Ha évi fél liter minőségi pálinka elfogyasztása alkesszá tesz, akkor mindenképpen...lehet többet kéne inni, aztán lemenni egy buliba, és csokorba szedni a tizenéves, golyóérett 'kislányokat'...
Halihó..
Még mindig vannak KTM alkatzrészeim Duke2 höz 2006évj..
-brembo cuccok akár külön is fékbetét ,
-elsö féktárcsa
-középdoboz levegöszürövel
-világítás külön is...
-indexek
-kormánykapcsolok
-kábelköteg
-wp telo
-elsö telo
-kipuf gyári
-mikuni karbi
-lábtartó e-h
-kerékszett /nem küllös/ narancssárga pirelli diablo gumikkal
aproságok....
akár egyben is megegyezés szerint...
érdeklödni: uazosember@gmail.com
szerintem nem voltam tiszteletlen, ha mégis úgy érzed sajnálom. engem bántott a hangnem, nyilván azért írtam úgy, ahogy biztos neked se van mindig jó napod...
Én nem utállak, csak még túl fiatal vagy. Én is voltam fiatal, de tiszteletlen sosem! Az, hogy kivel és hogy beszélek a fórumon, az meg az én bűnöm. Ki ahogy megérdemli. De majd amikor kétségbeesetten felhív valaki, hogy a motorod bent van a szervízben, és nézzek már rá, mert a szerelő ezt meg azt mondta, akkor majd jól letojom. Ajánlom magamat...meg a Smith & Wesson-t...
ez jó motor volt mert csak 2x kellett olajat cserélni benne a 4 év alatt, azt is csak a főtengely meg a váltó cserénél amugy nem ment el magától 2x 2000km-et
Én igen. Szerintem tökéletes! 2 éve az van a CBR-ben az ára pedig nevetségesen olcsó. 8ezret mondtak a boltba a párra náluk pedig 1400 volt a kettő annyiért félévente is kicserélem, de mondom 2 éve szuperál!
Ó,hogy a csipád lógjon le a bokádig azt kússzon fel a seggedbe Nem neked szót,teee,mé nem adod mán el a retkedet,azt veszel egy autót Hogy taníccsalak meg parkolni a borospince menyezetére
nehéz lenne "segítség" nélkül, mert én még csak 8ezret tettem bele, azaz 2 féle olajhoz volt szerencsém.. elején motorex, semmi extra, most midland, ezzel jobb. barátoméba motul van, mentem azzal, az is fain és ő se panaszkodik soha.. próbáltam castrol-os gépet is miután mondták hogy probléma van vele, és tényleg szar akinek meg jó vele, az használja, senki nem tiltja meg és én itt LC4-ről beszéltem, mert szerintem aki kérdezett azt marhára nem érdekli hogy egy GSX-R, CBR, SV, SX, XT vagy istennyila hogy viselkedik a castrollal
minden tisztelettel, saját vélemény volt, továbbra is segítő szándékkal.. lehet utálni
Még mindig vannak KTM alkatzrészeim Duke2 höz 2006évj..
-brembo cuccok akár külön is fékbetét ,
-elsö féktárcsa
-középdoboz levegöszürövel
-világítás külön is...
-indexek
-kormánykapcsolok
-kábelköteg
-wp telo
-elsö telo
-kipuf gyári
-mikuni karbi
-lábtartó e-h
-kerékszett /nem küllös/ narancssárga pirelli diablo gumikkal
aproságok....
akár egyben is megegyezés szerint...
érdeklödni: uazosember@gmail.com
minden tisztelettel, saját vélemény volt, továbbra is segítő szándékkal.. lehet utálni