Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kamerát akarok venni,azért kérdezem,hogy melyik lenne a legjobb.
amúgy lehet több is van ilyen névvel..lehet te nem is rám gondolsz..legalább is szeksz közben remélem nem
pl a magiszterelnök úr...őt is illeti ez a név...de ő a felcsúdi fociakadémiát szokta vidizni
egy számszung es 90 fényképező géppel...kis helyen elfér..occó vót..szép a képe a tokjával együtt is épp csak egy ölöl méretű...még a 42 colos tv is éles mint az állat ezek(amiket ezzel raktam fel) a lyuhtub vidik
könnyen előkapom.. és már mehet is a vidi
virágnyelven irtam, de most csak meghallod a wállast
http://youtu.be/wrItodo7bfQ
De, igazad van. Bár a logikát nem értem?!? 1Milláért hirdetik de 900 az alja...
Ezt honnan is tudom?
Merthogy az eladótól megkérdeztem? Elmondta? A marha!
És ez az alja? Ettől olcsóbban nem adja? Erre bepróbálkozok 800-al?
Reagálás: Csendben ledöbbent képpel mosolyog az eladó, hogy ez most normális? Ha meg tovább erősködne, biztosan mondanám hogy tessék a helyszínt elhagyni, mert engedem a kutyákat... Legalább is ezt tenném!
Estemben az 1 milla: ha szerintem ér annyit akkor felhívom, utánérdeklődöm, esetleg mail-ben írja le az "életpályáját", vagy mondja el. Ha még így is érdekel, akkor futó, menet a gépet megnézni. Píz a zsebben. Körbenéz meghallgat, megrángat, mondjuk próbakör... Aztán ha van mit, elkezdeném sorolni, mit kellene cserélni, ha nincs a gazdasági helyzetre hivatkozva beprróbálkoznák. De ha nincs semmi lényeges (szakadt matrica, karcos idom endúrónál nem alku tárgya) akkor bepróbálkozom esetleg 900-al, ha minden jól megy 950-ben el lehet hozni... Sztem!
Nem hiszem hogy ennyivel drágábban tennék fel a motorokat, hogy mindegyikből le lehet alkudni 15-17%ot ?!?
Ha meg az 1 Misit drágállottam érte akkor úgysem hívom föl
De ezek szerint én látom nagyon rosszul ezt az adok-veszek témát...
akkor most igen vagy nem
Ez milyen kamerával van felvéve?
sokat kell dolgozz ezzel a motorral hogy igy nézzen ki mint a gladiétormotor
http://youtu.be/XjgvXs9phIQ
zozit kell megvárni.. ö itt az agy..
Szevasztok!
2007 525 nél volt valami módosítás,mint pl a 06-osnál?
blokk ügyileg - erő ilyesmi?
Ezen évjáratnál melyik megbízhatóbb,450 vagy 525,főként enduróra-néha kis utca.
ki..
én
nem is lyártam arra soha .

ez a gép ez förtelmessen szép...
ebben nem hogy üzemóra nincs de még üzemorvos sem látta ..mert ez még olyan filyatal...
remélem te azért használod is majd..mert kár 1 ilyen gyöngyöt parlagon hagyni...meg kell panyírozni .. a sziklákkal megcsiszitolni.. gajjakkal meg karistolni...
a hegy könnyen megkaristol mindent
http://youtu.be/ku3etBDTZqU
Miert te ha latod h a vartnal olcsobban megkapsz x dolgot nem erdeked h olcsobb legyen? V hirdetnek vmit 1millioert 900 a vege te nem kered meg 800ba? Hanem odaadod erte az 1 milliot? Nemtudom.. Lehet nem a legkorrektebb dolog de nekem penz a penz a mostani motoromnal nemtudtam ennyit lealkudni megprobaltam nem ment de elhoztam tehat az elado diktalta az arat. Oda vissza dolog ez.
A hirdetésben feltett kép is sokat számít, ezt a ktm-et fél éve hirdették pedig nem leütött, csak koszos, rossz képet raktak fel róla.
10.000KM
De véleményem szerint nincs benn annyi, még a gyári fékbetétek, kerékcsapágyak vannak benn és hibátlanok! A lánc is még a gyári regina volt.
Nem mindig így van sajnos... én júniustól hirdettem az enyémet korrekt áron, korrekt állapotban. Teljesen fel volt újítva a blokk/futómű magamnak csináltattam tavaly, csak idő hiányban nem használtam ezért került eladó sorba. Egy bibi volt a dologba hogy 580 ü.ó. és 28e km volt az órájába, mikor ez meghallották nem is érdeklődtek tovább.
Decemberben elcseréltem azóta az új tulaj minden motorozás után, hív,hogy kurva jó a motor nem bánta meg a cserét. Mellesleg mikor mgírtuk a papírokat és elindult hazafele az utca végéről még vissza jött és megsimogatta a kawát
km?
Holnap lesz 1hete, az óra 350 órát mutat.
Mikor vételezeted? km-üzemóra mennyi van benne?

Azért örülök annak amit most végre leírtál, mert sok a tévhit a márkát illetően!
A dupla rugó az jár a bergnek, mert ez ilyen és kész!
És azon senki ne csodálkozzon, ha egy üzemórás versenytechnika beszarik mert bent van a pakliba bármikor, bárkinek, bármilyen márkájú is legyen!

Úúúú bazzeg, ez hibátalan gép
vazzeg
te vagy a viktor az "állat"? nem is tudtam, de már olvastam rólad
A megígért pár kép, felyidom, kézvédő meg markolatok még hiányoznak aztán teljesen kész!
ez a legjobb..400ezret költött rá és 100ezer az irányár

az én bergem maga volt a tsúts.
2008ban vettemk5 volt..annyi volt hogy a hengerfej az le volt szedve titán szelepek kicserélve atzélra... duplarugósra.. bergeknél ez hatalmas gond volt az a rugó szeleprugó ami a ktm-ben nem is hallotak hogy tört volna a kutyabergben..állan dölon eltört.
naszóval a bergem megvettem X üzórával...ami kb 80-150ig volt..
én beleraktam 350et.. és még bontatlan volt a blokk!
olajat nem fogyasztotta...és 3,5 év alatt költöttem 10eft...
és mikor eladtam mondom bontatla na blokk.. beinditom és azt mondta az ember aki átvette hogy hihetetlen hogy bontatlan és ilyn szép a hangja...bergben ilyen szép hangút még nem hallott..mondt hogy akkor úgy is mentem vele....
mondom ja..
egy normális gázt nem kapott..meg csak a boltba tejért volt a menet..

http://youtu.be/WfqJZXkoE-U
Nekem többen eljöttek annó a 125ös Apriliáért, volt aki futóval jött a Balatontól nem keveset. 350ért hirdettem, úgy voltam vele hogy 320ért vihetik (még bejáratós volt szinte felújítás után + rendszámos 11Kwos papírral). parasztgyerek kijárta belőle a benzint annyit körözött., mikor leállt elkezdi: "Szar a motor"... hát mondom suttyókám nem szar csak nem fogom telitankolni azért mert jössz. 280ra akarta alkudni, és bár nagyon szerettem volna már eladni és venni a KTM-et elküldtem haza minden megbánás nélkül. ezt még kb 3* eljátszottam.
utána jött Érdről egy csávó, 50 centis hó volt, kipróbálni kedve se volt, épp ezért megbeszéltük korrektül hogy se próba se semmi ő bízik bennem elviszi 320ért. pacsi, vigyed. nyár elején írt meg küldött képet a motorról és nagyon meg van vele elégedve.
lehet velem is alkudozni, de a pofátlan ajánlatok nálam nem nyerők. inkább lelakom, 50e km-t megyek vele hozzá se nyúlok a lánc a földet veri a gumi slikkre kopik.. na majd akkor jöjjenek a skót ajánlataikkal. ezt se gondoltam soha 780ért eladni, azért raktam fel annyiért hogy a sok piaci vénájú alkudozó tudjon élvezkedni rajta. van egy ár a fejemben, annál alacsonyabban akkor sem adom ha előttem lobogtatja a pénzét meg az ország másik végéből jön. aki meg a lassan 39e km-el példálózik az vegyen egy szanaszét hajtott, 5* visszatekergetett 10e km-nek írt csilli-villi gépet 1 millióért vagy többért.