Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a baj hogy nem 1-2 cseppről van szószerintem... függőleges helyzetben tele van az ablak... Csapágyazásnak nembiztos hogy jót tesz... Nem hülyeségből adják meg az optimális olajszintet.
minek? a felesleget úgyis "kidolgozza" magából
Most hogy kicsit lehült sem változott a helyzet elé ha a blokkból leengedek valamennyit?
Az igen, ha ellopják a motorod akkor még fizethetsz az államnak ?!
Meg ejtettem az olaj cserét,szűrőket is, a blokkba 1,3 a vázba 0,7 litert öntöttem ahogy mondtátok! Légtelenítés nem is kellet mert hogy megdöntöttem a motort nem is maradhatott benne levegő de azért kicsit kitekertem a csavart és valóban folyt az olaj. Na most az az érdekes hogy az olajszint jelző ablakba mikor beinditottam épp hogy elérte a minimumot miután kerültem egyet vele meg nem is jelzett szabad,üres részt. Na most wtf? Sok lett bele az olaj?
..marmint fizetned kell, amikor elhagyod az orszagot... a paiaci ar 56%-at a motorodnak

No, nem adom azert majd magam olyan konnyen!

viszont most olvasom hogyha pl. Marokkoban ellopjak a motorodat, akkor VAM-ot kell fizetned mert automatikusan motoreladasnak/uzerkedesnek minosul...vazze hozza fogom lancolni a motort a labamhoz!
Főleg ha még " omlósz " is vagy.
Erre nem is gondoltam.
Szép napot !

Használt itiner tartót és méterszámlálót keresek!
Szevasztok!

Nincs valakinek eladó km-óra spirálja 2002-es évjáratú Lc4-hez?
Lehet valahol ilyet szerezni?

Köszi!
Asszemvan ott valami WS a menuben .. ( wheel size)..
Lof***t! Akkor mar meglenne nekik a fokhagymas hus, ennyire azert nem konnyitem meg a dolgukat!
Üdvözletem!
Valaki esetleg megtudja mondani hogy KTM EXC 530-R 2008as évjáraton a Kilóméterórát hogy lehet átállítani supermoto( 17") kerékhez? Köszi a segítséget előre
Vagy egyél sok fokhagymát,hátha annyira büdös leszel,hogy nem esznek meg!
illetve lyaúl válaszd meg a motoros tásrad..legalább annál legyél gyorsabb
Ne is mondd, volt rajtam mar eleget golyoallo melleny, dognehez, nem hianyzik..

Kulonben is ha megtamadnak, legyel konnyen oltozve...hogy EL TUDJ FUTNI..
Akko' gyartsal nekem ket dobozt meg top case-t kevlarbol, legyszives
Olyat tudok neki gyártatni keresztfaterékkal kevlarból
Neked valami golyóálló doboz kéne. Ki tudja, hogy milyen elmeállapotú népek laknak arra fele.
hello,
nem erről volt szó, hogy ez nem SX hanem XC450?

a 6 ezret majd küldjed...
Köszönöm a válaszokat :) Az alvázszám 10. és a motorszám 1. karaktere 4-es akkor gondolom logikusan az következik belőle hogy 2004-es :D