Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet kicsit az emberek bizalma elveszett a másikban... hiába hirdeted a gépet normális áron, akkor is azt gondolják hogy át akarod őket verni!
Ezért minél lejjebb akarnak menni árban! Feltéve ha eljönnek megnézni!
Inkább mennek a kereskedésbe, és onnan hoznak használt gépet amire ugyanúgy nem vállalnak garanciát! De biztosan gondolják hogy kereskedő nem ver át senkit?!?
Anno régen majdnem 1 évet árultam a 400-as exc-t, elvittem 100 km-re becseréltem újabbra, erre 2 hét múlva csörög a telefon hogy egy srác megvette, érdeklődne mi volt vele csinálva/nem csinálva!
Kérdem hová való, erre Ő benyögött egy helyet ami 15 km-re van... nem is értem... én kereshettem volna egy 100-assal többet Ő meg egy 100-assal kevesebbért vehette volna meg. Így meg én buktam 100-at Ö bukott 100-at a kereskedő meg fogott 200-at, a nagy semmiért!
Előtte miért nem tudott vajon idecsörögni a hirdetésre?
2 évet hajtotta és nem volt semmi baja, de azt hiszem ez nem a kereskedés érdeme...
Ez van...
Na meg a, "fú de sok az üzemóra" szöveget csípem...
Erdekelne a gep, david122@citromail.hu cimre tudnal kuldeni elerhetoseget? H
én 800-ért hirdettem és még a kutya se hívott, és szerintem nem is fog.
véleményem
egyik ismerősömnek van/lesz egy eladó 450exc je hitel átvállalással elvileg 0 ft tól elvihető.
Apám,jó be nézni ide egy kis kikapcsolódásra a sok szájkaratés közé :)))
A motor árakról meg annyit,h Magyarországon kicsi pénzért meg lehet venni,csak nehéz kifogni a jót, mert a magyar motortulajok nem arról híresek,h költsenek a vasaikra! Angliában töltöm a mindennapjaimat és még a motor haza útját is ingyen meg tudnám oldani és mégis Magyarországon vettem motort! Ezzel csak azoknak próbáltam átéreztetni az otthoni és a külföldi motor árakat akik szidják a Magyar embereket,h gusztustalanul sokért akarják a motorjaikat eladni! De a lényeg,hogyha van az embernek pénze,meg ideje akkor Magyarországon jó vételt lehet csinálni!
Ha mégsem jó akkor nemes egyszerűséggel visszaküldöd.
korán reggel egymás faszát szopkodjátok more.. :ASD PITBULL kutyák :D az exc re való hűtőtakaró jó az LC4 re is? narancs kellene a fekete helyett mert jobban tetszik és kurvasok pénzem van feleslegesen! zsiráf lett váltókarom, de valszeg ez sem fog sokáig tartani szal szólok ha kell :)
Ha jó tényleg az 525re akkor kellene de holnap tudnék csak válaszolni ha nem gond? Még kell vennem bele egy dugót gyűrűt aztán meglátom hogy mennyi kottám marad ! Előre is köszi
2 órát ment, 16.000Ft
Menyibe fájna?
Ha ilyen akkor van.
Heló lenne esetleg 525re való ventilátorod?
Azt akarja hogy menjek át hozzá.Lehet homoszekszuális? Meghát az utiköltség se kevés úgyhogy nem lesz bunyó
csak azt nem értem minek vitatkoztok amikor verekedni is lehet...
Ki kiváncsi rád hülyegyerek?Vegyél már vissza az arcodból!Le majmozol pöcsfejezel csicskázol patkányozol.Komoly ember lehetsz
Merre szoktatok motorozni? Ha a közelben, akkor szívesen csatlakoznék hozzátok. Persze ha lehet.
én tudom a te neved mögött milyen arc van... és még ha sokszor egy kissé antiszociális bunko vagy azért szeretek veled motorozni...

de semmi buzulás..
Jimmi.. én is elmennék veletek már egyszer hajtani, de valamiért neked sose jo... csak a medencében sörözés a 6tyukal
jáhzé, menj el probáld ki ,és ha tetszik vedd megfele...

krosszra jo lesz, endurora alkalmatlan, tul bolond, 4-es válto, kemény futomű... nem jo...
Viktor, hiszen ezt még te is meg akartad venni.. alig birtalak lebeszélni rola..
2000 Ft, a postázás módja mindegy.
Távol álljon tőlem hogy beszóljak,de miért kellene 300km utazni a hegyekért? 50-60 km-en belül olyan helyeket mutatok neked,hogy azt hiszed másik bolygón vagy! Ha pályán akarsz menni az is 40km neked.
Szóltunk is egy párszor hogy gyere,de valami mindig közbejött.Nem nekem,neked.
Itt csak sejteni lehet h ki mögött mekkora tudás van, hiszen mindenki olyan okos szokott lenni. 10 KTM fórumozó meg van győződve arról, h ő találta fel a perpetum mobilet... aztán lófaszt, fele simán felülne fordítva a motorra, de csak azért nem teszi, mert a többiek sem... aztán ehhez párosul mondjuk még az, hogy vki feltesz egy kérdést (normális hangvételben), akkor azonnal a torkának ugrik a sok paraszt, h "héköcsögmiéénemtudod? minek kérdezgeccccc? " kb ilyen értelmi színvonalon...

Na itt vannak alapvető problémák....
Megadjam a címem? El lehet jönni, meg lehet beszélni a dolgot... én feltettem egy kérdést, erre te úgy reagáltál, ahogy...erre most még neked áll feljebb... mekkora egy szánalmas patkány vagy