Már megint az olaj témás agymosás...nem érdekel, hogy ki és mit használ, de hagyjuk már, hogy a Castrol megint szar...22 éve használom, és soha nem volt vele semmi bajom. Nem kell túl olcsón olajat venni, és akkor nem lesz se hamis, se szar. Ugyanaz az 1000 forintos olaj van abban is, mint a motorexben, vagy a motulban, mégis azokat 5-6000 forint körül adják. Vajon miért?
Ne féljél tőle! Igaz,h most motul 300 V-t használok,de ne tartsál a Castrol power 1-től,mert tökéletesen jó olaj! Én 15E. km-nél vettem a gsxr-t és még 15E.-t Castrollal nyomtam bele (elég keményen) és hibátlan volt amikor eladtam!
Azok az emberek akik szidják a Castrolt,valószínű,h elég "szar" lehasznált motorjuk van és ha tönkre megy akkor az olajra fogják,pedig a hiba valós okát kellene megkeresni!
Komolyan kezdek félni, mert nekem is Castrol van az EXC-ben. A Motorex olajokról van valakinek tapasztalata? Hiszen azt írja elő a gyár, csak jónak kell lennie.
De akkor mindenképp 10w50et vegyek bele ugye?! Motul-t akarok én is eddig nem volt vele bajom dt-be is mindig az ment bár ott 2t ugye...
Olajcseréknél mindig kell cserélni az olajszűrőt is nem? Mennyibe kerül egy szűrő?!
egybe van, és MOTUL 10W50! a castroltól megragadt a váltó 1-2 ismerősnek. nekem amúgy most Midland 10w50 van benne, nagyon pöpec, de amennyibe az kerül többet ilyet nem lát a gép egyhamar
haverg grin7 org báttya vett egy drz 400esemet
kipróbálom ..há mondom kicsit felveszem kerékre ..mert azért egy kicsit...felveszem..2ben hejogy nagy meglepetés következzen ..mert ki tudja jó rendszer volt rajta nehogy valami 80lovas mocskoállat legyen mert a hangaj az volt..szóval..2ben ráteszem... semmi..hát azért kicsit többet vártam..az 525 sxem az 4en közepes gázra felszedi az elejét..ez meg..mondom majd egyben biztos...hát ott sem.
de szép a hangja meg a haver rendes csákó és túrázgatni meg bócorogni a városban biztos jobb mint egy kátélyem...
van aki ezt van aki azt szereti..pl én a szuperlotyókért nem voplt oda de attól még sok embernek okozhat örömet...
az extrémendúróért oda vok ..pedig abban nagyon kevesen élvezik azt amiért pl én imádok.
nem a kufircolására vok irigy...hanem ara hogy annyi pénze van hogy egy ilyen csajt el tud tartani..minden szinten mennyi ktmje lehet a srácnak http://youtu.be/OOzJmeO_jpE
Nem tudom, szerintem nincsen olyan eget rengetően hatalmas árkülönbség a kettő közt, de tudjuk, hogy a "Költs Többet Motorra" jobb. Vagy csak a sznobság beszél belőlem?
heblety
ez úlyítás
annó lyaúzsef atilla is azért vetete magát a sinek közé ,mert nem jöttek be neki az úlyítások
milyen úlyítások hát amit a szerelme bevezetett ..illetve amit a szerelmének bevezettek .
jaly meg ne találjanak a lyaúzsef atilla lálykolók
Azok az emberek akik szidják a Castrolt,valószínű,h elég "szar" lehasznált motorjuk van és ha tönkre megy akkor az olajra fogják,pedig a hiba valós okát kellene megkeresni!
szűrőket is kell cserélni, a kettő megvan 3000Ft alatt asszem
Olajcseréknél mindig kell cserélni az olajszűrőt is nem? Mennyibe kerül egy szűrő?!
léptetővillának rotty lett amitől a kapcsoló körmök elkoptak.
Csodálkoznak amikor nem ajánlom a power 1 racinget LC4be.
Olyan motorba jó lehet amiben üzemóra szerint kevesebbet van használva.
kipróbálom ..há mondom kicsit felveszem kerékre ..mert azért egy kicsit...felveszem..2ben hejogy nagy meglepetés következzen ..mert ki tudja jó rendszer volt rajta nehogy valami 80lovas mocskoállat legyen mert a hangaj az volt..szóval..2ben ráteszem... semmi..hát azért kicsit többet vártam..az 525 sxem az 4en közepes gázra felszedi az elejét..ez meg..mondom majd egyben biztos...hát ott sem.
de szép a hangja meg a haver rendes csákó és túrázgatni meg bócorogni a városban biztos jobb mint egy kátélyem...
van aki ezt van aki azt szereti..pl én a szuperlotyókért nem voplt oda de attól még sok embernek okozhat örömet...
az extrémendúróért oda vok ..pedig abban nagyon kevesen élvezik azt amiért pl én imádok.
szóval kinek a pad kinek a padmé
http://youtu.be/SfqDdDepOSU
http://youtu.be/OOzJmeO_jpE
http://youtu.be/mkmcLQJDYy4
2 hét múlva megyünk 2napra Füredre legénybúcsút tartani majd ott megnézem tart-e még a balatoni nyár-lány varázs!
ON
heblety
ez úlyítás
annó lyaúzsef atilla is azért vetete magát a sinek közé ,mert nem jöttek be neki az úlyítások
milyen úlyítások hát amit a szerelme bevezetett ..illetve amit a szerelmének bevezettek .
jaly meg ne találjanak a lyaúzsef atilla lálykolók
A freshes picsák is jól tartják magukat aztán már azok se mai csirkék!
Na nem offolok tovább!