Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor ez meg 12 pénz
Győr közelében lakom elirtam bocsánat :D:D
Köszönöm a gyorsreagálást.A helyzet h én győrben lakom és Győr közelében lakom és a motor egy mellettünk lévő (2km) falucskában van.A motorrol mindent tudok mert ott szerelték össze ahova én járok motorozni.A motor uj hüvelyt kapott mert belepottyant egy alátét az előző generálnál az előző szerelőnél.Tehát A-s dugó kb 5 üzemórával ami bejáratós üzemóra.Prox dugó-hajtókar uj csapágyazás szimmeringek még a kuplung kosár meg a lamellák is ujak.Azért néztem ezt mert mindent tudok rola.Egyébként 350e.De érdekelne a linkje a szegedinek ha van bár esélytelen sztem h lemegyek odáig.Köszi mindent mindenkinek :)
Az olajoknak mi az ára?
én kaptam.. ingyen ahol vizsgáztattam a motor a KPM nél volt 1 kurva nagy tekercs félredobva.. és kértem belőle, azt mondták vigyek amennyit akarok..
én is vettem... de sajnos nekem a 8 méter nem adatott meg belőle
elég szarul mehet ha 1 darab filc anyagot 5 ér adsz.. :S
valamilyen szövetből nemtudom pontosan
5pénz
joci232@hotmail.com-on egyeztetünk
engem is az olaj érdekelne!
Szia vgvg!

A lábtartó párban van?! Mi lenne az ára amúgy?
ilyen filc anyag asszem.. nekem is van.. van vagy 8 méter belőle
ktm logo miből van és mennyi az ára?
a csimma menyi péz?
A légszűrőház fedélnek mennyi az ára?
Az olajokat mennyibe adod?
Eladó cuccok!

SIDI Crossfire SRS (45-ös méretben ritka színben)
KTM Racing Pro bukó (M-es)
SM fék szett
Villatámasztó (szállításhoz)
KTM logo (240x80cm)

joci232@hotmail.com
Honda CBF500-ra,de azt már eladtam:)
Szerintem 6-17D től 6-19D ig leír mindent,hogy kell beállítani a gyújtást.
Az a különálló kipuff mifélére való?
Sziasztok!

Maradt pár eladó cuccom,ha valakit érdekel hívjon :)

üdv
Ilyenem van:
manual
na szép. Nekem amalhoz van. ez tuti.. valahol nemtudom hol.. de az úgy sem jó neked.

ja meg mid van? mert az én régi labancomhoz volt service manual meg REPAIR manual is.l
Jaja KOKUSAN 4K-3-as a gyújtás.Manuálban sincs semmi helyes beállitás vagy valami.
Pedig van benne minden.
ahha mert az kokusan gyujtás(?) nekem az amal az ovális lyukas így fél méter beállítás i lehetőség van