Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

attól még hogy megkérdezem az árát nem biztos hogy megveszem :)
mennyi lenne ?
Eladó :)
a ktm-be akkor nem értenek hozzá ? :)
drz400@citromail.hu

egy rövid kis összefoglalót írj már róla légy szíves,képekkel illusztrálva
mennyi óra,mi volt felújítva,extra,hátrány,ár....
Látom motort keresel.Nekem van egy 2004-es papíros,kb 150 óra van benne felújítás óta.Ha gondolod,küldök képeket. Nem hirdetem sehol,mert meguntam a sok idiótának válaszolgatni.
hay!
Km-uzemóra hogy áll benne? mennyi volt a vég ár?
óóó.. akkor mindegy már
jó motorozást vele!
akkor sok szerencsét hozzá,én meg várok még,ezt még legalább könnyebb mint a rávalót megkeresni!
forgalomba lesz helyezve?
Szerintem kb. felújítás óta úgy max. 100 órát mehetett.
Ma elhoztuk a motort,a gazda nem buta csak milliárdos ..nem érdekelte a motor csak úgy volt,eladta mert sok autója van és nem tudott beállni mellé a garázsba..nem láttam régen ilyen gyári állapotú motort..szó szerint makulátlan
Ez a baj, hogy ezek pont nincsenek a csomóba
Már karácsony óta keresem
Heló!
KM-üzemóra mennyinél jár?
Ebay-en biztos van.Én multkor találtam egy csomófélét.
Szerintem te hívtál ma, de azért leírom teljesen rendben van még nem kel l1 darabig belenyúlni!
igen
Nem, olyan van fent magyar oldalon is, de nekem az nem tetszik
Hát majdnem ilyen volt igen, csak a lámpa is gyári 2004-volt meg nem fekete váz, de 2007re gyúrok most azért akarok ilyet :D
2004 is kellene ha találnék, de még a 07-es se jön össze
Neked ilyened volt vagyis ilyen 2006-os oldalidommal
http://ep.yimg.com/ca/I/yhst-5...
zsír új?
Ha minden igaz akkor hétvégén egy új sxf 450 tulaja leszek majd ha jobb idő lesz akkor ellátogatnék a pályára.
A "buxám" még csak a makettig terjed :D
Facebukkon van csomó kép
Hali!
A pálya TÖKÉLETES!Be lett kerítve ,az egész nyomvonal dózerolva 5-8m széles,bekerült a saját telekre,mert kicsit kilógott.Az enduro 1 qvad széleség,egy kicsit nehezebb rész van ahol Ő nem fér el,ez egy nyom,a többi ok.Együtt kb 3 km ,de tavasszal még továbbcsinálom.
Minden ugró éle pengeéles,van egy jó kis leugró!
Az sxf-ben vez.lánc feszítőt kellett cserélni,az olajos szar,"ricnis"kell bele,mindig fitt akksi kell,más nem volt.
Akkor valószínű az egy jól szervizelt, megbízható gép lesz...