Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ezért szeretnék képet hanem hogy egyáltalán stimmel e a motoromhoz gondolok itt az évjáratra bár fingom sincs hogy a régi XT125-ön van e egyáltalán öninditó.Lényeg az egész nekem 2006-os XT125X-em van és az öninditóban szétkopott a bronzkefe meg a kommutátorba is belerágott elég rendesen.Jó az YBR125-é is .Alkatrészt nem kapok sehonnan megcsináltatni meg kb annyi lenne mint egy bontott ezért kajtatok egy jó állapotu után amit képről is szemrevételeznék pl a fogaskereket is hogy nincs e széjjelkopva!Úgy lenne baba ha kitekernéd a két csavart és lefotóznád milyen állapotban is van a cucc amit árulsz de gondolom ezt nem teszed meg miattam Szóval ez a nagy harcihelyzet!Két kép ízelitőként hogyis néz ki a cuccom
valakinek esetleg eladó sztendere?
Képről szeretnél megállapítani egy ezred milire illesztett alkatrészt?
EZ A F azh four a t meg two lenne a bergeknél
hát az lehet..de nem hinném..az exc meg ElektriXCangát-lyelenthet
A WR450 az meg War Részing 450

bakker ezeknek a gyártóknak a fantázilyálya akkor végtelen
amúgy megsugom..
2003 előtti összes entúrhó kátélyem átlátszó tankos a krocc megfekete tankos az újabb fajta dizálynal..azzal a tankal jön ki SX(SÉP IKSZES MOTOR..LEHET A RÖVIDITÉSE? nem tom )
szóval az sx t0nk az 2000-2007ig maradt ..csak a szine lett narancs..2003tólmminden ktm tipuson.
zsiráf..erősits már meg...
zozi?
ronis?
Azthiszem neked írtam emailt az XT 125 öninditóval kapcsolatban.Tudnál róla képet küldeni hogy stimmel e pontosan?Ide is vagy mailbe is jó.Köszi!
Elhagytad a golyódat hát nórmálisvagy?Leméred a lukat amibe a golyód bemegy de még nem lötyög olyan nagyon csak pont passzentos és aszerint kiválasztasz egy csapágygolyót a golyógyűjteményedből!Szóljál ha nem tudsz valamit nekem mert itt nem segítenek csak hatezerér
Sziasztok!
ktm 250 sx-f exc-f 2007-8 full berugókart keresek!
Sziasztok! 2004-es SX-re a berúgókart hogyan szoktátok visszarakni? Van egy kis golyó meg egy rugó ami egyszerűen nem akar rámenni. És volt olyan balszerencsém hogy a golyót elhagytam úgyhogy ha annak a méretét ha valaki megtudná mondani az is jó lenne. A pótlására csapágygolyót találtam ki csak a méretet nem tudom hogy milyen kell. Előre is köszönöm.
A picsákat, a 430-as bontószökevényemmel elvagyok fél napot a Gyárihegybe és megeszik 5 max 6 litert ! Úgy, hogy még ki is folyik belőle, amikor eldől. Nagyon elmérték a faszukat azzal a 32 literrrel.
ÚJ! Önindító szabadonfutó görgők és fogófelület felújítás.
06308557633
35 liter mit eszik meg ..35 liter moslékot?
mert benzint biztos nem mert kinél van két marmonkana benzin egy hosszabb motorkázáshoz..
amúgy ha eladó sorba kerül a gép engem érdekelne....mert ilyan fogyasztással minimum 500lóerős lehet a verda
a drákszetrok elmehetnek a picsába
ronisz a komisz.
neked..csak neked..elmondom..
3 literből egy eikszcély meg áll lálytos endúrózásnál...na onnatól jön a... a három literből megállóü motort..mivel nem akarja a gazda az erdőben hagyni...azt haza is kell ám valakinek tÓni..na onnantól jön a hárdos endórózás
Vagy a skálás csaj,azt imádtam
Jaja! Amikor meg a fabulon ági (vagy hogy a tökömbe hívták) volt a címlapon,az maga volt az örömünnep!
Na most már engem is érdekel,hogy mi az a zsebreváhás!
Majd megtudod,mikor egy leheletet érzel a tarkódon,és egy erős nyilallást a végbeledben! Zolika,lehet bármi,és bárki!
nah jóiccakát mindenkinek
fellőtték a pizsit
jah, akkor az biztos már az újabb modell
na ez a zsebhjrevágos olajfinomito ..ez engem is érdekelne....
nanemáááá.... én nem igy hallotam....állitolag termeli a benyát. többen meg gazdagodtak már a sok megtakaritásbol, és sorba veszik a Q11-ket, meg új benzinkutakat nyitnak belőle...
35?
akkor míg bemelegíti a gépet elmegy egy fél tank
az márpedig annyit ezik és kész
srácnak van egy zseb olajfinomítója, aszt mikó motorozni megy csak zsebreváhja aszt kész
35 liter benzin mán a kútokon sincs
kijaza zolika.? csak mert most olyan kiváncsi lettem arra az édibédi tünci pofára,...egész nedves lett a bugyingom....
Ja,jött a sok fekete-fehér jó is vót is,meg a sok nők lapja