Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De lehet még az élettől is!
Legyen egy komár berugókar,meg egy lukas zsíros bödön,zsír maradékkal?
Írok én neked olyan tapasztalatokat,egy életre elmegy a kedved mootrrottúú
Aztán ha mások ökörséget mondanak,te leírod,aztán pont ugyanúgy rábaszol te is! Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne kérdezz,csak ne feleslegesen.

ha valaki valamit kérdez az sosem haszontalan.mindig okkal kérdeznek.
Hidd el,hogy néha teljesen haszontalan és felesleges! Nem mindig kérdeznek okkal.Van amikor csak azért,mert túl buták ahhoz,hogy lássák vagy tudják azt,ami nyilvánvaló!
Én is megkérdeztem már tőled kétszer hogy mit akarsz tudni,pedig teljesen nyilvánvaló,hogy nem akarod megmondani.Látod látod,mégis vannak felesleges kérdések!
Egy alig megrágott cseresznyés Hubba Bubba rágógumi csere egy az egyben?
De rá is fizethetsz ha akarod
Na, elvileg szombaton elviszik a motorom. Valaki nagyon jól fog vele járni. Szóval addig még lehet rá licitálni, he.
Ez egészen pontosan így van!
Először keress rá a gugliban, majd ha a rengeteg keresgélés után sem találod, aztán kérdezz.
biztos neten egy oldalon sincsenek tapasztalatok, és leírások a motorokról még egy hülyének sem jutott eszébe pont az ilyen érdeklődőknek leírni az alap dolgokat
ha valaki valamit kérdez az sosem haszontalan! mindig okkal kérdeznek. én amiket megtudtam, mások elmondtak és megtapasztalták azt mind leírtam és fel van jegyezve. a szerint tudok cselekedni. vak fejjel hiába rohanok neki egy motornak ha azt sem tudom mit kíván ahhoz hogy menjen.
Egyszerű a mondás: mindent lehet, csak akarni kell!
mártírkodik a hóhér...csak gondoltam elmondom hogy nem minden úgy van ahogy azt a sok okos elgondolja.
ez nem arra megy hogy ki a hülye...hanem kinek mi jut.
ez így mind szép...de ezek a munkák nem állandóak, mivel nem vagyok se bejelentve, se nem alakul mindig úgy ahogy én szeretném.
na ájjále
De te legalább mindig tudsz friss tejet inni vagy rakni a kávéba!
Életem sincs
Ha tudnák,már rég az lennék! Nem is értem miért nem vagyok az! Lopni meg hazudni tudok,oda meg nem kell más!
Hát nem látod,hogy ez én vagyok?
Mert? Otthon dolgozol,csilliárdokat keresel,saját magad osztod be az idődet! Namennyéémáá!
Esetleg politikusi állást nem tudsz?
Ha nagy leszek álláshalmozó akarok lenni
Én tudok. Papirokat kell aláírogatni. Először napi 30-40 ezerrel díjazzák,aztán meg 6-8 évvel baracskán!
Ezt mondja az indiai csatornatisztitó is.
És az a kezén nem sár

Ennél tényleg nincsen SZARABB
nekem a ricni kopott ki belőle :/
ami kifordul. szóval igazság szerint nem a karral van bajom!