Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.ktmpartfinder.com/

Évszám és típus szerint robbantott ábrák cikkszámokkal.
http://www.ktmpartfinder.com/p...

Ezen a képen rajta van az az alkatrész?
Herripotteres sakkfigurák nálunk is alku tárgya voltak
Erre mindre cserélte volna a fiú a Yamaha YFZ450-es quadját sógornak

Hello egy cserét ajánlanék:

Cserélném pár dolgomat:

-Genius Gamepad
dobozban egyszer volt használva majdnem új szamítógépes gamepad

-Betch Számítógépes játékkormány
dobozban egyszer volt használva majdnem új számítógépes játékkormány

-Mdf beltéri ajtólapok
van vagy 7-8db ilyen ajtólapom 3 fajta szépek az öregamáp faüzembe dolgozott és amikor bezárták ő ezeket elhozhatta de nekem már csak a helyet foglalja

-Harry potter sakk készlet
végig gyűjtve új állapotban egyszer sem volt még használva mindeb újsággal és tartozékával

-Piaggio Sfera 70 robogó
okmányok nélkül nem a legszebb de naon megy

-Mz Ts 250
papírok nélkül hobbi célra

-Jawa 350/634 California
Szép állapotban most lett fényezve(házilag) viszont elég szép lett, szép krómózásokkal, jó motorikus állapotban, nagyon erős, csak az első és a hátsó lámpa nincs bekötve még de a napokba azt is megcsinálom, minden más működik rajta!
Itt a link a motorról: http://www.kepesmotor.hu/jawa-...

-Medence keringető szivattyú
eredeti német nem kínai egyszer sem volt még haszálva szóval vadonat új

-Szalagfűrész elétoló
vadonat új igaz 25 éves de még egyszer sem volt használva eredeti nem bóvli ez sem (380-as)

Ha gondolod küldök képet is!

várom a válaszod
Én is megtartom. Ha le tudok szokni arról, hogy belenyúlok a kupplungba, akkor minden sínen lesz. Ja, ezt írták a Husqvarnámra, és komolyan is gondolták ! Nekem ajánlottak már fel orosz trájkot, tüzifát, nyílászárókat meg Hári Potteres sakkfigurákat....
KÖSZÖNÖM SZÉPEN

Felhívtam ma KTM éket hogy kéne egy sxs zőőőd rugó, nem nagyon vágták hogy mit akarok, azt mondta a srác hogy az 525 exc-ben meg az sxs 540-ben ugyan az a cikkszámú rugó van...
nem tud valaki egy cikkszámot véletlen ?

KÖSZÖNÖM SZÉPEN
Mintha én írtam volna ezt amit írtál!Én ezért tartom meg meg azért is mert nem kapok jobb motort ennyi pénzért.Tartsd meg és használd!Sokáig fog még szolgálni téged úgyhogy nem kell félned tőle!Eladni manapság semmi ilyet nem lehet.Talán majd jövő tavasszal!
De, egy-két ember mögtalált, de annak a fele hiteles volt, a másik fele meg adott volna érte Derbi Szenda típusú vasakat meg 10.000 csokitallért. Elképzelheted, hogy hogy ki voltam akadva. Tesztpilótákból is volt elég. Az egyiknek pénze se volt meg a mocira, de azt mondta, ha LEVISZEM neki és kipróbálja, akkor talán tud felvenni hitelt! Nem viccelek, komolyan így volt. Tegnap előtt asszem kaptam egy hívást, ami kicsapta nálam a biztosítékot. Ilyet szól, hogy ad érte 600-at és még aznap elvitte volna.... Mondtam neki, hogy 600-ért megkapja a CR 430-ast... Na innentől eldöntöttem, hogy nem adom el és nem fogom hirdetni. nagyon pöpec állapotban van, nem azért akartam leadni, mert rossz. Bár egy-két e-mailon jót nevettem.
Na mivan az 525-el mégse vették meg?
Szabadonfutó felújítás, rövid határidővel.
06308557633
Ez egy vihar előtti csend !
Rendelek má egy ilyet
az csak ebbe jó V.i.D.e.O
Ezután, csak és kizárólag Környezet Tudatosan Motorozunk Én má visszatérek az elektromosra Ezekbe jó a neonződ rugó? Előre is köszönöm a választ
tehát szar választ adtál .. üllyé le egyes
kösz amúgy kevés... nagyon szépen köszönömszépen.. és amúgy is nincs is hengerfejtömités csak silikonygumi.,.kettő ahogy irta strít is
bakker mióta itt vihar volt a biliben tök sok segitő kéz van
semmi konfliktus...
csinálnom kell egy új niknevet és bekérdezek valami dÚÚrwát
az új niknév legyen mondjuk...köcsög-ölő
jóvan már... félrevezetett a csávó... hengerfejet kérdezett. Aztán leesett. köszi amúgy.
hf egyenlő henger fej...
de a háté az meg akkor henger talp ami vastag mint a 2 tizedől 8 tizedig..de a médium a közép érték az 0,5... jól éretlemezem?
tudom
figyu..ajtós..ne szórakozzál már.. vagy 20éve nincs hengerfejtömités csak két ógyűrű meg henger ill hengerfej zár gáztömör zárófelületen!
ezek a blokkok kb 1989óta ilyenek a ktmnél akkor jött be ez a fajta póverszelepes blokkalami ment vagy...
HF 114X2.00 SILICON +84X2.00 SILICON
HT 0.2,0.4,0.5,0.7,mm
0.5 mm a valószínű
várjál mán. hengerfejtömítés? nem hengertalp? hengerfejben gumigyürük vannak de lehet abban a régebbiben még nem az volt. akkor passz . és köszi szépen.
rakjál 0,4-0,5 öst. vékonyabbal becsöröghet. vastagabb meg minek..

amúgy van hozzá csomó kacatom. komplett henger meg kistank ,kuplung stbstb... 2004 esé. szerintem jó rá.
szevasztok! Segítségeteket kérném! lenne egy ktm sx 250 1999-es vasam az lenne a próblémám hogy nem tudom milyen vastagságú a hengerfejtömítés valaki nem tudná nekem megmondani aki tudja? mer a neten nem találok róla semmit!Köszönöm előre is a segítséget!
További Szép napot!