Ezért nem szenvedek én senkivel sem főleg a mai tökhülye fiatalságagl !Fú tudnék mesélni de én pl teljesen szociopata vagyok:-))
Amugy meg csodálkoznak a fiatalok mikopr a rendezvényeken sem bírnak magukkal azt ha elpattintok néha egy állast azt vérző törött orral fekszik s földön azt riadtan meg bután néz és hogy ezt most miért..?Azért amúgy 1-1 nevlő célú állasba v combosba még egyik sem halt bele...
Mert ugye az összes erős, bátor
2sör után mint a terminátor
facebook on él mekit eszik
motorjával menősködik,
kristályt szippant mert az a menő
apu passatja se nyerő
szolizni jár meg edzeni
tini libákat széditeni
baszni nem tud honnan tudna
szoknyát húznék rád te kurva
szupermotó az a menő
vagy speedmotor tiszta erő
vagy a vidéki tajparaszt
esze semmi hülye meradsz
faluvégin huzzad neki
cr500 as kell neki
kocsmába meg kézbe fröccsel
meséld el hogyan volt öccse
vágod mint a crusty 3
papa az neked csak álom
okoskodik ,kötekedik ruppotlanul menősködik
szegény birka mint a barom
pinát este nem kap nagyon
agressziv lesz keménykedik
egy állassal leteritik
porba fekve ,vérbe sárba
alatta az okádása
2fog minusz mehetsz haza
megérte te isten barma?
ezalatt én iszok egy piát
És leszopattam a legjob pinát
Még talán szerencse is hogy nem engedheted meg magadnak,mert nem tudnád kezelni,annyira erős! Egyszer valaki mesélte,hogy ezeknél annyira hirtelen a gáz reakció,hogy majdnemhogy lehetetlen vele menni! Még a profik is csak nagy nehézségek árán tudják kezelni megfelelően ezeket!
Ideért a top szar teló (yz250 nagyonfos), már bele is raktam a cimbora motorjába, este próbakör lészen. F@szán megcsináltad, legalábbis a matrica cool rajta...
Múltkor a haverom csaja nézegette a motoros videókat,amiket mi csináltunk. Annyit mondott,ha nem ismernélek benneteket azt hinném hogy veszekedtek!
Vannak akik egyenesen azt keresik,hogy kibe hogy tudnak beleállni!
Ebben tökéletesen igazad van,csak van akinek annyira jó szíve van,hogy még a sokadik rábaszás után is segít másokon. Engem legalább ezerszer mondott el az asszony ilyen dolgokért mindenféle hülye idiótának!
eltévedt
meghalt
vagy csak az életéért küzdve menekül mögülled .
és imádkozik hogy inkább a medvék találják meg és zabálják fel, a patakokban már puhára főtt testét,mint hogy véletlenül is megtaláljam az erdőben
defektszerelés kerékkiszerelése nélkül..krosszoknál az eslő mondteen bálykoknál elöl hátull..na ez most reggel franyecen bejött.. a monti defektes lett a szolgálatban ...defekszterelésreggel 5 perc... a többi meg csak táltosta a szállyát...
bálint ez az utókornak örök tanúlság lesz!
Így van ez Rájöttem közben mi van ezzel a "kis bandával"akiknek nem tetszik a modorunk Faszbukkon,egyik ismerősöm tett be képet a kexről motorral.Kérdeztem tőle ez az a motoros kex?Írta igen,válaszoltam rá,hogy már láttam "szenvedni" a mátrában.Na,erre jött a barátja fenn hangon,hogy mé szenved az stb,leugatott,volna.Megírtam neki,hogy nálam a szenvedés az szlenges motorozást jelent.Ekkor meg már jött ,hogy mit bunkózunk itt a ktm fórumon stb,leszartam.Ennek lassan 2 hete,azt most idejöttek összebeszélve a gyerekek pampogni.Lassan mindenkibe belekötve Ha van annyi jó szerelő ismerősük akkor mé nem azokat kérdezik vagy miért nem viszik oda a motorjaikat javításra?Me nem jó szerelők?Ha nem jók akkor minek hangoztatják,hogy van jó szerelő ismerősük ?Nekem is van Nem értem én a logikát Megszögelik szerencsétlen mocijaikat az emberek,a fórumokon összeszedett hülyeségekkel,minden hibáját kokecolását leírva, azt mikor már semmi nem jó felteszik árulni ide felújítottként.Hát kérdem én,ki az a barom aki sok pénzt ad egy retekért, olyanért amiről mindent tud az ország?Utána csodálkoznak,hogy egy telefonálós érdeklődőjük sincs régóta me má mióta hírdetik.Innét jön aztán a gyűlölködés,útálat (volt olyan akinek azt írtam, fúrja meg a dugó tetejét és megfúrta nem az oldalát, a tetejét akkó meg én voltam a bunkó Akkó most ki a hülye? Bohóckodni fogok ezután is,aki meg akar komolyan valamit,az úgyis megtalál
Amugy meg csodálkoznak a fiatalok mikopr a rendezvényeken sem bírnak magukkal azt ha elpattintok néha egy állast azt vérző törött orral fekszik s földön azt riadtan meg bután néz és hogy ezt most miért..?Azért amúgy 1-1 nevlő célú állasba v combosba még egyik sem halt bele...
Mert ugye az összes erős, bátor
2sör után mint a terminátor
facebook on él mekit eszik
motorjával menősködik,
kristályt szippant mert az a menő
apu passatja se nyerő
szolizni jár meg edzeni
tini libákat széditeni
baszni nem tud honnan tudna
szoknyát húznék rád te kurva
szupermotó az a menő
vagy speedmotor tiszta erő
vagy a vidéki tajparaszt
esze semmi hülye meradsz
faluvégin huzzad neki
cr500 as kell neki
kocsmába meg kézbe fröccsel
meséld el hogyan volt öccse
vágod mint a crusty 3
papa az neked csak álom
okoskodik ,kötekedik ruppotlanul menősködik
szegény birka mint a barom
pinát este nem kap nagyon
agressziv lesz keménykedik
egy állassal leteritik
porba fekve ,vérbe sárba
alatta az okádása
2fog minusz mehetsz haza
megérte te isten barma?
ezalatt én iszok egy piát
És leszopattam a legjob pinát
http://www.sokmotor.hu/hirdete...
csak sajnos nem engedhetem meg magamnak...
Vannak akik egyenesen azt keresik,hogy kibe hogy tudnak beleállni!
meghalt
vagy csak az életéért küzdve menekül mögülled .
és imádkozik hogy inkább a medvék találják meg és zabálják fel, a patakokban már puhára főtt testét,mint hogy véletlenül is megtaláljam az erdőben
agip-ot fogyaszt és repsolt prédikál .
KTM Racing Pro bukó (M-es)
Sidi Crossfire SRS (45-ös, ritka színben)
KTM villatávtartó (szállításhoz)
KTM dekor (szobába, garázsba 240x80cm)
Supermoto fék szett
Minden keveset használt, és szinte új állapotú
Érd: joci232@hotmail.com
bálint ez az utókornak örök tanúlság lesz!