Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Utánozós majom.....................
A madárfészekből már kiszálltak a fiókák igy nem láttam értelmét tovább bennehagyni.
A kutyatáp még benne van.Szórja a motor folyamatosan maga után, mint Jancsi és Juliska a kenyeret, nehogy eltévedjek hazafelé
ok, szombatban gondolkozz ha úgy jó, mert akkor leszek a motornál
szeretem a humorodat madárfészek nincs a légszűrőházban? vagy kutyatáp?
jó! a héten megbeszélünk itthon mindent! és szólok ha indulunk!
csere arc.. :D hú veled kell beszéljek! kell nekem is olyan matrica (nem pont olyan) mint a tieden van a hátsó idomon.. segítesz nekem csinálni/csináltatni? :D
Cserélném az enyémet szőrén egy 690 SMC-re, SMC-R-re vagy 990 Superduke-ra
Ajánlatokat várok
akkor viszont 730nál egy forinttal sem kevesebb és építheted a megamotód
miért indulnék el úgy?miért kezdjek el ott cigánykodni? miért csináljam azt amit én is utálok? miért csapjuk be egymást? miért kezdjük el egymás f*át szopni? :D elindulok inkább úgy h 730 e mikor odaérek adok 2 puszit kicsi pofidra megírjuk az adásvételit te odaadod az extrákat amid még otthon van és eljövök! ennyi! :D
nem 800at adtak volna, hanem egy frissen sm-é alakított sx-et.. lehet bolondság volt, ha nem jössz el megvenni még mindig megvan a lehetőségem
ezt te sem hiszed el h csak azért raktad fel mert kíváncsi vagy.. :SAD ha adtak volna 800 at és te nem adtad oda akkor buta vagy!
pl.ilyen

mondom, indulj el úgy hogy meg van hirdetve 750ért és ez van a fejedben.. itt belekötsz abban hogy a kézvédő széle karistos (van zsír új hozzá) meg minden és megegyezünk ha akarod
az h ilyeneket belinkelsz.. a gazdája se gondolja komolyan h annyiért eladja.,. azért hirdeti 1 éve.. nem cigánykodok veled ne értsd félre nekem is ilyen motorom van és tudom h mennyit ér.. én sem adnám oda holmi semmi pénzekért de el kell fogadni h nem új motor már enyémbe 29e km van tiedbe lassan 40e.. ezt el kell fogadni te megsaccoltad a motorod árát 750 e ft ra.. ami teljesen korrekt! sztem! a 710 az poén volt természetesen mondom én is kinevetném aki ennyit akarna adni.. de ha valaki 20 e ft ot szeretne alkudni belőle, és tudom h messziről jön és 1000000000% h el is viszi akkor én odaadnám! nem magam alá terelem a vizet de azért lássunk reálisan.. :) és sztem ez 1 baráti ár a mai világba.. és én örülnék h "nem marad rajtam" míg már csak 500 ezret ér.. nézd meg hány hirdetés van, milyen szarokat akarnak eladni mennyi pénzért.. SOHA nem fogják!
és mi van ha csak azért van fent mert kíváncsi vagyok hány embert érdekelne? elárulom hogy voltak már a tiédnél jobb ajánlatok, meg 1 az 1ben csere is lett volna olyanért ami szinte zsír új, csak pályára való és többért hirdetik (850 azt hiszem) csak nekem mégse az volt az ideál.
ha megnézed az enyém a legolcsóbb 2004es (km-t hagyjuk, simán meg lehet bundázni) 800 körül mennek.
ha eljössz úgy hogy a fejedben 750 van, aztán helyszínen talán alkudozhatunk, akkor szombaton várlak
nem, de az xr4 jobb
Ez nem az xr topic he :D
ez a pénz dubajban 3 nap! :D:D:D:D:D
Lancot lanckerekeket megneznem, gumikat... Es ha minden fasza 730 a teteje :)
a hétből még van 6 óra szóval igyekezni kell
vagy sokat nézem a diszkáverin az autókereskedők műsort? :D
dóri fél éve hirdeted.. ha valaki látná benne a reményt és az ÚJ motort már megvették volna tőled 800 ér!.. 710 sztem baráti ár főleg h 750 ér hirdeted.. vagy mit vársz? 750 ért hirdeted és valaki felhív h figyelj adok érte 750 et meg 1 690 smc-r t meg 1 450 es 06 os exc-t? :D ha én árulnám a motorom 750 érés valaki mondaná hogy 710 et ad érte, először kiröhögném, másodszor mondanám neki h 740 az alja.. ő mondaná hogy akkor 730 mert messze van és én mondanám neki h 735 amit ha eljönne érte visszaengednék 730 ra és elvinné tőlem és már gyűjtenék is az exc re a kicsi testem alá! :D szóval 720 és a héten megyünk érte!
ne nevesd ki ez komoly szempont
'havernak is olyan volt, a kutyák sem vizelték annyira a kerekét'
tök kicsi ám, sokkal kisebb mint a 600as, ellenben tényleg jóval nehezebb
a szélében be lett mérve.. 3.3-3 közt vannak