Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

beelőztetek..
beelőztetek
annyi hogy ez egy 2003 eikszcély
nem sokat használták.. csak bótba járt veel a nagy Í tejért, amikor tönkre ment a tehén
ja és ugyan itt keresnek... alig használt tehenet...
nincs messz a telyút jeligére
Tanácsolom,vidd le a déli partra a siófoki móló végére holnap délben.A legjobb zarándokok ott lesznek, megszuggerálják neked
De lehet! Van világításnak is vezetéke az alaplapról kifele! Hogy a forgórész milyen típusé fogalmam sincs /nem tudom hogy néz ki az exc és hogy az sx) ! De valami nem kóser az biztos! Már mindent alapra beállítottam! Balaton északi pártján vettem! nem adtam érte sokat gondoltam a másik motorom mellett szenvedek vele! Esetleg tudsz vmit róla?
az elf az a pögóba kell, már többször kitárgyaltuk hogy az újra melegített bálna zsír a legideálisabb kenőanyag egy ktm számára
ya, bár én igazat mondtam, mert kivételesen igazat szóltam :O)

ez volt az az exc amit vmeik nap említettem, hogy hitel átvállalással eladná a gazdája... hol találtad a hirdetést, mert én nem találom?
Nemsemmi amit nyomattok
és nem eszi az olajat se... az az elf-es olajos flakon is csak véletlenül maradt ott mögötte... mert a motor mög ette..

fuuu lehet sokat olvasok Viktort már annyira ratyi szoviceket nyomok...
ránézésre nem rég lett rendbe rakva a blokkja, új vez lánc, telo szimering, lánc+ lánckerék, fékbetétek, műszaki, és hitelre elvihető.

bár fáradt vagyok és fáj a szemem, lehet vmit kihagytam a felsorolásból :O)
Szevasztok Srácok!

ennek a gépnek az előéletéről vki vmit? Ismeri vki?

egy két infót szivesen fogadok

Köszi előre is
én meg már azt hittem hogy free tibit
azt hittem hogy átlátol a homályon..a qÚpluggon..a váltón és a túloldalt látod a gyúlytást..
azt hittem joda elmehet a faszba...meg csák norisz is ..de megnyugodtam..mostmár helyer állta a világ rendje..
éljen rákosi éljen rákosi
Ez rengeteg edzés és meditáció eredménye. 7 év tibetben, magányosan.
Két éve volt dolgom egy kísértetiesen hasonló járgánnyal.
kakszi.. miből van a te szemed..átlát a homályon és még az aluméneum blokfeleken is.
tudtam hogy a balaton felvidéken kö szerelők vannak de hogy..röntgenszeműek is
Nem egy EXC állórész van rajt egy SX elektronikával véletlen?
Hol és kitől vetted? Mi a hiba?
mert én az emócionális inteligencia hiánnyal küzdök..illetve nem küzdök
pedig én menyivel kiméletesebb voltam...
amúgy szerintem a régi gazdáját te is ismered.. tudod..attól vetted...neki számoltad a lóvét..mért nem kérded tőle..?
igazad van...valaki elolvassa és ő tud erről a motorról..
de pl himen az az pl erősebb mint valaha..akit viszont ismer valaki

de 05re a trélyfával...
próbáltad már szerelőve...elvinni..tudod..ha valaki nem ért valamihez..elviszi egy hozzáértőhöz...
ha képet akarsz javitani akkor a rest-aurátorhoz kell vinni..
ha egy kaját ronotootál el akkor a kukához kell vinni..ha meg egy motor rossz akkor a motorszerelőhöz kell vinni...
ugy lehet 10ed anniy problémával kókányolás nélkül... fele ideggel jó lesz...
vagy
inkább legózol vele hogy fiingod sincs hozzá?
akkor jó játékot.
de a képet várnám a másik oldalról is hátha akkor felismerem
wárly
elolvasom mégegyszer..(hejeseen irni úgy sem tok..hátha helyesen olwasni sikerül)
de köcsög vagy..te..
hát ha ismernélek ..letagadnám...
mi az hogy egy félig homályos félig láthatatnal motorról nem tudsz hibafeltárást végezni..miért is félig láthatatlan a motor..hát mert csak az egyik oldala látszik..
há neeem?há de
igy nem lehet látni pl a gyújtás hibát..csak a qÚplungproblámát meg azt hogy a paúver szelep sincs nyitva
igy nem lehet motorjavitani...
csak akkor ha a másik oldalról is megkapjuk a homályos képet...
várjuk mind ..köszi
komolyan azt gondolod létezik olyan hogy egy ilyen veterán krossz motort még nem kokányoltak szanaszét eddigi élete folyamán...

elviszed egy hozzáértő szerelőhöz és semmi perc alatt megállapitja mi a baja... kb ennyi a történet.
Tudod azért tettem fel a képet, hogy hátha valaki találkozott már ezzel a motorral, vagy talán nagy hozzáértéssel szerelgette (kókányolta) is! Mert hogy nem hozzáértő emberé volt az 100%! És nem hibafeltárást kértem kép alapján, ha elolvasod a kommentet...
hibafeltárást egy homályos fénykép alapján, neten keresztül, ki ismeri ezt a motort felkiáltással... ez valami vicc kategoria..? mert akkor röhögök...

amiért nehezen megy a röhögés az az hogy kb 1 héten 3-4 -en benyomják ezt,... jájjjjáájjjj segiccsetek mert ilyen hangja van meg amolyan és nem indul meg nem pörög fel, meg ez a szar meg amaz a szar de milehet a baj...?
Heló a karbit kipucoltad már ? Sokat lendítene a helyzeten valószínű.Nekem is hasonló problémám volt.
Mert mi közöd van hozzá?