Sziasztok.
95-ös exc 300-hoz keresnék letölthető szervízkönyvet,ezen az oladalon már néztem,de itt csak újabb évjáratokhoz találtam. http://www.manualedereparatie....
Ha van ötletetek,írjatok,köszönöm.
ELLOPTÁK!Magas jutalom a nyomravezetőnek! 2012 08 10én Várpalotárol elloptak egy GasGas 450 Fe tipusu motort! Aki tud valamit rola a számom 0670 385 11 82
250 EXC-F 2001-es ilyen nem is létezik
Valamikor 2002 végén jelent meg a 250 EXC négyütem olyan blokkal mint a nagyobb EXC 4T-k.Aztán 2007-ben jött a 250 SXF-ből örökölt blokkos 250 EXC-F
Szevasztok skacok!
Érdeklődnék, hogy valaki tudna pár infót mondani 250-es KTM EXC-f-ről? 2001-es évjárat. Bármi infót tudtok róla kérlek írjatok vagy ide vagy e-mailra.
(lorand12@freemail.hu)
Köszönöm!
Üdv.: AmBrUs7
Szevasztok.
Valaki megtudná mondani,hogy lehet több dolgot előkeresni a Krosszmotorok.hu-n.?
Korábban valaki belinkelte az oldalt,és találtam rajta eladó komplett KTM üléseket.
De most nem lelek rá.
Látom megy még a fórum, kis távollét miatt nem látogatom olyan sűrűn mint szoktam (épp balatonfüreden lógatom...) aki gondolkozik rajta hogy csobbanjon egyet várjon még pár napot mert marha hideg a víz :D
Milyen Jámesz Bond vagy, hogy ilyen időben sár van az udvarodban ?! A fükasza az olcsóbb, mint az a lebegő másin 5000 . A csajok buknak a fükaszás ömberekre. Főleg, ha narancssárga damil van benne, az feltűnő. Ja, ha ilyen nagy hegesztőpajzzsal csinálod, akkor az már nyápicság. Itt szigorúan hunyorogni szabad.
Neked is lyaú reggelt.
Én szeretek küzdeni az elemekkel, az exc az olyan kiszámítható, de ez nem. Félreértés ne essék, nem tudok endurozni, viszont meg szeretnék tanulni. Ja, ez nem paúveros, de megy, mint a meszes, és akkora nyomaték van benne mint 3 ifában meg egy kamazban,
Van ilyen, csak nagyon ritka. Az enyém is ilyen, 108 üzemóra van benne, másodikgazdája vagyok, stb stb... Nálam ez a motor második motorkéént volt használva, szóval nincs lelakva.
Egy 2004-es 450-es EXC kb. hány lovas valamilyen "sport"kipufogórendszerrel?