Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze, csak ugye az nem is itt van tőlem 15kmre hanem még plusz kiadás mert oda vissza 300km.
Megfogadtam hogy 500fölött nem veszek motort, ha ebbe az árkategóriába találok jót akkor veszek, ha nem akkor motor nélkül maradok.
Ahogy gondolod bár az a 30ezer forint megér egy évvel újabb modelt főleg hogy 450-es Lehet abból is lehet alkudni.Meg kell próbálni
Az az igazság hogy 500ig van keretem plusz az átírásra.
Nem fér már bele több.
Ezt a 400at is 500be szeretném elhozni.
Nem olyan durva az a 520-as.Kezes gép nagyon.Próbálj egyet én ajánlom.450-est nem néztél?Találtam egy szépet a használtautón.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/ktm/ktm_450_exc-6027
698
Az én tudásomhoz ez a 400 bőven elég lesz, most mentem egy nagyon jó erőben lévő XR600Rel ami teljesen megfelel az én kezdő szintemnek, azt meg szerintem simán tudni fogja a 400 is csak még biciklisebb érzéssel párosítva.
Külsőre gyári állapot az jó jel.Meg kell lesni,menni vele meg hogy mit cseréltek benne 6ezerrel ezelőtt stb..Jo gépek ezek.Bátyámnak ugyanilyen volt 2001-es.Én inkább az 520-ast venném de az én vagyok
Sajnos ez nagyban befolyásolhatja az élettartalmát.
Őt néztem ki, itt van a szomszédban.
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Ha normális van karban tartva meg ha normálisan lett szervizelve!Sajnos sok motor azért hullik szét mert nem cserélnek ki mindent amit kéne.De normális szerelőből is nagyon kevés van itthon úgyhogy bízni se lehet nagyon senkiben.Akkor lehetsz nyugodt ha nálad van újkorától.Ezért se válnék meg a motoromtól mert 70üzemórával vettem 1évesen.
Azért az durva hogy 500 üzemórát is akár elmennek ha rendesen oda van figyelve rájuk, az megközelítőleg 25000km.
Amit most megyek megnézni szervizelés óta 6000km van benne, ha normálisan van karbantartva sokáig lelehet a gondom.
Mindkét szemem örül.Igazából nincs más amit vennék helyette szivesen.Csak azért raktam fel hogy ha megadják azt a pénzt amit kérek akkor megválok tőle.De annyira halott a piac hogy felesleges hirdetni.Szóval megmarad.Üzemóra 280 van benne ami karcsu a többi 2006-oshoz képest.Persze vannak kivételek.El kéne vigyem zoozee-hoz most ősszel hogy nézze át.Már halogatom de nem is nagyon mentem vele mostanában sajnos sok melóm van lakást is renoválok úgyhogy szabadidőm lófasz.A belét majd 500óra környékén megnézetem ha kell valamit cserélni akkor ki lesz.De az se most lesz ha ennyit használom.
Urak!

Milyen összeget takar 2002es EXC400hoz egy sztender?
az egyik szemed sír a másik örül-gondolom jó lett volna ha elviszik,de az se baj hogy megmaradt
nem baj,mire hozzám kerül,addigra megdugózod,mert már benne lesz az üzemóra és friss szívvel kapom meg
nálad mi lesz az az üzemóra,amikor kicseréled a belsejének egy részét?
Nincs érdeklődő mert már nem hirdetem!
Vémpusznak meg bocsi de nem szeretem azokat akik feszítenek az új bömbivel stb...Főleg hogy nem ide való!Amúgy meg írj nyugodtan nem vagy kitíltva
Sziasztok!Van valakinek eladó sx elsőtelója 2005 -2006 os? milyen tapasztalatok vannak, excben működő cross telóval..?értelmes mondat hm..
pedig már majdnem lemostam a kispolákot, hogy lefényképezem ahogy feszíttek mellette

neked van érdeklődő a motorra?
szia!
Megkoszonnem ha esetleg megtudakolnad hogy mennyiert csinal alukoffert meg top case-t az Adventurre!
a felfogatast majd megoldom en valahogy...
hatha neked 600 dollar egy gomb ara...
Gondolod, nrm ott kezdtem?
ktm fcr 41-es karbi=50000ft magura hidralikus kuplung komplet=20000ft amal szem svéd gyujtás=20000ft/db
stb..
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu-ra
Üdv! Érdekelne az 525! Csak nem tudlak elérni telón, írtam emailt is.. de arra sem jött válasz.. !
bugic...nem lehet mindenki dolgozó szülök dolgozó gyermeke...hidd ell kellenek a hajléktalanok is
most a fityesz ezt a tábort szeretné növelni
ez nem volt szép..szegény vénpusz...illetve gazdag szülök boldog sarja vénpusz
hát ha van még hely a családi asztalnál..akkor szólj örökbe fogadható wok...és én beérem kevesebbel is...mondjuke egy occó páréves nisszan navarrával...hiwhatlak mostmár ...öcskösnek

dzsi...látom még mindég a fogilywérzéssel küzdesz..megadom a téBwés fogorvosom számát...lehet fogad nem lesz ..de nem is fog vérezni a helye.
vagy attól félsz hogy megbokrosodik a lowad és a bokor meg tüskés lesz
Van egy cimborám,elég komoly alu meg saválló cuccokat csinál,ha gondolod megkérdezem tőle.Vagy megadom a számát,aztán megkérdezed te!
te Andris, egy csomo olyan alukoffert árulnak ebay-on gombokért...csak gondotam szolok...
Szép a ruhám szép a lovam.. én ma ezt hozam el majdnem...még gyüjtök rá de egyszer meglesz
gyííííííí-teeee