mennyit eszik 2medvét 100on de néha többet
a gasgas az azért jó merrt nem üzemórás tehát
1.az üzemben ahol gyártják nincs óra és mindig melóznak szegény spanyolok
2.nemüzemórás mert végtelen ideig működik mindenféle kopó-forgó mozgó alkatrész cseréje nélkül mert valamikor réges régen egy távoli galaxisból becsapódott egy meteornak hitt űűűrhajó szerű mentőkapszula egy távoli galaxxxisból pontositva MaxxxisRonisz ról jött idegenek idegen néven Lakoszhegyikuszovonénibaszusz ok átadták a spanish oknak az űrtechnikát cserébe némi narancsért és szőrös lábú spanyol bukszák bozóntos punájának örökös használati jogáért igy született meg a Gasgas mert megérdemled
Ilyet bammeg,beállítja,majd ő kicseréli,mikor én köcsög ezeket má kiszedtem azt elvitt egy szinte új moccot Bammeg,hogy futtatja magát,mint Forest Gump
Szia papa mindjárt meglódulok hátha lesz kis money na mind 1 a hattyúkról mondanék valamit de a szalajtós a nagy állat /emlős/ madár halbarát és törvény és rendőr tisztelő természetszerető kitérne a hitéből v egy életre meggyűlölne azt pedig nem szeretném (amugy nincs jó ize a hattyúcombnak)nehogy elhidd nem ettem meg ja és le se löttem
Mert egy egy ilyen marha irigy gyerek vagy! Olyan nálunk is volt,mikor elfogyott a kenyér,a gyerek kaviccsal dobálta őket!Aztán egyszer-egyszer célt tévesztett és a német turistákat dobálta!
a gasgas az azért jó merrt nem üzemórás tehát
1.az üzemben ahol gyártják nincs óra és mindig melóznak szegény spanyolok
2.nemüzemórás mert végtelen ideig működik mindenféle kopó-forgó mozgó alkatrész cseréje nélkül mert valamikor réges régen egy távoli galaxisból becsapódott egy meteornak hitt űűűrhajó szerű mentőkapszula egy távoli galaxxxisból pontositva MaxxxisRonisz ról jött idegenek idegen néven Lakoszhegyikuszovonénibaszusz ok átadták a spanish oknak az űrtechnikát cserébe némi narancsért és szőrös lábú spanyol bukszák bozóntos punájának örökös használati jogáért igy született meg a Gasgas mert megérdemled
ez jo szakadtam...
fasznak emlékszel te mindenre... majd jol elvisznek az UFO-k...
http://www.sportmotor.hu/motor...