Tömítésszettet keresek 2006-os SX-F 250-hez. Itthon körbetelefonáltam mindenkit, 1 hónapnál korábban senki sem tud intézni. Ha valaki tud segíteni rajtam, kérem írjon.
Ha hirdetnek akkor nem te vagy pofátlan.Volt itt a képesmotor apróba olyan RM 250-es 2003-as amit 8-kor felraktak másnap reggel hívtam és még aznap este elvitték.Mondom jó vételre még ebben a csóró országban is ugranak.
Akkor az esztergomkörnyékiek új 525-el gyarapodtak Én is mondtam hogy érdemes megtekinteni mert nagyon eredeti állapot.Körtisz ha csak telefonálgatsz akkor lemaradsz a jóvételről.Olcsó jó motor csak pár napig van fent!
Ahogy látom Te nem értesz hozzá,amit árulsz az szép..vastag mint egy papír,annyit is ér ha a közepét megütöd, szépen benyomja a közepét mert ott semmi sem merevíti..parasztvakító kacat
Szerintetek ez a kerék belemenne az én 2003as 125ös EXC-mbe: http://www.kepesmotor.hu/felni...
Olcsóbb krossz kerekeket szeretnék intézni a motorba, így rosszabb időkre ((:
Előre is köszönöm.
Üdv.
Tömítésszettet keresek 2006-os SX-F 250-hez. Itthon körbetelefonáltam mindenkit, 1 hónapnál korábban senki sem tud intézni. Ha valaki tud segíteni rajtam, kérem írjon.
Máté
Keresek hitelátvállalással KTM EXC-t 450-525t emberi állapotban.
Ha vki megválna tőle vagy tud ilyen motort akkor kérem jelezze.
Köszönöm
szóval ami ésszerű áron van elkel minden