300-as KÉTÜTEMŰ 15-öt biztos, egyszer hallottam valakitől, hogy a haverja mondta neki, hogy a szomszédja cr 500-a 20 litert eszik, ha csak endurozgat vele, de pályán 35 litert is benyel
Azoknak nem kell ilyen,mert van amelyik két sörtől is keménynek érzi magát! Nálunk is volt ilyen,aztán mikor kiszáltam a kocsiból a sokkolóval,akkor meg szanaszét futottak,még megbaszatni se tudtam egyiket se! Úgy szétrebbentek mint a csurizok!
Na jó,de te mindenre emlékszel! Meg te olyan öreg is vagy,hogy lapozgattál is ilyen újságot! Éééés,akkor lapozgattad,amikor friss volt,nem az arhívumból kellett előkukázni!
Nem kell ám mindent elhinni amit irkál! Régebben még járt neki az auto-motor újság (bár amilyen fiatal vagy,szerintem nem is tudod mi az) abból tanult szerelni.Csak aztán mikor szétszedte a motorját,a postásukat pont akkor érte baleset,úgyhogy nem hozta a magazint hetekig,ő meg ott ült a szétborított verhovinával,mert fingja nem volt hogyan kell összerakni,mert az már a következő számban volt!
amugymeg itt mindenki hűje, de nekem van rola papirom is
tényleg nem tudja valaki menyit eszik egy háromszázas eikszcé...nagyon szeretnék egyszer egy olyat... de csak ha megáll 3 literböl lightes endurozásnál...
f=fuckyeah
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
fc-four stroke cross
fs-four stroke supermoto
Aztán mostmáá télleg fejezzétek abba,mert szólok a zolikának,és befedez mindenkit hátúrú!
tényleg nem tudja valaki menyit eszik egy háromszázas eikszcé...nagyon szeretnék egyszer egy olyat... de csak ha megáll 3 literböl lightes endurozásnál...
na megyek beszedem a prosztamol unot..mert az már bizonyitott... fasom..