Aztán ha mások ökörséget mondanak,te leírod,aztán pont ugyanúgy rábaszol te is! Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne kérdezz,csak ne feleslegesen.
ha valaki valamit kérdez az sosem haszontalan.mindig okkal kérdeznek.
Hidd el,hogy néha teljesen haszontalan és felesleges! Nem mindig kérdeznek okkal.Van amikor csak azért,mert túl buták ahhoz,hogy lássák vagy tudják azt,ami nyilvánvaló!
Én is megkérdeztem már tőled kétszer hogy mit akarsz tudni,pedig teljesen nyilvánvaló,hogy nem akarod megmondani.Látod látod,mégis vannak felesleges kérdések!
biztos neten egy oldalon sincsenek tapasztalatok, és leírások a motorokról még egy hülyének sem jutott eszébe pont az ilyen érdeklődőknek leírni az alap dolgokat
ha valaki valamit kérdez az sosem haszontalan! mindig okkal kérdeznek. én amiket megtudtam, mások elmondtak és megtapasztalták azt mind leírtam és fel van jegyezve. a szerint tudok cselekedni. vak fejjel hiába rohanok neki egy motornak ha azt sem tudom mit kíván ahhoz hogy menjen.
ha valaki valamit kérdez az sosem haszontalan.mindig okkal kérdeznek.
Hidd el,hogy néha teljesen haszontalan és felesleges! Nem mindig kérdeznek okkal.Van amikor csak azért,mert túl buták ahhoz,hogy lássák vagy tudják azt,ami nyilvánvaló!
Én is megkérdeztem már tőled kétszer hogy mit akarsz tudni,pedig teljesen nyilvánvaló,hogy nem akarod megmondani.Látod látod,mégis vannak felesleges kérdések!
De rá is fizethetsz ha akarod
Ha nagy leszek álláshalmozó akarok lenni
És az a kezén nem sár
Ennél tényleg nincsen SZARABB
ami kifordul. szóval igazság szerint nem a karral van bajom!