Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most vagy én vagyok hülye a matekhoz , vagy neked vannak túl nagy igényeid...

5-6 éves motort keresel, amit évi 20-30 órát használtak? és gondolom az ára is jobb legyen mint egy 10 évesé
lyaúnapot mindenkibe.

figyu mán.
mi a reteknek ez a verda ha van egy 525öd is
soka a szabadidőd és szerelgetni szeretsz...
megcsótányolni..szögelni?sok benzint elégetni rövid idő alatt+birkózni egy 430ccm 2tvel?
volt nekem ..17éve egy 1983as kx 420..na az is szét volt kó-gányolva...hú de szerettem..mikor már nem volt itthon...
kb szétrugta a lábam...
amit viszon tszerettem és azért ment tönkre mert filyatal voltam és figom sem volt az ilyne verdákhoz..az a 1986os kx 500as volt(fél év múlva).
az már tárcsafék elöl hátul.központi teló..de még hagyományos eleje volt...paúer szeleppel...beteg erős volt ,de jó verda...
szóvl az 5nyuszi öt mellé minek még egy verda?
sok a szabadidőd?akkó gyere hozzám füvetnyírni
Elég nagy tévedésben vagy, a 690 SM az kb. gyerekbicikli méretű...
Sziasztok!
Valaki nem tud véletlen eladó exc 525-öt? 2006-07-es érdekelne. Maximum 150 üzemórával, lehetőleg rendszámos kellene. Nagyon kihalt a piac mostanában, szerintetek mikor érdemes keresgélni/venni? Köszi előre is!
Igazad van. Ha 950 csokitallérért elviszik akkor eladom, ha nem akkor megmarad.
Amúgy kezdődik megint a maúkulás a huszkuvarnán. Jelenleg 100% szimszon gyújtás van rajta, de megpróbálok beszerezni egy full BABETTA gyújtás szisztemet. Nem viccelek, komolyan babettáét. Elvileg még brutálabb lesz tőle. Gyárilag racsing verziós elvileg, ezen már elöl ápszájdáwn telók vannak, hátul őlinsz... Az meg fel lett tekerve maxra, aztán alig bírok ráülni. Ja, és 1988-ból ! Felrakok róla egy képet, mert már annyit meséltem róla...
az 55kilóra azért öt mert a fele súly előre esiksz:-)
j jó csak 48% van elöl és 52% van a hátsó tengelyenszóval..112x 0,48..ez van elöl
hátul meg...112x0,52..ez meg hátul.ezt kell megemelni.
ha csak a súla baj..akkor próbáld ki..szedjéál le róla minden kacatot!
öninditó..ki
aksi..ki.. vezetékek kapcsolók..ki..lámpaidomok krosszara csere..akkor a tiéd is a 123kg helyet112 lesz!
na akkor próbáld ki..milyne az extrémben...hogy lehet majd döltögetni meg minden..meg ha beszopősuz valahol és emlegetni kell az a 10kiló minusz az olyan sok..hogy elképesztő csak 10kiló..de ha az 55 kiló a max amit elbirsz és ráugrik még 5kiló(kb ennyi a hátulja ha megemeled az ülés mögött!) akkor az geci sokat számit!
figyu..nem tudom...
nekem ez a második sx 525öm..volt előtte egy k4 ez meg egy k5
ez teletasnkolva 112kiló..6gangos váltó oszt enyi..ja nagy vizpumpa kerék.150% waterpump ahogy az englis mondaná:-)

én annó mikro vettem..már lassna egy éve..400ért ragadt rám..
azóta ráköltöttem....50ezret ..gyűrű meg egy golyós fötengelycsapágy..
azóta megyek és megyek..
semmi pénzért nem kéne más...
pedig itt a hol mék azoknak van 300xc 2012 meg 350exc 6délyz...meg 2012 450sikszdélyzi..de rám nem kell várni...néha berotyog patakokban ha sokat reszelünk egyhelyen..de akkor megállok és szusszanok én is...
ilyen gas gas ec 300asokat is reggeli re szokta megenni.

ugyhogy ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz
Beszéltem ma a sráccal,tud csinálni,de árat csak akkor tud mondani,ha elregéled neki hogy mekkorát akarsz,milyen formát ésatöbbi ésatöbbi.Adj egy emil címet,elküldöm a telefonszámát,aztán megbeszélitek.
Köszönöm a felvilágosítást.
Most előbújt belőlem a falusi paraszt cshávó, olcsóbb lenne, ha levágnál a kipufogóból. Meg hangosabb is lenne !
az kerlek szepen ha elcsuszik a motor aszfalton nem a kiput horzsolja le hanem a gyurut vagesz? :-D
Én bratyóvá fogadlak téged, ezen ne múljon.
Amúgy nem hiszem, hogy el fogom tudni adni a járművet.
Most őszintén, szerintetek sokat kérek érte?
Mindíg is meg akartam kérdezni, hogy az SM-eknél a kipufogó végén mi az a pénisz gyűrű ?
A konkurens hirdető...
vémpusz vémpusz...
há az lyaú..ha dógozó az lyaú...szüleidnek ilyne autólyuk van lyaú..de ha nem fogadsz magad mellé bratyónak akkor az is lyaú.nekem minden lyaú...nyugi .
ha eladod a ktm 525 és gasgas-os lesző..szeretetel várunk a gasgas fhórumba...
igazándiből inkább gasgasos extrémenduró fórum...
na csáó.
A motorozást nem ők finanszírozzák... Sőt.

Tavaly egész végig melóztam, nem is volt motorom. Na, a 800HUF/órás sofőri fizetésemből nem lett volna.. Erre találták ki a seftelést. Napi 9-10 óra volt az átlag, heti hét napon át.
Szervusz
A telón találtam egy pár nem fogadott hívást, visszahívni sajnos nem tudok. E-mailom nem jött tőled. Ha csak nem te vagy a tüzifakereskedő, aki nem tudom hány köbméter fát akart adni érte.
Visszaolvasgattam a kommenteket, mert tegnap vagy tegnap előtt óta nem ültem géphez.
Na szóval itt ez a hajón dolgozó csávó akit KTM csere érdekel. Ha hazudni kell az eladáshoz, akkor az már régen rossz szerintem. Bezzeg az enyémbe valós üzemóra / kilóméter állás van, hibátlan állapotú, nincs szétcseszve, azt meg nem viszik. Vinnék, de megtalált engemet a Herry Potteres csávó, a tüzifa kereskedőkkel valamint önjelölt tüzépesekkel együtt. Akkor a havi 10 ezret törlesztek és a kezdőrészletem 0 forintos csávókról nem is beszélve ..... Mint anno említettem, azért adom el, mert nekem a Gas Gas jobban bejön, semmi másért. Ja, és második motorként használt, barmulós motornak van egy 430-as 2 ütemű huszkuvarnám....
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Estét. Ha már mindenki eladja, akkor ismét beállok a sorba... Jöttek ma le hozzánk tamásiból motorozni, és vót köztük egy Giz Gazos... MEgbabonázott az a motor...
Sziasztok 2004-es XC 450-hez honnan tudnék service manualt letölteni? Kerestem mindenhol de csak fizetőset találtam. SX, EXC hez való is jó lenne. Vagy akinek van esetleg pdf be és elküldené az e-mailemre annak nagyon örülnék. Előre is köszönöm.
2002 sx400 szelepszakadt blokkot bontok 4gangos. A hengert hüvelyezni kell, a főtengely hajtókar cserés, hengerfejet javítani kell. Más minden jó! Van még balos hűtő és kipufogó leömlő duplacsöves. Más nincs! dementor72@freemail.hu
Cseréljünk!
ELADÓ LETT a vas! Akár enduroként is excel kerekekkel!

http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...