Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

légtelenités után a sejteket 1cm magassan kell elepnie.. a többi hely kell a tágulás miatt...ezt a gépkönyv is irja...
nem kell állandóan agyig tölteni
ha egyszer már kinyomta a jó szintig..de ellepi a sejteket akkor nem kell több rá..
ha legközelebb is kinyom sokat..meg utána is.. akkor baj van ..lehet hogy hengerfejes..vagy csak a tulnyomásos hűtősapid zár szarul
K.Bandi Afrikaban...Bir Grillsz es Csak norrisz bekaphatja! (jujj, Norriszt visszaszivom, mar keres is! ) :
Koszonom sracok, kedvesek vagytok..

Egy evet mar volt szerencsem eltolteni afrikaban, annak is a sotetebb bugyraban...Marokkoba megyek, ott talan meg a fuleimet hazakuldik a felesegemnek...
ez a medve görl elmehet a Qrva annyába
emez az igazi tHúl érő harcos .
http://youtu.be/qftvbDCbZnk

Már nem azért, de Ber Grizzly sehol sincs a Möstörhöz viszonyítva !
Bartos CS. István a király, a " részeges tanyasi filozófus ". Nézzétek meg, Ber Grizzli elbújhat mellette. A Möstörnek SAJÁT cigarettája és bora is van !
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni, viszont sok sikert kívánok a túrádhoz !
Nekem olyan kérdésem van hogy, már mondtátok hogy nincs kiegyenlítő tartály a gépen, DE akkor most mi is az ideális vízszint ? Ha csurig van a hűtő? Vagy mi? Ha megyek vele egy kört és kicsit meghajkurászom valamennyit mindig kidob...
A válaszokat előre is köszönöm ;)
bandi szali.. nincs mit egy lyaúbarát ahol tud segg..
ít
ezt meg ablakosnak irom....
illetve ajtósnak...szóval szalajtósnak
mert sokat hallottam róla hogy a kedvenc helye a kaja-k után a rommánia..
ha esetleg elromlik a qÚplungja és elkóborol a vezetőktől..és ott ragad valahol északakára akkor legyenneki mint enni mielőtt a medvével találkozik(legalább a medve ne egy csontsovány emberrel lakjon jól
http://youtu.be/kljLWZKtf8Y
hú bakker.. ezt vártam eltelt 3-4 óra és a zöd rugóról..amit egyébként én javasoltam..nem kaptam több infót..mondjuk ez kb olyan mintha grehem járliszt azt kérdezné itt a ktm fórumon, hogy kell-e az erzbergen a kárl ebédjéhez kés és villa
de azért linkasa meg a többiek kicsit több segitő kézséget kérek meg olvassatok sűrűbben ..mert ez nem magyarázat

k bandinak meg itt egy kis segitség afrikához..mikor kifogy a 100liter benya és már csak gyalogol..és gyalogol..és már csak port hugyozik és akkor jön a grill fesztes tsávó .
http://youtu.be/-vBRbwC7IaM
Köszönöm a meghívást de az se most lesz hogy a Mátra felé járjak.
én inkább nem tennék rá semmi extrát. úgyis kilopják alőlad. vagy túszul ejtenek, vagy elveszik gépszórót tartva a fejedhez. inkább vizet vigyél meg túlélőkést .
bocsonat kosozonom...
csak hogy hangológgyá rá bandikám
Kosozonom Andris..

én raknák rá sima cső csomagtartot hátra, azt aminek van oldala és annak lehajthato alja, aztán arra rá spaniznák 2 db 20 literes műanyag kannát... ennyi...

ne feledd a sivatagban és extrémben a legjobb megoldás mindig a legegyszerübb megoldás, de ezt te tudod, akkor minek kérdezed...

jahh nincs mit csak neked 6 ezer ft, és köszönöm hogy segithettem..
Sziasztok!

nemsokara egy 2001-es KTM Adventure 640-es boldog tulajdonosa leszek, lenne egy kerdesem:
szeretnek ra ket pot tankot szerelni ra (a la Dakar), mivel jovore megyek vele Afrikaba.
Honann tudnek ra szerezni vagy csinaltatni?

Kosozonom.
ja a sört+pálinkát majd megisszuk
BUGIC én ezt poénból irtam, de mindig örülök ha valaki megpróbál segiteni a problémámom.-de ha a mátrában jársz szívesen elviszlek a kis pályánkra motorozni
kedves karburátortémás hawerek..
a minep..tegnap előtt figyeltem fel arra hogy az én tökéletessen beálltitt karburátorom is durrog ha nagygázról erős motorfékkel vok..ez extrémendóróban nem jött elő eddig...nem figyeltem fel rá...ugyhogy a szuperlotyóban ez simán elképzelehető hogy attól még nem kutyabállitású a karbi.
ugyhogy én kérek elnézést.

hély skacok ha felraktátok a zód rugóüt a gyorsitóhoz...kiwáncshi lennék hogy menniyvel lett sokkal job a gázreakció..illetve mennyivel erősebb az a rugó
mert igaz hogy ez a mostani karbibelököbenzinadagoló rugóval sokkal jobbb, de lehet hogy a gyári zöddel meg ...tökéletes lenne
ha esetleg ebben segitenétek.. előre is ...

úgy sem segit senki..rohadjtok meg .
Olvassál csak vissza Totóka!Épp azért nincs segítség mert nincs köszönet és még flegmán is válaszoltok!De igen te nyomtál egy "kösz"-t szóval kussolok! Sokan beírogatnak ide a kérdéseikkel olykor már azt hisszük kötelező mindent tudnunk különben szemét köcsögök leszünk.Csak ne várjátok hogy minden szart mi derítünk ki ha még nektek áll feljebb!Amúgy jól eset az a kis "kösz"-is csak azért írtam vissza neked!Segítek én bármiben csak lássam hogy van értelme!
keresek ktm sx exc 2t 250/300 2006 - felső kuplung szektort. nem szétkopott fost.
Tisztelt BUGIC úr!

Nagy megtiszteltetés hogy kérdésemre válaszoltál,ezért az endurosok becsületkereszt emlékpakettet ajándékozom neked.

A díjjat ORBÁN VIKTOR magyar király fogja személyesen átadni.