beelőztetek..
beelőztetek
annyi hogy ez egy 2003 eikszcély
nem sokat használták.. csak bótba járt veel a nagy Í tejért, amikor tönkre ment a tehén
ja és ugyan itt keresnek... alig használt tehenet...
nincs messz a telyút jeligére
De lehet! Van világításnak is vezetéke az alaplapról kifele! Hogy a forgórész milyen típusé fogalmam sincs /nem tudom hogy néz ki az exc és hogy az sx) ! De valami nem kóser az biztos! Már mindent alapra beállítottam! Balaton északi pártján vettem! nem adtam érte sokat gondoltam a másik motorom mellett szenvedek vele! Esetleg tudsz vmit róla?
én meg már azt hittem hogy free tibit
azt hittem hogy átlátol a homályon..a qÚpluggon..a váltón és a túloldalt látod a gyúlytást..
azt hittem joda elmehet a faszba...meg csák norisz is ..de megnyugodtam..mostmár helyer állta a világ rendje..
éljen rákosi éljen rákosi
kakszi.. miből van a te szemed..átlát a homályon és még az aluméneum blokfeleken is.
tudtam hogy a balaton felvidéken kö szerelők vannak de hogy..röntgenszeműek is
igazad van...valaki elolvassa és ő tud erről a motorról..
de pl himen az az pl erősebb mint valaha..akit viszont ismer valaki
de 05re a trélyfával...
próbáltad már szerelőve...elvinni..tudod..ha valaki nem ért valamihez..elviszi egy hozzáértőhöz...
ha képet akarsz javitani akkor a rest-aurátorhoz kell vinni..
ha egy kaját ronotootál el akkor a kukához kell vinni..ha meg egy motor rossz akkor a motorszerelőhöz kell vinni...
ugy lehet 10ed anniy problémával kókányolás nélkül... fele ideggel jó lesz...
vagy
inkább legózol vele hogy fiingod sincs hozzá?
akkor jó játékot.
de a képet várnám a másik oldalról is hátha akkor felismerem
de köcsög vagy..te..
hát ha ismernélek ..letagadnám...
mi az hogy egy félig homályos félig láthatatnal motorról nem tudsz hibafeltárást végezni..miért is félig láthatatlan a motor..hát mert csak az egyik oldala látszik..
há neeem?há de
igy nem lehet látni pl a gyújtás hibát..csak a qÚplungproblámát meg azt hogy a paúver szelep sincs nyitva
igy nem lehet motorjavitani...
csak akkor ha a másik oldalról is megkapjuk a homályos képet...
várjuk mind ..köszi
Tudod azért tettem fel a képet, hogy hátha valaki találkozott már ezzel a motorral, vagy talán nagy hozzáértéssel szerelgette (kókányolta) is! Mert hogy nem hozzáértő emberé volt az 100%! És nem hibafeltárást kértem kép alapján, ha elolvasod a kommentet...
hibafeltárást egy homályos fénykép alapján, neten keresztül, ki ismeri ezt a motort felkiáltással... ez valami vicc kategoria..? mert akkor röhögök...
amiért nehezen megy a röhögés az az hogy kb 1 héten 3-4 -en benyomják ezt,... jájjjjáájjjj segiccsetek mert ilyen hangja van meg amolyan és nem indul meg nem pörög fel, meg ez a szar meg amaz a szar de milehet a baj...?
beelőztetek
annyi hogy ez egy 2003 eikszcély
nem sokat használták.. csak bótba járt veel a nagy Í tejért, amikor tönkre ment a tehén
ja és ugyan itt keresnek... alig használt tehenet...
nincs messz a telyút jeligére