Jó magas és vastag az a fa ,de tuti kivágom,ha addíg élek is Volt már innét nálam nagyon sok ember aki itt utált,aztán haver lett Nem engem, a munkámat szeretik engem nem is kell szeretni, azt utálom Nem ismertek,de ez nekem jóóó Vigyétek a telókat máshova,azok meg majd ideküldik ,me van sok ilyenis Egy szónak is száz a vége,nem írom le ,hogy mennyit segítgettem már a sportmotoron,meguntam,mindíg van okos,nagyon okos aki úgyis profibb mint mi.Mi már megöregedtünk,már semmit nem tudunk,a fiatalok mindent jobban tudnak De,egy sima DOS-os programozásban is megszopatom őket a mai napig,pedig ők a számítógépes világban élnek.Na,de mi az alapokon nőttünk fel és ez a lényeg.Kapíse?
aki azért elküldi a teloját egy 5-10-szeres áron dolgozo másik emberhez , mert csika nem válaszolt neki szépen kedvesen-tisztelet tudoan egy olyan marhaságra amit hetente kétszer megkérdeznek, csak ezen a forumon... az tegye.... szive joga...
hallod ha már forum meg minden, akkor megmondom öszintén ekkora marhaságot régen olvastam... mindenesetre szorakoztato volt...
amugymeg a legjobb olaj a Floriol 5-80 w... a madaras tecskoban akcijosan, az összes narancsbuzzancs meg elmehet a sunyiba mert a derbi senda simán alázza őket...
ugyan itt bárkinek segitek minden kérdésére 6 ezer ft/ válasz áron...
Mint írtam, ha mégegyszer hívnak, hogy nézzem meg a motorodat, mert a gödöllői szerelő ezt meg azt mondta, úgy le fogom szarni....törpilla és okoskatörp klónja vagy...
jaj de a szívedre vetted, hányszor mondjam hogy nem téged akartalak meggyőzni? ha neked az a tapasztalat alapján a jó akkor legyen, de mint látod itt nem csak én írtam hogy nem az a legtutibb az LC4-be.. hogy másba jó? azt mit tudom én
a tiszteletet meg nem a korral érdemled ki, (hiába szidod itt a fiatalokat, hidd el nálam csak rosszabbakkal találkozol 90%ban) hanem azzal ahogy viselkedsz, és felém eddig nem sok pozitívumot mutattál
ha segítenek én is megköszönöm, kérni is tudok szépen (bár mikor itt kérdeztem legutóbb, akkor se épp segítőkészen álltak hozzám - hogy most Te is köztük voltál-e, már nem tudom) és ha tudok, segítek
"illetve a fiatalok stílusa brutális, és a köszönöm szó nem létezik a szótárukban... "
Na igen, ezt nekem sem kell bemutatni találkozok én is elég barom állattal, de akkor sem az a megoldás hogy alpári tajparaszt legyek az illetővel.
Ugye ne várj többet annál amennyit adtál.
Én mindig megköszönök és megköszöntem mindent és engem ha bárki megkeres szivesen segitek neki legyen az fiú lány, csika vagy zsiráf vagy fudejovagy stb...
Sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség ugye.
Sajna a szülői nevelés sok esetben az etetésben kimerül meg hogy lakhat náluk a gyerek.
Ma már az a menő cshávó aki elmegy a diszkáóba az anya meg az apja keményen megkeresett és megspórolt pénzén, a több 10eFt-os ruhájában, jól bebaszik a spangerokkal, összehányják egymást, meghivja őket pár körre vagy 20eFt-ért, utána meg egymással versengenek hogy ki hány csajt kúrt meg aznap...
Hála istennek hogy én nem vagyok ilyen és anyám apám bizony keményen odabaszott annak idején
2002-ben tudod mit ajánlott a KTM gyár? Shell olajat...akkor az a cég pumpálta a lóvét a sógoroknak, hogy ez legyen a legjobb olaj a KTM-nek...ennyit erről...2002-ben ismerted a Motorexet? Na látod...Nem vagyok se olajnagyker, se mániákus. 1988 óta használom a Castrol, és az az olaj, akkor 1000 Ft/liter volt, ma 10.000 Ft/liter. Használtam egy hengeresbe, sok hengeresbe, autóba, quadba, motorba, gokartba. Nekem egy 19 éves véleménye nem mérvadó, én magam próbáltam. Ezért van véleményem a Midland, Motul, Ipone, Repsol, Texaco, Igol olajokról is...én vagyok a farok, mert nem kéne írni. De ahogy a LaciCRM megjegyezte, azért tüntek el a segítőkész beírások, mert az önjelölt szerelők mindent jobban tudnak, lusták 1-2 napra visszakeresni, illetve a fiatalok stílusa brutális, és a köszönöm szó nem létezik a szótárukban...
Mint szakemberrel (tekeszkóp) nincs bajom vele, könnyen meglehet hogy még az én telóm is landolni fog nála, de azért a hülyeségnek meg a bunkóságnak is van egy határa.
Az meg a másik hogy ez a hangnem szerintem bőven nem jó hatással van a "kis" bizniszére, hiszen egy KTM fórumon amikben általában elég drága telók vannak, egyszer úgyis elfossák magukat aztán lehetne hozzá küldeni, mint nagy tapasztalatú guru.
De szerintem ezek után sokan inkább keresnek másik helyet ahol megcsináltatják őket.
Meg a haverjaikét is, meg az ő haverjaikét is.
az a baj hogy itt 10ből 8 ember hülyeséget kérdez, meg néha még ragaszkodik is hozzá, aztán aki ért is hozzá az megunta a normális válaszolást. Régen én is kérdezgettem hülyeséeket, jött a válasz meg minden. Meg volt olyan faszság amihez ragaszkodtam aztán csak eltákolgattam otthon magamnak negyedmillió veszteséget
Hát ha ilyen minőségű segitségeket tud adni, akkor szerintem senki nem kiváncsi rá.
De ha ez facebook lenne még biztos lájkolná is a saját irásait
Ha őt ez teszi boldoggá
Éppen a múltkor mondta hogyha értelmes kérdés érkezik, akkor értelmes választ is ir rá.Meg hogy senki nem köszöni meg a segitséget.Utóbbit azért cáfolnám
Nemrégen kérdezte valaki hogy hogyan kell állnia az olajnak 525EXC-ben hidegen melegen, a kis ablakban.
Jött a magas intelligencia hányadostól duzzadó értelmes minden kérdést kimeritő szakember válasza:
"Vízszintesen"
Nincs több kérdésem
Jó dolog ez a tuning vizpumpa kerék!
Endurósoknak biztos alap felszereltség lehet.Legalábbis kellene lennie.
Nagy okosság, birom az ilyen kis hasznos átalakitásokat
az király...szép hely lehet gödör-lő(és csak egy betüt ütöttem el )
zsiráf.
csak ..olvaslak...
nem szab igy felkapni a vizet..nem vagy te búvárszivattyú...
hál istennek csucsu meg van veled elégedve.. tehát van olyan akivel lyaú arc vagy...
az olajakra visssza térve.. ami jó egy gikszerbe az nem biztos hogy jó egy egyhengeresbe..
azt látni európai motorba európai olaj...
olyat ajánl a gyár is..motoreksz ktm motorbuzi agip(ahogy a gödöllöi szerelő haver is irja )
pl a hondába a repsol az jó de pl a ktm bergeknek meg a váltója nem a legfaszábban kapcsol tőle.
a kawa gyári olaja a fuksz..silkolájn...a huskvasna 510 sm kilukadt dugóval szolt hogy neki nem jó..a berg meg visitott tőle a qplungja szar volt...de pl a kawa zx 10 meg 100000km megy vele hibátlanul...
szóval kinek a pap kinek a papi...
a gyár nem véletlen ajánl olajakat...
én mint ktm shufnituning fasztori az elf 10w-50 4xt ajánlom
Napot emberek.
Nagy köszönet Giraffe#64 ÚRNAK.
A hozzáállásért,segítőkészségért és persze a korret ügyintézésért.
Most hozták meg a készüléket(robogót) a STÚDIÓBÓL.
Az Amerikai eszköz installálása megtörtént.
Hát igen zene füleimnek.
Nem is értem miért nem ezzel szerelik gyárilag?
NORMÁLIS?
Na sebaj a lényeg most JÓ!
Mégegyszer köszönöm hálám a sírig üldözni fog.
hallod ha már forum meg minden, akkor megmondom öszintén ekkora marhaságot régen olvastam... mindenesetre szorakoztato volt...
amugymeg a legjobb olaj a Floriol 5-80 w... a madaras tecskoban akcijosan, az összes narancsbuzzancs meg elmehet a sunyiba mert a derbi senda simán alázza őket...
ugyan itt bárkinek segitek minden kérdésére 6 ezer ft/ válasz áron...
a tiszteletet meg nem a korral érdemled ki, (hiába szidod itt a fiatalokat, hidd el nálam csak rosszabbakkal találkozol 90%ban) hanem azzal ahogy viselkedsz, és felém eddig nem sok pozitívumot mutattál
ha segítenek én is megköszönöm, kérni is tudok szépen (bár mikor itt kérdeztem legutóbb, akkor se épp segítőkészen álltak hozzám - hogy most Te is köztük voltál-e, már nem tudom) és ha tudok, segítek
Na igen, ezt nekem sem kell bemutatni találkozok én is elég barom állattal, de akkor sem az a megoldás hogy alpári tajparaszt legyek az illetővel.
Ugye ne várj többet annál amennyit adtál.
Én mindig megköszönök és megköszöntem mindent és engem ha bárki megkeres szivesen segitek neki legyen az fiú lány, csika vagy zsiráf vagy fudejovagy stb...
Sosem lehet tudni mikor lesz rá szükség ugye.
Sajna a szülői nevelés sok esetben az etetésben kimerül meg hogy lakhat náluk a gyerek.
Ma már az a menő cshávó aki elmegy a diszkáóba az anya meg az apja keményen megkeresett és megspórolt pénzén, a több 10eFt-os ruhájában, jól bebaszik a spangerokkal, összehányják egymást, meghivja őket pár körre vagy 20eFt-ért, utána meg egymással versengenek hogy ki hány csajt kúrt meg aznap...
Hála istennek hogy én nem vagyok ilyen és anyám apám bizony keményen odabaszott annak idején
Az meg a másik hogy ez a hangnem szerintem bőven nem jó hatással van a "kis" bizniszére, hiszen egy KTM fórumon amikben általában elég drága telók vannak, egyszer úgyis elfossák magukat aztán lehetne hozzá küldeni, mint nagy tapasztalatú guru.
De szerintem ezek után sokan inkább keresnek másik helyet ahol megcsináltatják őket.
Meg a haverjaikét is, meg az ő haverjaikét is.
Szóval saját maga alatt vágja a fát.
De ha ez facebook lenne még biztos lájkolná is a saját irásait
Ha őt ez teszi boldoggá
Éppen a múltkor mondta hogyha értelmes kérdés érkezik, akkor értelmes választ is ir rá.Meg hogy senki nem köszöni meg a segitséget.Utóbbit azért cáfolnám
Nemrégen kérdezte valaki hogy hogyan kell állnia az olajnak 525EXC-ben hidegen melegen, a kis ablakban.
Jött a magas intelligencia hányadostól duzzadó értelmes minden kérdést kimeritő szakember válasza:
"Vízszintesen"
Nincs több kérdésem
Endurósoknak biztos alap felszereltség lehet.Legalábbis kellene lennie.
Nagy okosság, birom az ilyen kis hasznos átalakitásokat
zsiráf.
csak ..olvaslak...
nem szab igy felkapni a vizet..nem vagy te búvárszivattyú...
hál istennek csucsu meg van veled elégedve.. tehát van olyan akivel lyaú arc vagy...
az olajakra visssza térve.. ami jó egy gikszerbe az nem biztos hogy jó egy egyhengeresbe..
azt látni európai motorba európai olaj...
olyat ajánl a gyár is..motoreksz ktm motorbuzi agip(ahogy a gödöllöi szerelő haver is irja )
pl a hondába a repsol az jó de pl a ktm bergeknek meg a váltója nem a legfaszábban kapcsol tőle.
a kawa gyári olaja a fuksz..silkolájn...a huskvasna 510 sm kilukadt dugóval szolt hogy neki nem jó..a berg meg visitott tőle a qplungja szar volt...de pl a kawa zx 10 meg 100000km megy vele hibátlanul...
szóval kinek a pap kinek a papi...
a gyár nem véletlen ajánl olajakat...
én mint ktm shufnituning fasztori az elf 10w-50 4xt ajánlom
A simson lábtartó már nincs meg...
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Nagy köszönet Giraffe#64 ÚRNAK.
A hozzáállásért,segítőkészségért és persze a korret ügyintézésért.
Most hozták meg a készüléket(robogót) a STÚDIÓBÓL.
Az Amerikai eszköz installálása megtörtént.
Hát igen zene füleimnek.
Nem is értem miért nem ezzel szerelik gyárilag?
NORMÁLIS?
Na sebaj a lényeg most JÓ!
Mégegyszer köszönöm hálám a sírig üldözni fog.
erre ne válaszolj! mert akkor megint lebuksz,hogy olvasol!