amúgy lehet több is van ilyen névvel..lehet te nem is rám gondolsz..legalább is szeksz közben remélem nem
pl a magiszterelnök úr...őt is illeti ez a név...de ő a felcsúdi fociakadémiát szokta vidizni
egy számszung es 90 fényképező géppel...kis helyen elfér..occó vót..szép a képe a tokjával együtt is épp csak egy ölöl méretű...még a 42 colos tv is éles mint az állat ezek(amiket ezzel raktam fel) a lyuhtub vidik
könnyen előkapom.. és már mehet is a vidi
De, igazad van. Bár a logikát nem értem?!? 1Milláért hirdetik de 900 az alja...
Ezt honnan is tudom?
Merthogy az eladótól megkérdeztem? Elmondta? A marha!
És ez az alja? Ettől olcsóbban nem adja? Erre bepróbálkozok 800-al?
Reagálás: Csendben ledöbbent képpel mosolyog az eladó, hogy ez most normális? Ha meg tovább erősködne, biztosan mondanám hogy tessék a helyszínt elhagyni, mert engedem a kutyákat... Legalább is ezt tenném!
Estemben az 1 milla: ha szerintem ér annyit akkor felhívom, utánérdeklődöm, esetleg mail-ben írja le az "életpályáját", vagy mondja el. Ha még így is érdekel, akkor futó, menet a gépet megnézni. Píz a zsebben. Körbenéz meghallgat, megrángat, mondjuk próbakör... Aztán ha van mit, elkezdeném sorolni, mit kellene cserélni, ha nincs a gazdasági helyzetre hivatkozva beprróbálkoznák. De ha nincs semmi lényeges (szakadt matrica, karcos idom endúrónál nem alku tárgya) akkor bepróbálkozom esetleg 900-al, ha minden jól megy 950-ben el lehet hozni... Sztem!
Nem hiszem hogy ennyivel drágábban tennék fel a motorokat, hogy mindegyikből le lehet alkudni 15-17%ot ?!?
Ha meg az 1 Misit drágállottam érte akkor úgysem hívom föl
De ezek szerint én látom nagyon rosszul ezt az adok-veszek témát...
Szevasztok!
2007 525 nél volt valami módosítás,mint pl a 06-osnál?
blokk ügyileg - erő ilyesmi?
Ezen évjáratnál melyik megbízhatóbb,450 vagy 525,főként enduróra-néha kis utca.
ez a gép ez förtelmessen szép...
ebben nem hogy üzemóra nincs de még üzemorvos sem látta ..mert ez még olyan filyatal...
remélem te azért használod is majd..mert kár 1 ilyen gyöngyöt parlagon hagyni...meg kell panyírozni .. a sziklákkal megcsiszitolni.. gajjakkal meg karistolni...
a hegy könnyen megkaristol mindent http://youtu.be/ku3etBDTZqU
Miert te ha latod h a vartnal olcsobban megkapsz x dolgot nem erdeked h olcsobb legyen? V hirdetnek vmit 1millioert 900 a vege te nem kered meg 800ba? Hanem odaadod erte az 1 milliot? Nemtudom.. Lehet nem a legkorrektebb dolog de nekem penz a penz a mostani motoromnal nemtudtam ennyit lealkudni megprobaltam nem ment de elhoztam tehat az elado diktalta az arat. Oda vissza dolog ez.
Nem mindig így van sajnos... én júniustól hirdettem az enyémet korrekt áron, korrekt állapotban. Teljesen fel volt újítva a blokk/futómű magamnak csináltattam tavaly, csak idő hiányban nem használtam ezért került eladó sorba. Egy bibi volt a dologba hogy 580 ü.ó. és 28e km volt az órájába, mikor ez meghallották nem is érdeklődtek tovább.
Decemberben elcseréltem azóta az új tulaj minden motorozás után, hív,hogy kurva jó a motor nem bánta meg a cserét. Mellesleg mikor mgírtuk a papírokat és elindult hazafele az utca végéről még vissza jött és megsimogatta a kawát
Azért örülök annak amit most végre leírtál, mert sok a tévhit a márkát illetően!
A dupla rugó az jár a bergnek, mert ez ilyen és kész!
És azon senki ne csodálkozzon, ha egy üzemórás versenytechnika beszarik mert bent van a pakliba bármikor, bárkinek, bármilyen márkájú is legyen!
ez a legjobb..400ezret költött rá és 100ezer az irányár
az én bergem maga volt a tsúts.
2008ban vettemk5 volt..annyi volt hogy a hengerfej az le volt szedve titán szelepek kicserélve atzélra... duplarugósra.. bergeknél ez hatalmas gond volt az a rugó szeleprugó ami a ktm-ben nem is hallotak hogy tört volna a kutyabergben..állan dölon eltört.
naszóval a bergem megvettem X üzórával...ami kb 80-150ig volt..
én beleraktam 350et.. és még bontatlan volt a blokk!
olajat nem fogyasztotta...és 3,5 év alatt költöttem 10eft...
és mikor eladtam mondom bontatla na blokk.. beinditom és azt mondta az ember aki átvette hogy hihetetlen hogy bontatlan és ilyn szép a hangja...bergben ilyen szép hangút még nem hallott..mondt hogy akkor úgy is mentem vele....
mondom ja..
egy normális gázt nem kapott..meg csak a boltba tejért volt a menet..
Nekem többen eljöttek annó a 125ös Apriliáért, volt aki futóval jött a Balatontól nem keveset. 350ért hirdettem, úgy voltam vele hogy 320ért vihetik (még bejáratós volt szinte felújítás után + rendszámos 11Kwos papírral). parasztgyerek kijárta belőle a benzint annyit körözött., mikor leállt elkezdi: "Szar a motor"... hát mondom suttyókám nem szar csak nem fogom telitankolni azért mert jössz. 280ra akarta alkudni, és bár nagyon szerettem volna már eladni és venni a KTM-et elküldtem haza minden megbánás nélkül. ezt még kb 3* eljátszottam.
utána jött Érdről egy csávó, 50 centis hó volt, kipróbálni kedve se volt, épp ezért megbeszéltük korrektül hogy se próba se semmi ő bízik bennem elviszi 320ért. pacsi, vigyed. nyár elején írt meg küldött képet a motorról és nagyon meg van vele elégedve.
lehet velem is alkudozni, de a pofátlan ajánlatok nálam nem nyerők. inkább lelakom, 50e km-t megyek vele hozzá se nyúlok a lánc a földet veri a gumi slikkre kopik.. na majd akkor jöjjenek a skót ajánlataikkal. ezt se gondoltam soha 780ért eladni, azért raktam fel annyiért hogy a sok piaci vénájú alkudozó tudjon élvezkedni rajta. van egy ár a fejemben, annál alacsonyabban akkor sem adom ha előttem lobogtatja a pénzét meg az ország másik végéből jön. aki meg a lassan 39e km-el példálózik az vegyen egy szanaszét hajtott, 5* visszatekergetett 10e km-nek írt csilli-villi gépet 1 millióért vagy többért.
pl a magiszterelnök úr...őt is illeti ez a név...de ő a felcsúdi fociakadémiát szokta vidizni
könnyen előkapom.. és már mehet is a vidi
http://youtu.be/wrItodo7bfQ
Ezt honnan is tudom?
Merthogy az eladótól megkérdeztem? Elmondta? A marha!
És ez az alja? Ettől olcsóbban nem adja? Erre bepróbálkozok 800-al?
Reagálás: Csendben ledöbbent képpel mosolyog az eladó, hogy ez most normális? Ha meg tovább erősködne, biztosan mondanám hogy tessék a helyszínt elhagyni, mert engedem a kutyákat... Legalább is ezt tenném!
Estemben az 1 milla: ha szerintem ér annyit akkor felhívom, utánérdeklődöm, esetleg mail-ben írja le az "életpályáját", vagy mondja el. Ha még így is érdekel, akkor futó, menet a gépet megnézni. Píz a zsebben. Körbenéz meghallgat, megrángat, mondjuk próbakör... Aztán ha van mit, elkezdeném sorolni, mit kellene cserélni, ha nincs a gazdasági helyzetre hivatkozva beprróbálkoznák. De ha nincs semmi lényeges (szakadt matrica, karcos idom endúrónál nem alku tárgya) akkor bepróbálkozom esetleg 900-al, ha minden jól megy 950-ben el lehet hozni... Sztem!
Nem hiszem hogy ennyivel drágábban tennék fel a motorokat, hogy mindegyikből le lehet alkudni 15-17%ot ?!?
Ha meg az 1 Misit drágállottam érte akkor úgysem hívom föl
De ezek szerint én látom nagyon rosszul ezt az adok-veszek témát...
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
2007 525 nél volt valami módosítás,mint pl a 06-osnál?
blokk ügyileg - erő ilyesmi?
Ezen évjáratnál melyik megbízhatóbb,450 vagy 525,főként enduróra-néha kis utca.
én
nem is lyártam arra soha .
ez a gép ez förtelmessen szép...
ebben nem hogy üzemóra nincs de még üzemorvos sem látta ..mert ez még olyan filyatal...
remélem te azért használod is majd..mert kár 1 ilyen gyöngyöt parlagon hagyni...meg kell panyírozni .. a sziklákkal megcsiszitolni.. gajjakkal meg karistolni...
a hegy könnyen megkaristol mindent
http://youtu.be/ku3etBDTZqU
Decemberben elcseréltem azóta az új tulaj minden motorozás után, hív,hogy kurva jó a motor nem bánta meg a cserét. Mellesleg mikor mgírtuk a papírokat és elindult hazafele az utca végéről még vissza jött és megsimogatta a kawát
Azért örülök annak amit most végre leírtál, mert sok a tévhit a márkát illetően!
A dupla rugó az jár a bergnek, mert ez ilyen és kész!
És azon senki ne csodálkozzon, ha egy üzemórás versenytechnika beszarik mert bent van a pakliba bármikor, bárkinek, bármilyen márkájú is legyen!
te vagy a viktor az "állat"? nem is tudtam, de már olvastam rólad
az én bergem maga volt a tsúts.
2008ban vettemk5 volt..annyi volt hogy a hengerfej az le volt szedve titán szelepek kicserélve atzélra... duplarugósra.. bergeknél ez hatalmas gond volt az a rugó szeleprugó ami a ktm-ben nem is hallotak hogy tört volna a kutyabergben..állan dölon eltört.
naszóval a bergem megvettem X üzórával...ami kb 80-150ig volt..
én beleraktam 350et.. és még bontatlan volt a blokk!
olajat nem fogyasztotta...és 3,5 év alatt költöttem 10eft...
és mikor eladtam mondom bontatla na blokk.. beinditom és azt mondta az ember aki átvette hogy hihetetlen hogy bontatlan és ilyn szép a hangja...bergben ilyen szép hangút még nem hallott..mondt hogy akkor úgy is mentem vele....
mondom ja..
egy normális gázt nem kapott..meg csak a boltba tejért volt a menet..
http://youtu.be/WfqJZXkoE-U
utána jött Érdről egy csávó, 50 centis hó volt, kipróbálni kedve se volt, épp ezért megbeszéltük korrektül hogy se próba se semmi ő bízik bennem elviszi 320ért. pacsi, vigyed. nyár elején írt meg küldött képet a motorról és nagyon meg van vele elégedve.
lehet velem is alkudozni, de a pofátlan ajánlatok nálam nem nyerők. inkább lelakom, 50e km-t megyek vele hozzá se nyúlok a lánc a földet veri a gumi slikkre kopik.. na majd akkor jöjjenek a skót ajánlataikkal. ezt se gondoltam soha 780ért eladni, azért raktam fel annyiért hogy a sok piaci vénájú alkudozó tudjon élvezkedni rajta. van egy ár a fejemben, annál alacsonyabban akkor sem adom ha előttem lobogtatja a pénzét meg az ország másik végéből jön. aki meg a lassan 39e km-el példálózik az vegyen egy szanaszét hajtott, 5* visszatekergetett 10e km-nek írt csilli-villi gépet 1 millióért vagy többért.