Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja 2004 es új hátsó kerékcsapággyal stb...
Eladó EXC 450 magyar forgalmis
friss olajcsere ,fékbetét,akksi,új lánc
zselés markolat,Havasi WP hátsó gátló,telóharisnya,kézvédő,Metzeler vastag belső, igény esetén friss műszakival motortartó bakkal eladó
Helló májsztró!
Kérdés: igaz-e az hogy a gyári KTM bowdenek azok teflonosak és ezért nem szabad olajjal vagy ilyesmivel kenni őket
ezzel az olajtémával pár kivétellel nagyjából le is írtad a hátrányait az 530- nak....de amúgy ezt már veséztük miért is

ment a süllyesztőbe ez a fajta blokk....és visszatértek az egy olajterű megoldáshoz ...mint pl. az általad említett régi rossz blokkoknál jól bevált már....

amúgy a régi blokk fényévekkel jobb mint ez a fajta..de örülök hogy tetszik és neked bejött....
sziasztok nekem 530 van már február óta és nagyon megvagyok elégedve vele hatvan órát motoroztam vele idáig mos van benne 210 óra és semmi baja a szervizelése pedig fele anyi mint a régi 450 525 szemben mivel 10 15 óránként ki hogyan cseréli az olajat ebbe csak 6 dc liter kell mivel a váltó külön van a motortól elönyös én 50 óránként cserélem a váltót, 15 a motorolajat elentétben a régebi tipusoknál ott egyben kell leengedni 1,5 1,8 litert azért nem mindegy telejesen megvagyok elégedve az erő onnan jön ahonan huzza az ember és egyenletes nem idegbeteg mint egy 250 kétütem ajánlom bárkinek élvezetes terepmotorozás vagy akár szupermoto ként
6000 Tudok adni kplt újat
Sziasztok!
Nemtudja valaki mi a gyári karbi beállítása a KTM 520 SX eknek?
Fullad, nehezen indul.
kellene a láncvezető,de igazából Gödöllőn kb ennyiért kapom,így nem annyira éri meg nekem.
Sziasztok! olyan segitseget kernek hogy 450 sxf olajleeresztő csavar valakinek esetleg vagy hogy honnan tudnak rendelni? 2008 as motor kulonben! előrre is köszonom!
Sziasztok!
Olyan kérdésem van hozzátok, hogy hogyan lehet leszedni a berugókart (az egészre gondolok, nem csak a karra) a tengelyéről EXC-knél? Kell hozzá valami speciális lehúzó szerszám vagy enélkül is meg lehet oldani valahogy? A motor egy 400as 2002-es modell.
A segítőkész válaszokat előre is köszönöm! (:
Üdv. Mindenkinek!

A segítségeteket kérném hogy akinek vagy aki ismeri a KTM sx 125 crossmotorokat 30üzemóra állás utána mik a teendők kellesz valamit cserélni? Mivel endurózásra volt használva nem volt annyira szét csapatva
Mit kell cserélni vagy miket kell átnézni inkább? 2003-as modelleknél!
Add meg azt a cikkszámot, azzal is előrébb vagyunk.
jó hívlak mert a héten megoldást kel találnom. hátha van a cuccaid közt ami jó. küldtem egy mms t majd csekkold már le átment e és hogy mit nézel ki belőle. amúgy cikkszámot is tudok, de szerintem ne fajuljon odáig a dolog.
Szia

Dehogy szarom le :)
Nincs nálam a telefonom, holnap reggel 7-től hívhatsz.

Kistrojak
lefényképeztem telefonnal el is küldtem mms ben. azon kivül hivtalak is . dumáljunk már mert kéne a cucc. vagy majd holnap, ha ma leszarod. üdv.
Eladó 2004.12. EXC 450 papiros igény esetén friss műszakival
Friss olajcsere Motul Havasi hátsó WP gátló új láncszett új Metzeler belső,akksi, költségmentes állapotban bővebb info tel
KTM LC8 motorblokk alkatrészek A-Z-ig. Ha érdekel valami írj vagy hívj:
Mail: kistrojak@gmail.com
Tel.: 06306051630

Kistrojak
Szia

Van 8 féle magura alsó munkahengerem, mire lefényképezem az összeset...

Kistrojak
hivtalak telefonon felvettelek skipon. kereslek égen földön. jelentkezz ha képben vagy. 06305217211 visszahivlak! mms ben tok max képet. küldjél te a fórumra én látom azonnal mi a jó és minem.
Zsír a gép!
Két hét szívás, de megérte!
640 LC4emnek a hengertalpnál már elég szépen folyik az olaj, szeretném cserélni a tömítéseket.
Mit ajánlotok érdemes lehet a ATHENA Top End Gasket Kit-et megvennem vagy válogassam össze a gyári KTMeseket?
Metz71! Lejebb írtam 8000be adom oda.
Szia

Nekem van biztosan, kérlek küldj ide egy képet: kistrojak@gmail.com

Kistrojak
Szia

Nekem van.
06306051630

Kistrojak