Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Találkozott már valaki 640 LC4 blokknál automata dekompresszor hibával? Itt a jelenség az hogy alapjáraton jár a motor és belecsattan többször is.
És a kabát mennyi? Mekkora emberre jó? Szokott lenni különbség L-es és L-es között is...
Sziasztok!
Rakott már Eneos? olajat a motorjába?
a japán no1 olajra gondolok!
Véleményeket kérnék!
ment a motorral
a rendszer megvan,vagy elment a motorral?
írtam
drz400@citromail.hu
a kérdés változatlan!
de lehet, hogy csak 2 hét
Csak egy év
joci232@hotmail.com
mi pénz a csimma és a bukó?
Egy SX lendkerekem van, felesleges, ha kellene. Én 15-ért vettem. 10-ért vihető.
Van!
Megtudja nekem valaki mondani,hogy 2003as és 2004-es Ktm lc4 között van valami külömbség?
köszkösz
Sziasztok!

Eladó cuccok:

KTM Racing pro bukó (M-es)
KTM Race light pro endurós kabát (L-es)
Sidi Crossfire SRS (45-ös, ritka színben)
KTM villatávtartó szállításhoz
KTM dekor (szobába, garázsba 240x80cm)
Supermoto fék szett

Érd: joci232@hotmail.com
Szívesen és örülök hogy ez volt a hiba!
Hali zarándol, esetleg K Viktor a becsületes neved?
Jé, szerencsére az idő vas foga még nem kezdte ki.
Jó, meg minden, de szerintem még lehetne hangosabb. Vagy lehet, hogy baj van a hallásommal.
Na meg is találtam a tagot!Nézd meg a képeinél ott van a motorod
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Annak a dobnak csak a matricája Termignoni.
Egy tag csinálta innen a sportmotorról.Fenyőoldrider néven fut.Enyingi csóka.Onnan vagyok ilyen tájékozott hogy nekem is csinált egyet csak Akrapovic matricával.A te EXC-d volt a minta Persze az előző tulajé volt még egy jó 3-4éve.Szóval nemtudom hogy a termignoni készít dobot EXC-re.Meg kell lesni a honlapjukon.
Lehet Termignoni kipufogót kapni KTM-hez? Én nem találtam hozzá sehol, de az enyémen meg az van. Mondjuk kicsit halk.
Végre valami jó hír a fórumba!
Szia!

Bocs, hogy csak most írok, nem voltam itthon a napokban. Bekerült a fesszabályzó, egyelőre minden klappol, szóval köszönöm szépen!

Töltök fel este albumot a motorról

Üdv: Edem
A hírdetéseim közt van elérhetőségem, elmondom, ha felhívsz!
Bittedanke