hát ez igaz...
2003ban jöttek az exc 450 ill sx 450ek...
az esiksz az már egybefaridomos és szimpla leömlős volt(mint a 2004ben az összes sx és exc is).. az eikszcély meg külön rajtszámtábla +hátsó sárvédő(az még a régi designe narancs szinben...
48 as wp és mind a kettő teljes narancs szinű!
2002 júliusában vettem át a 2003 modellként a 450 exc met 48 WP de még az ülése kétoldalt csavaros volt, a végdob pedig kúpos és nem becsúszott a leőmlőbe,és természetesen még MOTOREX -ről szó sem volt .és hibátlanul ment
nekem úgy rémlik 2002 ben még nem is volt sx 450 . ráadásul annak az évjáratnak még külön volt a farokidoma is. de lehet szarul tudom. inkább 4 es lesz ez.
Sziasztok! Ma meglett várva várt motorom egy SX 450. http://www.sportmotor.hu/motor... Elvileg 2004-es évjárat, aki esetleg jobban otthon van a KTM témában az megtudná nekem mondani, hogy ez valóban lehet e 2004-es? 2 cső jön ki a kipufogóból de egybe szűkül, úgy mint a 2002 esnél csak sokkal hamarabb. Előre is köszönöm.
Üdv mindenkinek! Ktm fejidomra(lámpával együtt) lenne szükségem 2007-es évjárattól. Új vagy használt de jó állapotban. Remélem tudtok segíteni! Köszi szépen!
KTM 2002 sx400-at bontok. A kerekek, hátsó lengéscsillapító, idomok,kormány már nincs meg. Más még minden (jó állapotú) megvan. Imailben jelezd mire van szükséged és mennyit adnál érte. Bontós ár alatt adom, de hülye nem vagyok! dementor72@freemail.hu Janó.
[35118] július 19. 17:49
hello. eladó alkatrészeim:
karbi=fcr 41 usa racing=65e
gyujtás:alaplap=20e trafó=20e lendkerék=25e
hidralikus kuplung=15e
brembo fékmunkahenger=15e
..stb alkatrészek eladok.
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu ra
igaz 4T a munkahenger,mert rajta a deko kar,de ugyan az...
nincs mit ez is 6ezer,hogy visszalapoztam helyetted pár napot...
Elkepzeltem magam, ahogy egy kezzel tartom a kormanyt, masikban egy csipkes napernyo...
Fak? Minek? Azota utalom oket miota a legutolso Budapest- Gyertyoszentmiklos engyuros turhamon elemugrott egy ongyilkos fa, ugyhogy lampa nelkul csapattam a tobbiek utan a havasokban, ejszaka .
Nagyon jo volt, mgyek is es kitorom a KTM lampajat is!
nekem is azt mondta hogy én vagyok a 7. épp 15perce beszéltem vele,de már sztem kapcsolt az ember,hogy elolcsókodta...bár én tegnap már hívtam,nem vette fel,a jófogáson már ott volt tegnap reggel...baszott felvenni a telot...akkor már enyém lenne
2003ban jöttek az exc 450 ill sx 450ek...
az esiksz az már egybefaridomos és szimpla leömlős volt(mint a 2004ben az összes sx és exc is).. az eikszcély meg külön rajtszámtábla +hátsó sárvédő(az még a régi designe narancs szinben...
48 as wp és mind a kettő teljes narancs szinű!
és menyiért adod.esetleg majd küldj képet róla.köszi
Szeretném kikérni a véleményeteket a 2010es stületésűKTM 530 EXC-R-ről!
Mi a helyzet a KTM fronton?
[35118] július 19. 17:49
hello. eladó alkatrészeim:
karbi=fcr 41 usa racing=65e
gyujtás:alaplap=20e trafó=20e lendkerék=25e
hidralikus kuplung=15e
brembo fékmunkahenger=15e
..stb alkatrészek eladok.
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu ra
igaz 4T a munkahenger,mert rajta a deko kar,de ugyan az...
nincs mit ez is 6ezer,hogy visszalapoztam helyetted pár napot...
Alumínium hűtővédő, a hirdetéseim között megtalálható.
Elkepzeltem magam, ahogy egy kezzel tartom a kormanyt, masikban egy csipkes napernyo...
Fak? Minek? Azota utalom oket miota a legutolso Budapest- Gyertyoszentmiklos engyuros turhamon elemugrott egy ongyilkos fa, ugyhogy lampa nelkul csapattam a tobbiek utan a havasokban, ejszaka .
Nagyon jo volt, mgyek is es kitorom a KTM lampajat is!
ktm 250/300 2003- 2012 ig
ára 10 rugó . 2006 xc 250 - ről amcsiból . msn en tudok fotót küldeni
O ring 25.12x1.78 NBR 077002922