Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

castrol 10w50 power1 racing vagy mi a faszom.. az jó meg az ára is
Nagyon szépen köszönöm! Nagy segítség volt! Melyik olaj a legjobb hozzá, ár-érték arányban? Az alkatrészeket netről rendeled vagy kereskedésben veszed? Köszi!
Sziasztok! Ktm tank/idomszett/segédváz/légszűrőház eladó 1997-es exc.
Vissza a terepre?
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...

Elado Akrapovics könyök TITan GYÁRIT BESZÁMOLOK
mik voltak a hibák?
Hello!
Barátom vett zsír újan,akkor nem volt baja,késöbb jöttek,nehezen indult(csak aksi),olajzás
mire akarod használni?
Pályára jó!
saját nem de javitottam párat itt a faluban is van jó pár szerencsére de mé 1 kicst öregszem én is azt veszek öninditó stb
450 exc nemis volt?
volt de 300 2t más tészta
volt exc-d is vagy csak sx?
06 450 exc szerintem nagyon jó de amikor az enyém az asztalon volt itt volt nálam 1 125sx azzal is felmentem oda ahová a haverok a nagyobbakkal nem csak a motoron múlik és akkor szokták ügye a motort fikázni mikor balfast a gazdi de a kacsa ha nem tud úszni nem a viz a hülye
kinek mi a jó nekem 525 sx van én arra esküszöm
én 55-öt mentem,azsem hűha
szóval akkor jobb volt a 06-os 450 exc? ez a lényeg?
ócsóbb kéne
üdv 2 havernak is volt 2008 450 sxf de mindegyik megbánta mert a jó bevált 2006 450 exc-re cserélték le meg nem is nagyon birtak az erejével én ennyi tudtam segiteni üdv Gyuri
Heló!
Így mindjárt más. küldök E-mailt.
Üdv. Mindenkinek!
KTM sx450f 2007-2008-as modellekről szeretném a véleményeteket!
Mennyire megbízható motorok? Tartósság? stb...
Bárki véleményét meghallgatom ezekről a motorokról, illetve, ha van valakinek személyes tapasztalata velük annak külön örülnék!
polisport? a haver husqvarnáján az volt 1 furat sem egyezett arról nem is beszélek hogy ált rajt arra jó volt hogy a gyári új megmaradt
39593-as hozzászólás, 2012- nem volt 30 üzemóra...
jól néz ki és mit veszel helyette? meg ne bánd
Eladó nekem is van...
eladjam? melyiket?
Szia! Én írtam mailt a motorral kapcsolatban, képet láttam (525sx forum) hátha eladod.