Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

motorszám első...alvázszám 10.-ik karaktere... nincs mit 6000 ft.
hát ez igaz...
2003ban jöttek az exc 450 ill sx 450ek...
az esiksz az már egybefaridomos és szimpla leömlős volt(mint a 2004ben az összes sx és exc is).. az eikszcély meg külön rajtszámtábla +hátsó sárvédő(az még a régi designe narancs szinben...
48 as wp és mind a kettő teljes narancs szinű!
2002 júliusában vettem át a 2003 modellként a 450 exc met 48 WP de még az ülése kétoldalt csavaros volt, a végdob pedig kúpos és nem becsúszott a leőmlőbe,és természetesen még MOTOREX -ről szó sem volt .és hibátlanul ment
én már mentem vele...tapasztalatokat szeretnék hallani... :D
nekem úgy rémlik 2002 ben még nem is volt sx 450 . ráadásul annak az évjáratnak még külön volt a farokidoma is. de lehet szarul tudom. inkább 4 es lesz ez.
Heló az alvázszámot és a motorszámot nézd meg és ott is van írva évjárat.
A kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, én is 1 hónapja vagyok KTM-es. Viszont gratulálok a narancshoz .
A blokkból jön ki két cső bocsi az elírásért. :)
Sziasztok! Ma meglett várva várt motorom egy SX 450. http://www.sportmotor.hu/motor... Elvileg 2004-es évjárat, aki esetleg jobban otthon van a KTM témában az megtudná nekem mondani, hogy ez valóban lehet e 2004-es? 2 cső jön ki a kipufogóból de egybe szűkül, úgy mint a 2002 esnél csak sokkal hamarabb. Előre is köszönöm.
nem sürgös ráér, és megtudod mondani hogy milyen állapotba
és menyiért adod.esetleg majd küldj képet róla.köszi
szép és ráadásul jó erős is lehet. bár én még sosem láttam .
Szép napot!

Szeretném kikérni a véleményeteket a 2010es stületésűKTM 530 EXC-R-ről!
Pálinkás szép jaú reggelt !
Mi a helyzet a KTM fronton?
Üdv mindenkinek! Ktm fejidomra(lámpával együtt) lenne szükségem 2007-es évjárattól. Új vagy használt de jó állapotban. Remélem tudtok segíteni! Köszi szépen!
hali! az exc fejidom elkelt,ilyenem van lámpásan 10000,rajtszámmal 4500ft 06304906559
KTM 2002 sx400-at bontok. A kerekek, hátsó lengéscsillapító, idomok,kormány már nincs meg. Más még minden (jó állapotú) megvan. Imailben jelezd mire van szükséged és mennyit adnál érte. Bontós ár alatt adom, de hülye nem vagyok! dementor72@freemail.hu Janó.
olyan vaksi vagy mint 7 vakond

[35118] július 19. 17:49
hello. eladó alkatrészeim:
karbi=fcr 41 usa racing=65e
gyujtás:alaplap=20e trafó=20e lendkerék=25e
hidralikus kuplung=15e
brembo fékmunkahenger=15e
..stb alkatrészek eladok.
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu ra
igaz 4T a munkahenger,mert rajta a deko kar,de ugyan az...
nincs mit ez is 6ezer,hogy visszalapoztam helyetted pár napot...
ELADÓ
Alumínium hűtővédő, a hirdetéseim között megtalálható.

Elkepzeltem magam, ahogy egy kezzel tartom a kormanyt, masikban egy csipkes napernyo...
Fak? Minek? Azota utalom oket miota a legutolso Budapest- Gyertyoszentmiklos engyuros turhamon elemugrott egy ongyilkos fa, ugyhogy lampa nelkul csapattam a tobbiek utan a havasokban, ejszaka .
Nagyon jo volt, mgyek is es kitorom a KTM lampajat is!
Kössz a segitséget!
eladó egy db boyesen komplett tuningmembrán ,házastul. ujszerü.

ktm 250/300 2003- 2012 ig

ára 10 rugó . 2006 xc 250 - ről amcsiból . msn en tudok fotót küldeni
van itt minden ,csak az nincs ami kéne.
32x45x7 NBR 0760324571
O ring 25.12x1.78 NBR 077002922
nekem is azt mondta hogy én vagyok a 7. épp 15perce beszéltem vele,de már sztem kapcsolt az ember,hogy elolcsókodta...bár én tegnap már hívtam,nem vette fel,a jófogáson már ott volt tegnap reggel...baszott felvenni a telot...akkor már enyém lenne