Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja nem azért, csak dicsértelek volna, ha nálad lett volna javítva
De mivel nem kaptam hozzá matricát ezért aztán szerintem nem nálad volt... Pedig láttál volna érdekes dolgokat a központi tartályba szerintem
Legyen?
me belebuzultál a BMW-be
bánnya-kánya, én is KTM-vérű vagyok, bár nincs motorom
Én csak motorexet használtam az EXC-be, így nincs összehasonlítási alapom, viszont voltak a teleszkópjaim felújításon Dunaföldváron a KTM-be(már nincs) még 2008körül, de ők is tovább küldték valahova... Nem te voltál? Nem volt velük kontaktod?
jajj hát nem érted a lényeget: a nagyok má megunták hogy segítsenek, mert így is szeretik , nyalják falják őket
Vissza olvastam... Szerintem itt sokaknak baj van az aggyal... Egy ártatlan kérdést tettem fel amiből akkora vita kerekedett hogy öröm volt olvasni... Mi lenne ha nem egymást ölnétek hanem inkább normálisan segítenénk egymáson?!

motorsex floriol... joban csuszik..
Aszittem ti gyártjátok
sziasztok. van eg lc4-600-asom most vettem. az a bajom vele hogy a svájci forgalmi szerint 30lovas. hogy lehet ez? és plusz 10litert eszik. mennyi ezeknek a motoroknak a fogyasztása? kösz a segitséget
Köszi ,most már téged is szeretni fognak
hogy telepakolták őket ezekel az ausztrál Force tuning holmikkal...

basszus egy olyan hűtő védő 170 Aussi Dodo,.. cirka 41 ezer ft.. az a kuplung dekni 200 Dodo... kb 50 ezer pénz...
lehet ilyeneket kéne gyártani...
csak nektek :D
Rövidebb is, jobb is
akkor inkább MOL, az közelebb van
oszt ő ?
Mondom nem értenek hozzá,én meg hülye vagyok a tapasztalat meg elmehet a picsába Jó az igol abba
Ők meg inkább a másik olajjal nyomassák, mert az is szép narancs
Ezek nem tudnak motorozni,meg nem is értenek a motorokhoz,asse tudják milyen a jó belevaló olaj,me még itt nem kérdezték meg
a szentháromság... :

drágaszág- derbisenda - floriol 5-80w... ha ez megvan öröm és boodogsáág...
2012-motorex-ktm-team
Dehonnem
de mán dosban nem lehet vigéckedni
Hun?HUN-ban?