Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagyon jó dolog, van egy pár ismerősömnek.
A gödöllői Ktm kereskedésbe szokott lenni (1wd)
Tudok neked ilyet, de ne kérdezd meg, hogy mennyi...holnap megmondom pontosan, van több darab is, ha kell.
Hat annyira nemvészes hanem inkabb csak zavaró szerintem 1000km-en nem folyna el fél deci se de mégis ha csak 1 tömítésen múlik..
attól függ mennyire szivárog? nekem a hengertalpnál szokott, de olyan elenyésző hogy még a szervizben is azt mondták hogy hülyeség megcsinálni... hát ha nekik nem kell a zsíros órabér akkor lehet benne valami
*szelepfedél alatt
Üdv mindenkinek
Nem rég vettem egy 2004es lc4-et és olyan gondom van vele,hogy ha jól lattam a szelepfedélnél alatt szivarog az olajam.
A kérdésem az lenne,hogy megmerjem én ezt csinalni ezt itthon (mert ugye csak egy tömítés csere)legalabbis remélem.
Köszöntem a valaszokat
Bocs kishazánkban vagyis nálunk.
Csőváz emberek.
Tisztelettel érdeklődnék.
http://www.dirttricks.com/timi...
Valaki próbálta már estleg és lehet-e kishazánkan kapni?
Előre is köszönöm .
Ui:KTM
Kiválóan Tartós Minőség.
Vagy K mint kúúúva?
ká mint kováts?
kádár
kruscsov
de amúgy igen ...szerintem arra gondolsz aki én vok...
Köszi de nem a gyújtás rossz!
Lesz valami az EXC helyett?
3ért a tiéd +posta
Helló! A teleszkópon vannak harisnyák? azokat adod külön?
Lanckerekvedot mennyibe adod? Utanvetel ok?

Koszi
SX /EXC 04-07ig 1.keréktengely
SX 250 2T 2006hátsó lengővilla
SX 125 légszűrőház 2007
EXC SX 250 300 04-07ig Twin Air szűrő
EXC/SX 4T 450/525 első lánckerékvédő műanyag
SX /exc 125-200 kuplungmunkahenger védő fém powerparts
SX /EXC 1.fékbetét
Morgen !
Tegnap nem mentünk Babodra, viszont a helyi pályán rengetegen voltunk. 5-6 KTM-es, valamint az Andocsi csapatból is voltak. Nagyon jó volt, ha valakinek van kedve jönni, az szóljon. Estére rakok fel videót. Bocsi, videjót.. :D
Nem tudom,én azért vettem azt mert bíztam a minőségében és csak a kezemet rázza szét ha rosszat teszek,próbáld ki
Én Repsol 5W-re gondoltam. Szerinted?
Motorex 5w
Sziasztok!
Segítségeteket kérném, mert a 2006-os 450Exc-m első telójába olajat kellene cserélnem, milyen olajat vegyek? Márka, viszkozitás?
Valakinek ilyen nem kell? Akár egyedileg névvel, vagy saját grafikával, egyéb feliratokkal is. Akit érdekel jelentkezzen!
Ha feljebb csavarom akkor magasnak tűnik. Nem folyamatosan csattog , percenként 7x. A dekompresszorban a rugó hossza megfelelő 7,2mm.
Eladóak a képen látható alkatrészek. Telefonszámon: 06305862122.
nem túl alacsony az alapjárat?