elméletileg mikor megadta ma havernak a telefonszámát akkor felhivta..meg volt ..megnézte..mármint a haver hogy ez tényleg olyan é..és meg is vette..elméletileg a postás már elindult vele...ha egész északa gyalogol akkor reggelre már budhakesziben lesz a cucc
az ember ott segit ahol...kell
bandi...
ez nem volt szép..nem is fogtál sőt öregedtél is ...és a ráncaid is előjöttek..
+ szarabbul mész mint helló pisti(ez a helló pisti ez a helló kittis filyús változata)
ez is cini...kuss ...
nem látód a fától az ernyőt....pedig marokkóban jól jönne pár fa vagy egy napernyő...
ki?
Én?
nem én Wótam
az feszültség fontos dolog...már csak áramerősség kell és ott a teljesitmény...
az elektormos töltés időegység alatt végzett munkálya...a teljesitmény...há az a legfontossabb a világon...
sziasztok.
hát deni..ez tök állat..ilyen nekünk is kéne.. extrémeseknek entúrhósoknak...
az tök jó volna ha nem ugatna be a sok arc..arc nélkül...nem lenne semmi vita ellentmondás...csak megértés és béke mint a paradizsomba....
fu de kafin mész... bakker azt a sziklát olyan ügyesssen átlépted..pedig meg van vagy...10cm is
bakker jól is nézel ki.... fogytál nem és most lám...milyen szép az új rucid.. tökre kafi.... testhez simis
bakker ..szali..nekünk is kell egy ilyen fhórum..nekünk és a titokolvasó brigádunknak
már rajta is vok....felhivom az amerigai elnökött...beszélek vele....persze kálypon mer amúgy meg drága lenne inter-urbán
amúgy megnéztem ezt a navnak és adóhatósgnak készittett tablót..(fércbuksz..vagy mi a retek..)..pl a szupermótósok közt ez a 2004-2007ig 525 alapú motorok ..nagyon soknak van...csak nagyon bevált technika lehet
büszke is vok rá..mármint hogy nekem is jutott egy darab
Gyertek csatlakozzatok a SuMo csoporthoz a FB-on. Reméljük összejön egy jó kis supermotos csoport. Eddig közel százan vagyunk az ország minden részéről!
Lehet közös gurulásokat, pályázásokat szervezni.
Ha van valami kérdésed, nyugodtan felteheted.
Itt nincsenek arc nélküli hülyegyerekek akik beszólnak.
az jó.. én most egyelnőre.. lehet nem veszek semmilyet mert ez a schufnituning is meghozta a torpanásmentes erőnlét..de ha egyszer odajutok veszek egyet és ha odajutok hogy valamiért skarburátotr le akkor nekiállok megcsinálom..addig meg ...ezzel élvezem az erőt .
de azért köszi
Pontosan igy kepzeltem en is. A koffereket en fogom csinalni, ha mar egyszer sajat muhelyem van..
Fixen lesz es csak a teteje fog nyilni!
Ha kihoztak otthonrol a motort mar neki is allok... Csak elobb kifizetem ra majd azt a hatalmas, 93 €-os regisztracios dijat!
üdv mindenkinek.érdeklödnék nics e valakinek hütöje és ventilátora ktm exc 450 2006 rol van szó.jobb oldali hütöröl van szó amin van a ventilátor.elöre is köszönöm szépen
olcsón akár hitelre is