Én is egy idős vagyok veled, és nekem is mindig ezt mondják. Ők se úgy születtek, hogy mindent tudtak. Amúgy meg ez egy fórum, hol kérdezzük meg ezeket, ha nem itt ?
Tegnap csapattunk egyet. A végén annyira el voltam fáradva, hogy nem bírtam kimenni azon a kis emelkedőn, kapaszkodni is alig tudtam már. A videóban csak egy pici pályarész van. Ha valaki lejönne egyet motorozni azt szívesen látjuk. Tabon van a map. No, nem a billentyűzeten, hanem Somogyban, Siófok után kb 20km-errel.
Remélem ez nem nekem szólt Ugyanis én saját tapasztalatot írtam le a váltónál fokozatosan előjövő problémáról. Igaz ellentapasztalatom nincs, mert mást nem tudtam kipróbálni. És azt sem kell elfelejteni hogy itt a neten rendelgetett olajokról van szó tehát nem mindig lekövethető a származás, (itt most nem a giraffe féle cuccról beszélek) te meg csak a vartburg rugóba való gumipogácsa beépítéshez értesz kötsög. mennyé tekerj rugót alumineumból
Ez a baj itt,hogy mindíg,(majdnem) mindenki a mások által elmondott(kocsmában,pályán kihallgatott másik fórumon vagy egyébütt elolvasott,félre fordított)tapasztalatokat írkálja le,nem a sajátját,mert az nincs ,ugyanis nem is cseréltek olajat Pofa meg az van,ha beszólok vagy nem segítek(megsúgom nem is fogok),várom a gusztusos beszólásokat,me nekem van mire nagy mellényem legyen pedig kicsi a mejjem,de nagy a farkam Ez a jó vagy az a jó,nem mindegy? Vegyé bammeg azt tedd a szutyokba időbe,azt nem kell ríni.Minden típushoz van gyári ajánlás,hangsúlyozom ajánlás,de érdemes követni.Ennek meg nem kell lustának lenni utána nézni,me minden fent van ezen a kibaszott neten.Vagy a tiétekén nincs?
Ajánlom a kátéjemekbe az illó olajat,és a templomi gyertyát
De mi van azokkal a motorokkal, ahol 10.000 km az intervallum, és semmi baja az olajnak? Az LC4-be én is tapasztaltam, hogy picit szögletesebb a váltó, de semmi extra.
én is castrolt hazsnálok X éve 10W40-50 és semmi baj nemvolt eddig sőt sztem puhább volt a váltó mint a motullal.. érdekes amikor a motul támogatta a ktm et azthiszem akkor az volt a király most már gyerekek ne vegyetek motult az szar most MOTOREX et kell venni.. hagyjukmár...
mondtam én hogy fene nagy tapasztalatom van? csupán ismerek pár lc4-es kollegát és az ő meg a saját észrevételeim írtam le de nem szólok, úgyis én leszek a hülye..
és ki akart TÉGED meggyőzni? másnak írtam a véleményem, csak aztán beleszóltál..
na igen, és biztos az évek alatt nem változott semmit de teljesen mindegy... neked az, nekem ez
Ezt régebben írtam egy másik topicba, de veletek is megosztom mert az OLAJ a téma!
"az én véleményem,
hogy a motorom élettartamát, meghibásodásának lehetőségét semmi mással nem tudom Én, (mint ember) pozitív irányba befolyásolni ill. zavartalan működését fenntartani, mint:
RENDSZERES SZERVIZ ELŐÍRT KM INTERVALLUMBA!
OLAJ CSERE(lehető legjobb), SZŰRŐ CSERE, HA SZÜKSÉGES AKKOR BEÁLLÍTÁSOK, ALKATRÉSZEK ELLENŐRZÉSE!
Ő (mint motor) annyit tud amit a gyárban kapott minőségből, precizitásból! Erre és ezekre a dolgokra nem tudsz hatással lenni!
VAGY MÉG IS? És éppen ez a tanulság!
Adjuk meg olajból a lehető legjobbat motorjainknak(autóinknak) abból biztos nem lehet baj! Sőt lehet hogy még jót is teszünk ezzel neki!
Mert valljuk be egyikünk se a le harcolt, olaj folyásos, füstöt okádó, hiányos, szét hajtott, nem törődőm gazdától, veszi meg a motorját(autóját)!
Persze a legszerencsésebbek szalonból veszik Őket!
Szóval én azt vallom hogy tegyük meg amit lehet, és a lehető legtovább maradjanak motorjaink olyanok mint az "újak"! "
1x összeszedtem egy ilyen fitnesses csajt pfűűű annak is bordás has zoral fej, szilikon csöcs minden, a kocsiba hazafelé majd szétszakadt a faszom a gatyába már fájtak a golyóim annyira állt de jó életem baszása lesz !
Gondoltam én....aha fuckin Dead fish kinn igy mondják itthon döglött hal,v fekszik mint a rohadt nád szindróma pedig azt hittem úgy pörög rajtam mint egy 25ös cross:-)
semmi, mind1 azért szétgyaláztam....a többi 18as
Ahogy fentebb olvashatod, EREDETIT kell venni belőle. Fiatalabb vagy, mint ahány éve használom már a Castrolt. De az a lényeg, hogy mindenki azt csinál, amit akar...csak ne akarjon meggyőzni, hogy az nekem miért jó...
Nem akarok vitázni az olaj témában,mert az mindig nagy vihart okoz,de azt leírom,h a Castrolnak egy lényege van,h: EREDETIT kell venni belőle! Van haverom (nagyon jó szerelő) aki évek óta power egyet használ az Lc4 640-be és nagyon jól működik a vas! Nekem az Rmz az első amibe Motult raktam,de vannak akik még abba is Castrolt raknak és még sem kopik el hamarabb,minta akármelyik nagy nevű olaj lenne benne!
Tegnap csapattunk egyet. A végén annyira el voltam fáradva, hogy nem bírtam kimenni azon a kis emelkedőn, kapaszkodni is alig tudtam már. A videóban csak egy pici pályarész van. Ha valaki lejönne egyet motorozni azt szívesen látjuk. Tabon van a map. No, nem a billentyűzeten, hanem Somogyban, Siófok után kb 20km-errel.
Ajánlom a kátéjemekbe az illó olajat,és a templomi gyertyát
Nem lehet hogy üzem órás motorba jó ahol rövidebb ideig van használatba, mint mondjuk L4 be?
fúú ha megírnám a memoárjaimat
fexik mint a rohadt nád.. ezen beszartam.
zsiráf. ne idegeskedj. nyugi . az íromány hibákért pedig elnézést.... igazából leszarom mit írok. ha nem lehet kiolvasni ugord át a picsába....
Egyébként meg, ENNYI!
Az egyik haver mondása, hogy az amelyik jól néz ki és úgy is adja..
na azok vannak a 18plusszos filmekben, meg egykét szerencsés hálójába!
na igen, és biztos az évek alatt nem változott semmit de teljesen mindegy... neked az, nekem ez
"az én véleményem,
hogy a motorom élettartamát, meghibásodásának lehetőségét semmi mással nem tudom Én, (mint ember) pozitív irányba befolyásolni ill. zavartalan működését fenntartani, mint:
RENDSZERES SZERVIZ ELŐÍRT KM INTERVALLUMBA!
OLAJ CSERE(lehető legjobb), SZŰRŐ CSERE, HA SZÜKSÉGES AKKOR BEÁLLÍTÁSOK, ALKATRÉSZEK ELLENŐRZÉSE!
Ő (mint motor) annyit tud amit a gyárban kapott minőségből, precizitásból! Erre és ezekre a dolgokra nem tudsz hatással lenni!
VAGY MÉG IS? És éppen ez a tanulság!
Adjuk meg olajból a lehető legjobbat motorjainknak(autóinknak) abból biztos nem lehet baj! Sőt lehet hogy még jót is teszünk ezzel neki!
Mert valljuk be egyikünk se a le harcolt, olaj folyásos, füstöt okádó, hiányos, szét hajtott, nem törődőm gazdától, veszi meg a motorját(autóját)!
Persze a legszerencsésebbek szalonból veszik Őket!
Szóval én azt vallom hogy tegyük meg amit lehet, és a lehető legtovább maradjanak motorjaink olyanok mint az "újak"! "
Mankind
Gondoltam én....aha fuckin Dead fish kinn igy mondják itthon döglött hal,v fekszik mint a rohadt nád szindróma pedig azt hittem úgy pörög rajtam mint egy 25ös cross:-)
semmi, mind1 azért szétgyaláztam....a többi 18as
se a nőkhöz!
28as Renthall merevitő nélküli kormány
Racetech kormányszivacs
EXC 450/525 1.lánckerék védő műanyag
EXC/SX első keréktengely
SX 85 ülés