figyumán..te vagy az
hol volt a pócon..mert azé annyit én is rádolgoznék hogy tudja mennyire jó az én kék erősitett rugóm..egy gyári esikszesshez képest..mert az ződ és akkor a zödek is boldogabban nézik a kátélyemeket
hol: gödör-lőn
kecske-méten?szalinak ott szinte a rokonai vannak...
vagy egyszergomban?
Bontott LC4,LC8, Duke, Duke II, motorblokk és vázalkatrészek eladóak.
Ha érdekel valami hívj vagy írj bátran:
E-mail: kistrojak@gmail.com
Tel.: 06308557633
mondtam hogy zŐd
a kereskedő az nem tudja nincs neki szöme
de a számkód az stimmel...hogy honnan tudom..
met ha nem jót irtál volna demzsóti barátom már korrectionolólag irt volna ide az árban sem tévedtem sokat..250huf forint...egy kisüveges kóla
Eladni ilyen helyzetbe? Á... Szerencsés ember aki ilyenkor el tud akár valamit is adni... Mi úgy hoztuk el a motort hogy felhívtam a srácot mondtam neki hogy tetszik, szépnek néz ki meg akarjuk nézni de kicsit sokat szeretne érte, erre ő oké gyertek el biztosan megegyezünk! És meg is egyeztünk! Normális srác volt nem garasoskodott, és nem is akármilyen gépet adott oda! Bár én is engedtem a dt árából is, de muszáj volt... Szerencsére ismerős vitte el.
Haveromnak a 2004-es RMZ250-eset egy BEJÁRATI AJTÓRA akarták elcserélni !SZŐRÉN!
520-ért árulta talán
Meg a mini rigáját disznóra meg VILLANYPÁSZTORRA
Jelzem 12.000ft-ért hirdette és már azt akarták 8-ra lealkudni
Ja és mondta hogy hivták Siófokról hogy megveszik, de vigyel oda innen Miskolcról
A másik meg kérdezte hogy lehet-e vonaton szállitani motort mert lejönne érte !PESTRŐL! és hazavinné LÁBON
Haver ennyit mondott neki hogy:"Ember mire azzal felérsz Pestre leszárad a faszod"
Ezek azért durva dolgok
Ha én adom el a motoromat akkor baromira zavarnak az ilyen vevők,de bizony velem együtt sok más ember is próbál alkudni ha motort akar venni (persze a bunkóság határán belül)
Na meg bosszantó mikor mindenféle hülye cseréket ajálngatnak sms-ben, emailben,vagy láttatlanban feléért megkérik a vasat!
Én úgy szoktam az ilyet csinálni,h belemarkolok a pénzbe,megnézem a vasat és ha tetszik akkor teszek ajálnlatot és kész!
Szerintem az alkudozós vásárlás így korrekt :)))
Ez a Herris csávó. Ja, amúgy megint hívott az a 600 ezres csávó. Ezt nem hiszem el, tuti Oxfordra járt. Mondtam neki, hogy a 600 az nem 980 ! Erre még neki áll föjjebb, hogy alkudozni és engedni az árból kötelező. Itt betelt a cérna és elszakadt a pohár. Hát jaú hogy nem a nyúl viszi a puskát , fú, ideges is lettem... Kiosztottam, majd rányomtam a telefont, majd idegességembe ittam egy kis csalkoholt, a koccintós jóvoltából ( Bartos Möster ajánlásával) Jó lesz így ma motorozni.
off: Pont most vagyok egy szekrénysor eladásában, feleslegessé vált és kissé idejétmúlt, ezért 5.000Ft-ért felraktam tegnap, azóta szinte folyamatosan hívnak írnak, és van valaki aki tegnap óta küldözgeti a visszahívós sms-t.... Nem egy nagy összeg szerintem akkor és még arra sincs pénze, hogy felhívjon? Lehet ha felhívnám még alkudni is akarna belőle?
Amúgy az e-mailes érdeklődők kb tényleg csak érdeklődők, mert aki akar valamit az felhív
Apropó csere: nem kell valakinek szekrénysor + rekamié 2 fotellal KTM-cserébe?
Bár nem vitte túlzásba egy "kösz"-el de sebaj ma is megérte visszaírni