Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Ezek akkor most jó olajak? A gányolmányokat meg inkább kukázzam vagy javítsam?
Evezzünk valami "vidámabb" vizekre - szerintem.

Visszatérve az előzőekre, a tisztelet megadása fontos. Az tapasztaltabbakra érdemes hallgatni, és ha segít akkor legalább egy Köszönöm + egy sör kombót megérdemel.
Feküdj elém, és átugorlak...
Ennyi évesen még nem tanultátok meg hogy a segítőkész jószívű embert baszik mindig rá?
Hagyni kell hagy oldják meg a problémáikat maguk,le kell szokni az ingyen segítségről is mert azt természetesnek veszik...meg nem köszönik.
Nem kell vezetni senkit mert még te leszel a rossz hogy nem élvezi a motorozást mert nehéz neki a terep,vagy szó nélkül eltűnik a hátad mögül és gondolkodhatsz rajta hogy most eltévedt?..vagy meghalt,..hogy nem jön
akkor csak nem ugrassz át?
amugy ha már témában vagyunk... velem jopárszor előfordult hogy élőben ide jött pár fiatal hogy segitsek neki ezt azt megcsinálni a motorján... és tök természetesnek vették hogy segitek, a végén még egy köszi se hagyta el a szájukat...

szoval van baj a mai fiatalság fejében... nem kicsi. tisztelet a ritka kivételnek.
egy időben én is osztogattam a tanácsokat ,kép galériákat ,a sok év tapasztalata alatt saját bőrön megtanult dolgokrol... és bizony arányaiban a legtöbbször azt sem böfögték vissza hogy köszi....

igy az ember leszokik egy idő után erröl... ok-okozat... mint a mátrixban.

most is szivesen segitek bárkinek 6 ezer ft/ tanács... és 1-szer be fogom hajtani...
Én ott vesztettem el a fonalat, amikor segítséget kérnek, adj uram azonnal, átváltasz e-mailre, megadod a telefonszámodat, hogy hívjon fel, és segítesz, ha tudsz. Erre pötyög 1 nap 1 üzenetet, de azt is csúcs mobilról, mert kiírja, hogy miről küldte, de nincs pénz a kártyáján, hogy felhívjon. Aztán én telefonálgatok az ő baja után, megy az időm, és a végén annyit se mond, hogy bocs, de ez nekem sok (gyári alkatrészekről van szó), majd gyűjtök rá, stb. Eltűnik, és szarik rád. De 2-3 hét múlva újra baja van, és újra akarja, hogy segíts. Persze, hogy leszarod. Jimmy jól mondja, van egy zárt kör, aki több éve ismeri egymást, és lehet, hogy csak virtuálisan, de ott fél szavakból is megértjük egymást, tudjuk mikor kit kell felhívni, és általában működik is, mert kölcsönös tiszteleten alapul. Ebbe nem egyszerű bekerülni úgymond az utcáról, és főleg nem ilyen stílusban. Nekem nem jön be a nem érek rá, mert sietek, ezért nem írok le csak 1-2 betűt, a többit találd ki mondat, de a végén lesz 3-4 smiley....
muuhahahahaha
Gabikám..mi van veled..? életedben nem irtál ennyit.. felszolitom a szalajtos testét elfoglalo idegen lényt hogy adja vissza nekünk őt...
ebben van némi igazság.

mármint abban ,hogy te megszerzel hosszú évek alatt x tapasztalatot. namost a cumi ott van ,hogy ezeket sok pénz és idő árán lehet beszerezni ,nem ingyen a boltban szatyorszámra! aztán bekérdez egy veréb és elvárja ,hogy oszd meg a " sokszázezer" ft kidobálással megszerzett tapasztalatodat! még lehet meg is osztod mert addigra már szarsz az egészre... de a végén meg még le vagy hülyézve ,ha megosztottad ... muhahah.

jó példa.. kijártunk x helyre x országba évek óta. kezdtük a vakon bóklászással ,aztán x országbeli emberkékhez csapódással szintén vakon bóklászással ...rengeteg szar kimenetellel amikor hiába mentünk vagy elromlott valami... aztán szép lassan összeálltak az útvonalak kialakultak az ösvények... mígnem oda jutottunk ,hogy mára egy 2-3 napos extrémet lehet menni folyamatos új helyen haladással az eltévedés veszélye nélkül viszonylagos biztonságban.....

aztán jött egy két uúonc.amivel semmi baj nincs. vettek egy motort és másnap már ott akartak motorozni a tutiban... ki is vittük mert haver alapon .. de semmiféle alázat nem volt bennük, köszönet nulla ,hogy oda keveredett egész véletlen... sőt nagypofával leoktató stílusban tolta az ipart nulla tudással. a másik meg az amikor kijönnek a pesti arcok és elvárják hogy vezetgesd őket 2-3 napig bratyiból. erre meg mertük pecegtetni ,hogy legalább a benzint kiköhöghetnék akkor ,ha már vezetve vannak. a válasz " ez köcsögség" .. nos akkor mehetnek bóklászni a vadonban...

hogy jön ez ide a tapasztalat megosztáshoz? úgy ,hogy sokszor bele sem gondol valaki ,hogy kérdez ,vagy kap egy választ , ami mögött akár több millió kidobott befektetett ft is lehet mire megtanulod és elvárják ,hogy osztogasd mint valami cukorkát a gyereknek....

ezt ki lehetne fejteni részletesen is hogy jönnek össze a sújos miliók pl egy hely kijárásában egy idegen országban... de felesleges. ugyanúgy ahogy egy szerelő rájön sok kis apró szopóra egy típuson vagy akárhányon. aztán meggondolja mit mikor osztogat el. ha meg mégis megteszi akkor dobni kell neki egy köszit legalább. tele van hibával az iromány vigyázz zsiráf meg ne botránkozz rajta .különben is át ugrottad.
hűtőventilátor?
Nekem csak egy kérdésem lenne, ezek a krosszmotorok sokat fogyasztanak?
Sok fórumos emberrel beszéltem már telefonon,de még soha senki nem volt velem bunkó.Igaz,nem is kérdeztem tőlük bődületes nagy faszságokat. Tényleg van amikor leoltanak kegyetlenül embereket,de legtöbbször teljesen jogosan.
Én egyszer próbáltam meg segíteni valakinek.Kb fél nap alatt előkukáztam az embernek (teljesen ismeretlenül,csak ide a fórumra írt,egyszer) egy munkahengert,írtam neki hogy megvan,oda adom ha kell,használhatja,amíg nem tud másikat venni. Gondolom talált vagy vett másikat,mert azt se írta,köszi nem kell. Na én akkor megfogadtam,hogy többet senkinek semmit!
titokolvasó ha kilép a fényben az már nem is titok olvasó
az már fórum iró fórum minőségének javitására előbukkant...neú meat..úly húzs
orfeusz
ez olyan igazai békítő irás volt .. a háborgó bilivihart egy avatott (bilin)kivülálló megfogta és lecsendesítette
igazándiból én nem is ezen a fórumon vagyok meg szali sem cska nekünk is kényszerűségből van ktmünk...nekem ez a 7dik krocckátéemem... nem tehetek róla nem olyan jó motor ez az sx 5nyuszi öt csak...nincs nála jobb ezen a földön...erre amire én használom..(rommániába extrémezni)ugy 2013ig bezárólag...

szóval a motorok terén tapaszalatom az már létezik sx 520-525 ből is.... már ez a2003 óta ez a 3.dik közte volt berg fe 650 aztán sx sx 380 aztán berg fc 450 és most újra sx 525

na most elvesztettem a fonalat...
de a lényeg hogy itt nagyon érdekes a hangulat azért szoktunk a másik fórumban sokat sokat irni ide meg benézünk és az álló vizet..kisssé felkawarni
mert a nyugalomból fejlődés nem lesz.. viszont a harc a vita az előre lendíti a dolgokat...
becenevem lehetne a zarándol a konfliktus helyzetbe.. ..hozó

kell a békítő szándék is ..persze mástól...mert van úgy hogy bepukkadnak a parasztok...úgy hogy közbe a bepukkadtak ia beszólnak ..csak ők nem veszik észre hogy bepukkaszólag szóló irásaik után sokan gálánsan nem szivják fel a vizet ... a tárnák mélyéről
hát én olyan hűtóvédőt fogok vágni lézeres lemezvágóollóval és majd megmutatom! jól néz ki kurvasok felesleges időm van és még annál is több pénzem amit apukámtól kapok h éljem kicsi világomat! és miután kész itt fogom árulni horrorisztikus MONEY ér! :D
Akkor én, mint titokolvasó, aki most kilépett a fényre (kb. 2 hó olvasgatás, és azért néhány hozzászólás után) : nyilván, a te álláspontod is érthető, és valóban sok olyan kérdést látok leírva, amire spec én vagy azért nem kommentelek, mert lövésem sincs a válaszról, vagy azért, mert tényleg akkora f@szság, hogy nincs értelme... Te ezek szerint már belefáradtál a sok hülye kérdésbe, inkább "bebohóckodsz" valamit, szerintem ezzel nincs is baj. A baj épp ott van, ahogy te is írod, hogy valaki megsértődik valamiért, aztán elmegy személyeskedésbe, vagy öreg-fiatalozásba az egész, aztán a végén már senki se tudja ki sértődött meg előbb és min is... De végülis mindegy, hiszen mindenki kommentjének végén ott van, hogy részéről azért nincs sértődöttség, úgyhogy ez a lényeg

Amúgy én Repsolt használtam mindig, a haverjaim is azt használtak, és ha nem lesz valami nagy gebasz, ezután is azt fogunk használni
Ja, és utcán, és gokartpályán, fekete lc4 blokkokba, összesen fejenként kb. 40e km-n keresztül (a teljesség kedvéért, meg hogy segítsem a társakat )
jajjde édi vagy! elloplak a dórika elől.. :D a karbi témára majd még visszatérünk, majd írok msn en a fúvókákkal kapcsolatban!
Kérdem én,akkor ti,mint TITOKOLVASÓK ,mert azok vannak itt iszonyú sokan ,miért nem válaszoltok,segítséget nyújtva társaitoknak,ha olvassátok a fórumot segítséget remélve ?Szerintem,de ez meg az én meglátásom, Ti vagytok megsértődve,hogy nem kaptok "RENDES" azonnali részletes segítséget.Emiatt,ha "én",nem más, be bohóckodok néha,akkor egy ilyen-olyan mindenféle vagyok,pedig aki akar valamit,felhív annak elmondok mindent,az meg megint sok van.
LacisCRM-es emberke ezt tudhatja,meg sok titokolvasó is ,mert évekkel ezelőtt kapott mseneseses meg mindenféle segítséget is,stb.Én egyszer csak meguntam ezt a segíteket,mert mint már jó párszor lefírkáltam,sok az okos,visszalehet lesegetni itt-ott, évekre mennyit fírkáltam Lusták keresgélni,pedig csak beírja a keresgetőbe amit keresni akar,és szerintem kap rá választ 1 perc alatt.Sokan segítenek itt egymásnak,de ne mindíg egy segítsen már másnak,azt akkor az kapja fel a vizet aki segítséget kér, azt nem kap Ne bassamámeg , milyen világ ez má nomána? Részemről nincs sértődöttség,me nincs miért,most,de volt,így befejeztem a segíteket
van itt két 3 ember aki miatt már nem igen kérdez senki, mert csak az oltás van !
Előrebocsátom, hogy nem szeretnék senkinek beszólni, és senki mellé sem állni, és még csak nem is ismerek közelebbről innen senkit, csak a hozzászólásokból lehet némi képem a fórumozókról. Erről az olaj dologról szóló vitában nekem úgy tűnik a kvázi "fiatalok", "tapasztalatlanok" próbálnak intelligensen kommunikálni, hozzászólni, segíteni a nagy "öregek" (vagyis akik ezt sugallják) pedig sértődött gyerekként vagdalóznak... Fene tudja, lehet nincs igazam, én így látom. Szerencsére nekem van egy ember, akitől mindig volt lehetőségem tanulni a KTM-ekről, motorszerelésről (hovatovább azért kezdtem el olvasni a fórumot, hogy még többet tudjak meg róluk, tőletek), és ez az ember akkor is normálisan "tett helyre", amikor a márka és a motor iránti szeretetem és rajongásom miatt már azt gondoltam lassan többet tudok a technikáról, mint ő, vagyis kb. "okoskodtam" ha kell, ha nem. Szóval nekem kissé csalódás ez a gúnyolódó és oktató stílusú kommenthalmaz, és ez a hangulat a fórumon mostanában...
oké, nem mondom el SENKINEK, hogy ONNAN IS KAPSZ
Jön onnan is sok,de
Soknak nem adok matricát,mert nem kérik,van olyan is,hogy elfelejtettem van aki leszedi A belébe lesve egyből megmondom anélkül is,hogy járt-e itt