Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

300-as KÉTÜTEMŰ 15-öt biztos, egyszer hallottam valakitől, hogy a haverja mondta neki, hogy a szomszédja cr 500-a 20 litert eszik, ha csak endurozgat vele, de pályán 35 litert is benyel
Mostmá mindegy! Má elindultak,azt kész!
LaciCRM után szabadon:
f=fuckyeah
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Azoknak nem kell ilyen,mert van amelyik két sörtől is keménynek érzi magát! Nálunk is volt ilyen,aztán mikor kiszáltam a kocsiból a sokkolóval,akkor meg szanaszét futottak,még megbaszatni se tudtam egyiket se! Úgy szétrebbentek mint a csurizok!
Ne, neeeeeeeee, még ne küld a verőembereket...
najo.. én se a méret miatt szedek prosztamol unot...
Naugyehogyugye!
Na jó,de te mindenre emlékszel! Meg te olyan öreg is vagy,hogy lapozgattál is ilyen újságot! Éééés,akkor lapozgattad,amikor friss volt,nem az arhívumból kellett előkukázni!
Bár nem mondom hogy biztos vagyok benne, lehet h. hülyeség de szerintem fe- four stroke enduro
fc-four stroke cross
fs-four stroke supermoto
Bammeg, ez nem a gizgaz fórum
F mint fingom sincs róla, vagy tudja a faszom...
Hát,nem hát,de sok fiatal keménynek érzi magát tőle,me nekik nem lent hat
Elmondták már sokszor,hogy itt nem tudják,mert mindenki csak a boltba megy vele!

Aztán mostmáá télleg fejezzétek abba,mert szólok a zolikának,és befedez mindenkit hátúrú!
Bammeg,erre én is emlékszem ,én meg berúgósra-lábfékesre alakítottam át pedálos rigát
A haverom azt mondta,minek szedjek ilyen faszságokat? A méreten az se változtat!
megáll 3 liter benzinen,az tuti
Nem kell ám mindent elhinni amit irkál! Régebben még járt neki az auto-motor újság (bár amilyen fiatal vagy,szerintem nem is tudod mi az) abból tanult szerelni.Csak aztán mikor szétszedte a motorját,a postásukat pont akkor érte baleset,úgyhogy nem hozta a magazint hetekig,ő meg ott ült a szétborított verhovinával,mert fingja nem volt hogyan kell összerakni,mert az már a következő számban volt!
Szedjé kamagrát
amugymeg itt mindenki hűje, de nekem van rola papirom is

tényleg nem tudja valaki menyit eszik egy háromszázas eikszcé...nagyon szeretnék egyszer egy olyat... de csak ha megáll 3 literböl lightes endurozásnál...
a hollo mega héja...akarom mondani a borsso meg a kánya....amugymeg csatlakoznák Jimihez az a hűje aki mondja..

na megyek beszedem a prosztamol unot..mert az már bizonyitott... fasom..
azért kérdeztem vissza
Te lesed,hogy én mit eszek?
Baromállatja
Szerintem nem is tudja ám,csak beugratott! De psszt...