Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baszki csak egy van itthon! Akkor most mehetek a tüzépre!
Ennek nem csak a telója szar ! Nem pörög, durrog, leáll, nem indul szivat a gép!
Szar a telója,és csúnya rajta a matrica
Halo

Valaki tud valamit erről a motorról?
Szenvedek vele de nem tudok rájönni a hibájára! Köszi...
Kettőt,de tesázd fel
Akkor vasárnap ha megyek,tegyek egy beton pincefalazó blokkot az elejére? Csak azért kérdem,mert te vagy a szakember,vagy mifene!
Mindennapos WP bajok sajnos
Azé pattog me könnyűűűű Tehát gyárilag szar Azta kibasott Téglázd le az elejit Mostmá értem mé alusarasak és nem olajosak a magyar telók,me olajjal könnyű és pattog sárral meg nehéz azt a földön marad Behúúúúúúúúúggyozok
Hello! Köszi,megvettem! :) Most értem haza és megnéztem! Jók nagyon! Már csak be kell szerelnem! Köszi még egyszer őket!
Üdv: Peti
Hello! Köszi,hogy írtál,de már vettem egy kerék szettet!
Üdv: Peti
Már csak azt tanítsd meg neki, hogy ne szarja be 2 naponta ugyanazt...
Na ugye hogy megy ez...
Eladó KTM alkatrészek! van ár írva!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
a kerékagyra visszatérve... rengeteg repedtet láttam már..de azok is mind mind sokáig birták.. törést egyet sem láttam!
tehát ha minden igaz és nem csinálsz vele semmi csak hajtasz akkor sem esik szét alattad..bár ha nagyon pröfi vagy és a 25 méteres asztalokat is sikra kiküldöd.. akkor azért goindolkodnék egy új agyon..amúgy meg hajtanám tovább.

ez a ktm emek csúnya jellemzője...de pl nálam sosem volt feszes a lánc.. 7 éves az a hberg kerék a ktmembe és nincs repedés!
a ktmnél van az hogy a pdes miatt a lánc nagyon csalóka hogy olyan mintha laza lenne de mikor dberugózáskor megfeszül a lánc..né má olyan feszes mint egy zongorahúr..na ez a baj a ktm tulajoknál..nem elég laza az a lánc(ráfekszel a hátuljára kézzel elkapod a hátsó lengvillát és olyan erővel húzod fel ahogy csaok birod.. na ha ott is van lazaság akkor jó..amúgy olyankor tud igazán befeszülni(mert ilyenkor van egy vonalban a hásótengely lánckerék tengely és a lengővilla tengely!)..ez a csalóka móka ala ktm módra
lyaly..egy tás.. egy emer aki rályött arra hogy a legjobb extrémendúró az sx 525

figyu..ha rám hallgatsz azt csinálsz amit akarsz..de..ha tényleg komolyan gondoloda akkor már irom mik oa tapasztalataim a második 525sx ösöm után...
lánckerék áttétel: 12,13,14 elöl
hátul meg 50es...pl szkilás köves patakos menetkhez..12-50 az a legjobb..ha sárossabb a dolog akkor jó a 13-50 is...de pályára meg a 14-50 az ideális..(ezek mind tapasztalatok...ost amit használok az a 12-50 az extrémendúróban ill 14-50 a pályára)
nekem benne van a +5 és 6dik fokozat ezért a 12-50 áttétellel még utazni is lehet...két terep között(perssze szigorú kresszabályok és körrnyezetvédelmi előirások betartásával )
illetve kelle egy nagy vizpumpakarék hogy ellensúlyozd a többiek ventillátorát...
a 19 es kerékkel is lehet endúrózni csak egy jó gumi kell a metzeler az jó mc-4 vagy 5. esetleg mitasz c-18,20.
a futóművet meg addig puhíthatod amig szét csak akarod, de azért endúróban sem jó ha lötyög alattad az a kúrva motor.
Akkor eddig szerencsém volt a kerékkel mert kb vagy 1 éve igy lehet elszakadt a 17es supermotó hátsókerekem aztán mondom megnézem a krossz kereket is .. jó lesz dísznek
kishapsi és vémpusz nem felejtettek el valamit? Vagy tárgytalan?
Tényleg hülyén fogalmaztam!
Két mondatot írtál és mindkettő oltári nagy baromság.
Nem azért pattog mert könnyű, hanem azért mert rosszul van beállítva. Az meg mi, hogy bejövő rugó Van kimenő rugó is
Reggelt!
Na, vasárnap valaki nem jön Somogybabodra ? Még életemben egyszer sem voltam ott, pedig somogyi vagyok. Már annyit hallottam róla, hogy vasárnap tuti, hogy lemegyek. A hőmérséklet is jelentősen visszaesett, valamint azóta esett, valamint esni fog.
"első teló alján tudod állítani a bejövő rugó feszességét"...tessssék? Ezt meglátja a Csika, aztán kitér a hitéből...
tudom, csak nem akartam tovább ragozni .. nem szívózásból írtam
Veled ez éppúgy előfordulhat
majd mikor mész megelőz a kerék