom de kis rásegítéssel veszel egy másik légszűrőházat ,segédvázat,ülést a régebbinek hátsó idomot annyit nem ér az egész amúgy meg össze lehet ekecselni mindent
igen azt vágtam h passzol! mondta a peti! azért írtam h nem lehet mert ő lehet úgy gondolta hogy megveszi és beleteszi 1ből! és ready! azt meg ugye nem lehet és ne érjék meglepetések! :)
Nagyon tetszik.
Respect!
2. Cross plus
3. Fúrsz rá mondjuk egy LC4 tartót, mint én anno:
Hogy tudok hátsó lábtartót varázsolni a motorkámra?
Láttam valahol olyat amit valahogy be lehetett akasztani a sima lábtartóba, ilyen levehetős akármi volt, az lenne a legjobb, csak nem találom , de minden megoldás érdekel.
előre is köszi
Nincs valakinek vagy esetleg nem tud valaki olyan négyütemű exc-t aminek megvannak a papírjai és max 500.000-et kérnek érte ?
2004 től más a segédváz az ülés rögzítése kipuf felfogatás ,idom de kis rásegítéssel veszel egy másik légszűrőházat ,segédvázat,ülést a régebbinek hátsó idomot annyit nem ér az egész amúgy meg össze lehet ekecselni mindent
Nem ismerem ezt a boltot és a neten se találom csak BP-i Aunert
Nem baj, remélem látok még róla képeket