Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem ménem segítenek sosem?
Itt nincs profi?
Na szép. Én meg reméltem, hogy itt a kertek alatt vagytok.
zománcozott népművészeti agyagedény...

free tibet, free sex...
figyu...
én azt mondom aki a fúrumon sem tud kemény lenni..na az olyan mint mikor a paraolimpián egyedül indulál és akkor is második lennél.
Ne köcsögözzetek köcsögök!
Gyerekek.... GYEREKEK!

Minek száj karatéztok itt?
Ennek a fórumnak az lenne a dolga, hogy segítsen mindenki mindenkinek ha bármilyen kérdése van, vagy tapasztalatot akar szerezni.
8éve motorozok és én is hülye vagyok sok mindenhez, azért kérdezek.
De itt hiába is, mert úgysem válaszol senki.
Ne ez legyen. Segítsünk másokon, mert nem tudhatjuk, hogy holnap nekünk ki segít.
Ne érezze magát senki se profinak, mert itt nincs olyan.
Motorozzunk, szereljünk, adjuk el, vegyük meg, de ne balhézzunk már!
KTM-esek fogjanak össze!
További szép estét! Peace!
nem köcsögözött le senki

te ez a retardált ez nagyon találó.. a kép meg maga a tsúts..
egyszer réges réh a sout parkban a kövér a kártmen az indult igy és az a rész is tök állat volt.. de az az a kövérdugó még igy sem nyert mert ahhoz is béna hogy parapolimpián nyerjen
Pár nap kimarad... aztán olvashatok dögivel!

Jól nyomfátok!

Ok nélkűl nem köcsögözök.Amúgy meg mi értelme ide trágár szavakat írni?Semmi.Mennyi ilyen ember járt már itt a sportmotoron mint ez a jázmin.Főleg a tizen huszon évei elején járók ilyen kemény emberek a PC előtt.Az ember meg annyiért hirdeti a sajátját amennyiért szeretné.Az már a magán problémája lesz ha nem viszik el.Az inkább a gusztustalan ha átveri a vevőt kamu felújítással vagy lecsalt kilóméterrel vagy üzemórával.
emócionális inteligencia...
nem vagy őszinzte 100%ban csak finoman próbálod megmondani neki..rávezeted a dolgokra....
olyan jányossan.. jaj de jól nézel ki fogytál...
a fszta.. fogyott úgy néz ki mint egy nagy lamantin..
fiuknál..hú de jól mény..egész ügyes vagy.. vaójában atom béna.. full ügyetlen és még nyüszít is...na ilyenkor van az hogyaz őszinteség bunkólag hat, na én nem ilyen vagyok...
az őszinteség nem vonz túl sok embert, de elkergeti a műbarátokat!illetve olyan extra jó motorozásokba kerülök mostanság ami minden pénzt megér
kereskedős duma.. száz100alék igaz..a kutyabegem is igy járt 430ról indult tavaj összel... 300ra leengedtem december elején..... és napi 10idióta hivott hogy holnap jön....errel eltelt eg hónao és jauár elején jött egy csóka 270ért akarta.. csak azért nem küldtem rá a kaut mert a feleésge meg a 8hónapos kölyke ott volt..+ személyautóval jött futó nélkül.. az ilyet aki futó nélkül jön..be sem szabad engedni..ha nézelkődni akar ..mennyen a plázába..vagy kereskedésbe...
levettem a hirdetést és március elején egy kereskedő elvitte..ismerős alapján...
kb 3 nap múlva volt neki úlygazdija...nem 340ezerért inkább 430ezerért..
mert kereskedőhöz megy a mazsola.. és hisz neki.. a z eladó hoz meg elmegy és nem hisz... 130ezer be kerül nekik az hogy bizik benne..ezt hivják a bizalom árának

de leszarom mert tőlem meg nem vitték el.. .
de azért engedtem le én is mert elpőtte héten dobtak meg egy patika 525tell és olyan árban hogy a berget 250ért is odaadtam volna...+ a két motor ott volt nálam egy hétig csak szereltem át a cuccokat....ha már 300ezer akkor a jobb ketrüljenek a 525re..(féktárcsák láncszett fékbetétek kerekek...)ha a ktmemet nekem el tudták adni azokkal akkor a bergbe is jók szarért hugyért eladásra?
mert valjuk be egy 2005 full üzemkélpes motorral futóművel 450 t 300ezeréert azért ajándék..nem?
de mondom a ktm is ajándékba jött legyünk boldogok többen is

ronis.. tudom azért irtam a sok gazdit is... amúgy ez nem bunkóvagyok hanem az emócionális inteigenciám alacsony..ettől azért még jókat szoktak velem motorozni ...akik birják a gyűrődést

bugic jázmin...csak ne fogjátok vissza magatokat.. megélénkült a fórum..miattatok..mert amúgy ktm-ék elég langyosak szoktak lenni...
ha erre nem jön leköcsögölő hozzászólás..megsértődöm(na ez az emócionális inteligencia..az emberekkel való szÍÍp bánásmód)
Elég messze vagyunk! Kb 200 km.
Ilyenkor inkább a sörözés!
Nekem ezt ajánlották fel érték egyeztetéssel.Hívd fel kérdezd meg tőle talán elcseréli a tiedre
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...
Helló! Megvan még a rezó és blokkvédő?
Hát ki tudja... lehet komolytalan vagyok...
Másabb az mikor az ember motoros körben mozog...

A ebben az évben vagy 5db cb rádiót adtam el, úgy hogy volt amelyik 2 órát volt nálam és kerestem is rajta kamionos körben ez megy jobban.
Sajnos itt a környékben már nincs is nagyon ismerősöm aki endurózna

Az enyém sincs lelakva ( az idomokat kivéve) 1 hibája van de azt nem is titkolom a kuplung lamellák hamarosan csere érettek, nem csúszik de álló helyben már nem lehet kivenni üresbe.
Én meg az utolsó 3 vasamat hirdetés nélkül, áron felül adtam el. Mondjuk volt rajtuk egy sor extra, és mindegyik makulátlan volt...
engem még csere miatt se hívtak... de szerintem módosítok a hirdetésen, hogy lc4/smc beszámítás csere szóba jöhet, vmi kis utcai rohangálós csak kéne azért
én elvből nem vennék kereskedésből használtat soha, ha boltból veszek motort az zsír új legyen, a használt háztól jöjjön.. látni akarom a gazdát is, meg a környezetet, sokat elárul
hali.sxc-re lehet önindítót varázsolni? ha igen mi pénzért köbö
Teljesen egyet értek csak a szitkokat amiket alkalmaz ez a csökkent elméjű kicsit nehezen veszi be a gyomrom.De ez itt egy fórum ahol már csak ez megy az ugatás meg a keménykedés.Na mindegy én vagyok a fasz hogy egyáltalán reagáltam rá
Engem se hívtak max ketten egyik se komoly meg cseréltek volna LC4-re.Persze eltudnám adni ha akarnám levinném 6kilóra de akkor inkáb befuttatom borostyánnal a kert közepén!
Sziasztok! Még mindig ilyen kuplung belső kosárra vadászok!
Esetleg ha valakinek van komplett kuplungja 520-hoz korrekt áron az is érdekel!

http://www.ebay.com/itm/2000-K...
Telefonszámot és az email címit juttasd el hozzám az enyém ott van az adatlapomon és majd konzultálok vele, köszi