Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló! Az első telóért mennyit kérsz?
Újban tudok, 11 körül van az ára, ha jól emlékszem.
Ha itthon nem találnál,akkor esetleg nézd meg ezt
Sziasztok!Keresek ilyen kapcsolót megvételre. Előre is köszönöm.
Ilyet még nem láttam. Saját találmány?
Nagyon tetszik.
Respect!
jujj most jut eszembe, hentereg itthon 1 macskalámpás nsr 125, megyek is lebuherni róla thx
Egy görbe kormányból fél óra alatt lehet csinálni,egész nyáron ezzel jártam az erdőt a fiammal
ha vmi szebb igényes megoldást akarsz akkor bontóba nézel vmi sprotgépnek a hátsó lábtartóját konzollal, és azt rögzíted fel a hátsó nyúlványra
1. Tec-Cycles
2. Cross plus
3. Fúrsz rá mondjuk egy LC4 tartót, mint én anno:
Emberek! Segítség!
Hogy tudok hátsó lábtartót varázsolni a motorkámra?
Láttam valahol olyat amit valahogy be lehetett akasztani a sima lábtartóba, ilyen levehetős akármi volt, az lenne a legjobb, csak nem találom , de minden megoldás érdekel.
előre is köszi
Hali!
Nincs valakinek vagy esetleg nem tud valaki olyan négyütemű exc-t aminek megvannak a papírjai és max 500.000-et kérnek érte ?
NEM amúgy meg IGEN
2004 től más a segédváz az ülés rögzítése kipuf felfogatás ,idom de kis rásegítéssel veszel egy másik légszűrőházat ,segédvázat,ülést a régebbinek hátsó idomot annyit nem ér az egész amúgy meg össze lehet ekecselni mindent
Sziasztok valaki megtudná mondani hogy a 2003-as sx 125 re rámegy a 2004 es hátsó idom? kis rásegítéssel is.
Bocsi Mx mania asszem így:http://mxmania.unas.hu/shop_co...
igen azt vágtam h passzol! mondta a peti! azért írtam h nem lehet mert ő lehet úgy gondolta hogy megveszi és beleteszi 1ből! és ready! azt meg ugye nem lehet és ne érjék meglepetések! :)
a hátsó konkrétan egy az egyben bement. elől kellet alakítani.
értem én csak fudejovagy mondta nagyon,hogy nemlehet.
faragással nyilván! :P de anélkül nem lehet.. ugye hogy ugye.. :D
Én sem azt mondtam, hogy nem kell semmit csinálni. Tehát be lehet tenni szinte bárhová, csak faragni kell egy kicsit...
Sziasztok nincs valakinek elfekvőben 2006os lámpás fejidomja ?
Mi az ő elérhetőségük?
Nem ismerem ezt a boltot és a neten se találom csak BP-i Aunert
Kellet faragni,de belehet építeni.
A Fehérvári auner-ben asszem van ilyen hívd fel a tulajt és pontosíts

Nem baj, remélem látok még róla képeket