Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szemezgettem 1 kicsit......ezt nézzétek meg a digók EZT megcsinálták
http://youtu.be/wkVtCxkPDmo
Szia

Nekem van biztosan, kérlek küldj ide egy képet: kistrojak@gmail.com

Kistrojak
Na, az is lehet, hogy velem van valami.

Várjunk, üzemmeleg vagy járó motornál ?
hello. eladó alkatrészeim:
karbi=fcr 41 usa racing=65e
gyujtás:alaplap=20e trafó=20e lendkerék=25e
hidralikus kuplung=15e
brembo fékmunkahenger=15e
..stb alkatrészek eladok.
ha valami kell irj:spmito@freemail.hu ra
Heló nagyon vicces vagy komám !
Na azért csak válaszoltál a szövegemre így majdnem 1év elteltével
Lehet benned nincs meg ami az 525-höz kell
Amúgy ha ennyi motorod volt főleg 4T is akkor tudhatnád hogy azért tűnik el melegen az olaj az ablakból mert épp az olajszivattyú dolgozza és csak idővel telik meg újra az ablaknál.Kocsinál is hideg motornál kell olajszintet nézni.Szerintem ez egyértelmű vagy csak megint okoskodó öntelt fasz voltam mint ahogy jázmin írta
Ja, azóta volt egy csomó endurom, minden féle színű, ütemű és fajtájú, de egyik sem volt olyan jó, mint a spanyol. Sőt, a mostani 525 EXC-m sem annyira jó. Egyszerűen nincs meg benne valami.
Ebből kifolyólag eladó! Vagy Gas Gas EC 300 csere érdekel, kizárólag az!
Anno vettem egy 2006-os Gas Gas EC 125-öst. A próbán minden O.K. volt, de másnap otthon alig akart beindulni, s ha beindult, akkor alig volt benne erő... Egyszerűen nem ment.
Na, aztán levittem szerelőhöz. Kicseréltük benne a komplett gyújtást, főtengely szimeringeket, a powert beállítottuk valamint a dobot úgy "begyapotozták", hogy alig jött ki rajta füst. Na, a dobot is megcsináltuk. Ez a kis malór + 50.ezerbe került, de megérte. A hibák kiküszöbölése után nagyon brutál lett.
Nekem félig van az ablak. Amúgy az érdekes, hogy hidegen fullos, melegen meg semmi, csak ha megdöntöd...
Segítek én neked "Vizszintesen"
Sziasztok segítség kellene mégpedig hogy kell álnia az oil szintnek hidegen és melegen ? Mert nekem hidegen teljesen televan a kis ablak melegen meg eltünik belőle és csak akkor lehet látni mikor oldalra döntöm ! 525exc Köszi előre is !
álohá mi a helyzet Ricsi? motor szuperál?
HALI!
Áh.... nagyon néha csak, inkább sosem.

Látom elég sok az új fész KTM-es berkekben
Ezek szerint ott sem jöttek rá.
Akkor azt megnézhetnéd a másik motoron, hogy felsö holtpontban hol áll az ék.
Sajna nem! A szerviz is megdőlt vele? De a főtengely vége sem gyári mert a lendkeréknél nincs rajt beszúrás a lehuzatónak! Meg ha néha elindul és megy kb 3 percig vizet is valahol elnyomja!
Adok érte egy 94-est Másnap má menne
Tőlem elvitték haza, aztàn volt szervízben is.
Stroboszkóppal nem tudod megnézni a gyujtàst?
ja ugyan ez van vele most is! 2 éve nem tudták megcsinálni? érdekes
20-30 rugás után valahogy beindult, de teljes gázon sem pörgött ki. Beledurrogott a kipufogóba, mintha rossz helyen gyujtana, aztán leállt.
És már akkor sem ment?
Esetleg, a dugót kellene megnézni alaposabban, az van-e bent, aminek lennie kell? Más már nemigen lehet. Talán még kipufogó, de abban is mi?
Ez a motor mindenkinek feladja a leckét.
Pedig, valami apró szar dolog lehet a hiba okozója.
Talán két éve.
Állót forgót cdit kábelt hengerfejet gyertyát karburátort mindent!
Blokk középtömítést főtengely szimeringet henger talptömítést is cseréltem! Így sem megy! Szerinted? Mikor volt nálad?