Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv.KTM Mx motortipusokrol mi a véleményetek?mondjuk 90-es évjárattol felfelé(125-250 egyaránt érdekel)
Ezen jó minden,nincs suszterolva,kókányolva.
Nem mondanám papír vékonynak :-)
Ilyen hűtővédő nincs is a KTM-nek az is biztos...
miben különbözik attól amit a neten 500 ért árulnak ?
Csak úgy mondtam.Milyen történetet akarsz hallani?
miért 800 ? elmeséled a történetét ?
Hali!

Szerintetek ez a kerék belemenne az én 2003as 125ös EXC-mbe: http://www.kepesmotor.hu/felni...

Olcsóbb krossz kerekeket szeretnék intézni a motorba, így rosszabb időkre ((:
Előre is köszönöm.
Üdv.
Sziasztok!

Tömítésszettet keresek 2006-os SX-F 250-hez. Itthon körbetelefonáltam mindenkit, 1 hónapnál korábban senki sem tud intézni. Ha valaki tud segíteni rajtam, kérem írjon.

Máté
Még csak terv van. Nem mindenáron akarom eladni.Ha valaki elviszi,lesz másik.Nem viszik,akkor meg marad.
Heló Srácok!

Keresek hitelátvállalással KTM EXC-t 450-525t emberi állapotban.

Ha vki megválna tőle vagy tud ilyen motort akkor kérem jelezze.

Köszönöm
havernak felraktam egy sportpisztolyt, és kb 20perc után már meg is volt az új gazda.
szóval ami ésszerű áron van elkel minden
Aztán hogyha eladod akkó mi lesz helyette?
Elado. 10 üzemorát használt. hibátlan karcmentes. uj ára 165.000ft. ára: 65.000ft
Ha hirdetnek akkor nem te vagy pofátlan.Volt itt a képesmotor apróba olyan RM 250-es 2003-as amit 8-kor felraktak másnap reggel hívtam és még aznap este elvitték.Mondom jó vételre még ebben a csóró országban is ugranak.
este 10kor már pofátlanság telefonálni,reggel 8-kor meg már mondta az Úr hogy mennek megnézni!
Akkor az esztergomkörnyékiek új 525-el gyarapodtak Én is mondtam hogy érdemes megtekinteni mert nagyon eredeti állapot.Körtisz ha csak telefonálgatsz akkor lemaradsz a jóvételről.Olcsó jó motor csak pár napig van fent!
akkor most már tuti hülyék a Ktm-be
Ahogy látom Te nem értesz hozzá,amit árulsz az szép..vastag mint egy papír,annyit is ér ha a közepét megütöd, szépen benyomja a közepét mert ott semmi sem merevíti..parasztvakító kacat
Nincs mit.
14-es első lánckerék valakit nem érdekel?
nagyon szépen köszönöm,nem felejtem el!
Ha ez a legfontosabb,akkor 800 ezer.