Nem ezért szeretnék képet hanem hogy egyáltalán stimmel e a motoromhoz gondolok itt az évjáratra bár fingom sincs hogy a régi XT125-ön van e egyáltalán öninditó.Lényeg az egész nekem 2006-os XT125X-em van és az öninditóban szétkopott a bronzkefe meg a kommutátorba is belerágott elég rendesen.Jó az YBR125-é is .Alkatrészt nem kapok sehonnan megcsináltatni meg kb annyi lenne mint egy bontott ezért kajtatok egy jó állapotu után amit képről is szemrevételeznék pl a fogaskereket is hogy nincs e széjjelkopva!Úgy lenne baba ha kitekernéd a két csavart és lefotóznád milyen állapotban is van a cucc amit árulsz de gondolom ezt nem teszed meg miattam Szóval ez a nagy harcihelyzet!Két kép ízelitőként hogyis néz ki a cuccom
EZ A F azh four a t meg two lenne a bergeknél
hát az lehet..de nem hinném..az exc meg ElektriXCangát-lyelenthet
A WR450 az meg War Részing 450
bakker ezeknek a gyártóknak a fantázilyálya akkor végtelen
amúgy megsugom..
2003 előtti összes entúrhó kátélyem átlátszó tankos a krocc megfekete tankos az újabb fajta dizálynal..azzal a tankal jön ki SX(SÉP IKSZES MOTOR..LEHET A RÖVIDITÉSE? nem tom )
szóval az sx t0nk az 2000-2007ig maradt ..csak a szine lett narancs..2003tólmminden ktm tipuson.
zsiráf..erősits már meg...
zozi?
ronis?
Elhagytad a golyódat hát nórmálisvagy?Leméred a lukat amibe a golyód bemegy de még nem lötyög olyan nagyon csak pont passzentos és aszerint kiválasztasz egy csapágygolyót a golyógyűjteményedből!Szóljál ha nem tudsz valamit nekem mert itt nem segítenek csak hatezerér
Sziasztok! 2004-es SX-re a berúgókart hogyan szoktátok visszarakni? Van egy kis golyó meg egy rugó ami egyszerűen nem akar rámenni. És volt olyan balszerencsém hogy a golyót elhagytam úgyhogy ha annak a méretét ha valaki megtudná mondani az is jó lenne. A pótlására csapágygolyót találtam ki csak a méretet nem tudom hogy milyen kell. Előre is köszönöm.
A picsákat, a 430-as bontószökevényemmel elvagyok fél napot a Gyárihegybe és megeszik 5 max 6 litert ! Úgy, hogy még ki is folyik belőle, amikor eldől. Nagyon elmérték a faszukat azzal a 32 literrrel.
35 liter mit eszik meg ..35 liter moslékot?
mert benzint biztos nem mert kinél van két marmonkana benzin egy hosszabb motorkázáshoz..
amúgy ha eladó sorba kerül a gép engem érdekelne....mert ilyan fogyasztással minimum 500lóerős lehet a verda
a drákszetrok elmehetnek a picsába
ronisz a komisz.
neked..csak neked..elmondom..
3 literből egy eikszcély meg áll lálytos endúrózásnál...na onnatól jön a... a három literből megállóü motort..mivel nem akarja a gazda az erdőben hagyni...azt haza is kell ám valakinek tÓni..na onnantól jön a hárdos endórózás
nanemáááá.... én nem igy hallotam....állitolag termeli a benyát. többen meg gazdagodtak már a sok megtakaritásbol, és sorba veszik a Q11-ket, meg új benzinkutakat nyitnak belőle...
hát az lehet..de nem hinném..az exc meg ElektriXCangát-lyelenthet
A WR450 az meg War Részing 450
bakker ezeknek a gyártóknak a fantázilyálya akkor végtelen
amúgy megsugom..
2003 előtti összes entúrhó kátélyem átlátszó tankos a krocc megfekete tankos az újabb fajta dizálynal..azzal a tankal jön ki SX(SÉP IKSZES MOTOR..LEHET A RÖVIDITÉSE? nem tom )
szóval az sx t0nk az 2000-2007ig maradt ..csak a szine lett narancs..2003tólmminden ktm tipuson.
zsiráf..erősits már meg...
zozi?
ronis?
ktm 250 sx-f exc-f 2007-8 full berugókart keresek!
06308557633
mert benzint biztos nem mert kinél van két marmonkana benzin egy hosszabb motorkázáshoz..
amúgy ha eladó sorba kerül a gép engem érdekelne....mert ilyan fogyasztással minimum 500lóerős lehet a verda
a drákszetrok elmehetnek a picsába
neked..csak neked..elmondom..
3 literből egy eikszcély meg áll lálytos endúrózásnál...na onnatól jön a... a három literből megállóü motort..mivel nem akarja a gazda az erdőben hagyni...azt haza is kell ám valakinek tÓni..na onnantól jön a hárdos endórózás
fellőtték a pizsit
akkor míg bemelegíti a gépet elmegy egy fél tank
srácnak van egy zseb olajfinomítója, aszt mikó motorozni megy csak zsebreváhja aszt kész