Látom motort keresel.Nekem van egy 2004-es papíros,kb 150 óra van benne felújítás óta.Ha gondolod,küldök képeket. Nem hirdetem sehol,mert meguntam a sok idiótának válaszolgatni.
Ma elhoztuk a motort,a gazda nem buta csak milliárdos ..nem érdekelte a motor csak úgy volt,eladta mert sok autója van és nem tudott beállni mellé a garázsba..nem láttam régen ilyen gyári állapotú motort..szó szerint makulátlan
Hát majdnem ilyen volt igen, csak a lámpa is gyári 2004-volt meg nem fekete váz, de 2007re gyúrok most azért akarok ilyet :D
2004 is kellene ha találnék, de még a 07-es se jön össze
Hali!
A pálya TÖKÉLETES!Be lett kerítve ,az egész nyomvonal dózerolva 5-8m széles,bekerült a saját telekre,mert kicsit kilógott.Az enduro 1 qvad széleség,egy kicsit nehezebb rész van ahol Ő nem fér el,ez egy nyom,a többi ok.Együtt kb 3 km ,de tavasszal még továbbcsinálom.
Minden ugró éle pengeéles,van egy jó kis leugró!
Az sxf-ben vez.lánc feszítőt kellett cserélni,az olajos szar,"ricnis"kell bele,mindig fitt akksi kell,más nem volt.
egy rövid kis összefoglalót írj már róla légy szíves,képekkel illusztrálva
mennyi óra,mi volt felújítva,extra,hátrány,ár....
Km-uzemóra hogy áll benne? mennyi volt a vég ár?
jó motorozást vele!
forgalomba lesz helyezve?
Már karácsony óta keresem
KM-üzemóra mennyinél jár?
2004 is kellene ha találnék, de még a 07-es se jön össze
http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-5...
A pálya TÖKÉLETES!Be lett kerítve ,az egész nyomvonal dózerolva 5-8m széles,bekerült a saját telekre,mert kicsit kilógott.Az enduro 1 qvad széleség,egy kicsit nehezebb rész van ahol Ő nem fér el,ez egy nyom,a többi ok.Együtt kb 3 km ,de tavasszal még továbbcsinálom.
Minden ugró éle pengeéles,van egy jó kis leugró!
Az sxf-ben vez.lánc feszítőt kellett cserélni,az olajos szar,"ricnis"kell bele,mindig fitt akksi kell,más nem volt.