Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Luuuk én vagyok az Apád.....
Beszarok bammeg,a dallas megy a redva klubbon! szatkurvapicsába!
Szerintem meg azahülye aki mondja!
Akkor miért? Nem kötekedés, csak kiváncsiság...
forest gump... fuss forest fuuuuuuuuuuuuuusss..
Egíssígííre!
Konkrétan 2 grillezett csirkemellet, morzsolt kukoricával, 4 pirítóssal, és lilahagymás paradicsomsalátával vacsorára...
mennyit eszik 2medvét 100on de néha többet
a gasgas az azért jó merrt nem üzemórás tehát
1.az üzemben ahol gyártják nincs óra és mindig melóznak szegény spanyolok
2.nemüzemórás mert végtelen ideig működik mindenféle kopó-forgó mozgó alkatrész cseréje nélkül mert valamikor réges régen egy távoli galaxisból becsapódott egy meteornak hitt űűűrhajó szerű mentőkapszula egy távoli galaxxxisból pontositva MaxxxisRonisz ról jött idegenek idegen néven Lakoszhegyikuszovonénibaszusz ok átadták a spanish oknak az űrtechnikát cserébe némi narancsért és szőrös lábú spanyol bukszák bozóntos punájának örökös használati jogáért igy született meg a Gasgas mert megérdemled
Na jó,de mommámeg létszi hogy mennit eszik?
Nekem vót régen Honda 500 Four-Stroke
Nem azért jelölik F betűvel....de mindegy, sok a felesleges kérdés, ez a lényeg...
Ilyet bammeg,beállítja,majd ő kicseréli,mikor én köcsög ezeket má kiszedtem azt elvitt egy szinte új moccot Bammeg,hogy futtatja magát,mint Forest Gump
most ez hogy jön ide? attól még f el jelölik mert hogy four-stroke

ez jo szakadtam...

fasznak emlékszel te mindenre... majd jol elvisznek az UFO-k...
Az kettőnek számít!Aztán vannak az úri nípek,akinek a teló tetején is van ilyen szelep! Olyan powerarcos!
Na de mind1 én sem vágtam hogy nincs f dehát jó pap is holtig tanul
Hehe, a Husaberget minek írod oda? Nem is volt 2T modelljük, amikor FC, FE jelöléseket használtak ...
Szia papa mindjárt meglódulok hátha lesz kis money na mind 1 a hattyúkról mondanék valamit de a szalajtós a nagy állat /emlős/ madár halbarát és törvény és rendőr tisztelő természetszerető kitérne a hitéből v egy életre meggyűlölne azt pedig nem szeretném (amugy nincs jó ize a hattyúcombnak)nehogy elhidd nem ettem meg ja és le se löttem
Mert egy egy ilyen marha irigy gyerek vagy! Olyan nálunk is volt,mikor elfogyott a kenyér,a gyerek kaviccsal dobálta őket!Aztán egyszer-egyszer célt tévesztett és a német turistákat dobálta!
Innen tanulnak bammeg Mostmá ezt is tudom nem halok meg hiába
hát már én is leírtam ez előtt egyszer, de hát na
ÁLTALÁBAN yzf wrf kxf crf fse fc fe
Nédde a sok oktondi-e
http://www.sportmotor.hu/motor...