Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a krosszmotorok.hu-ról rendeltem.Teljesen faszát küldött,olcsón.
Vannak rajta, de külön nem eladó.
Ha valakit érdekel : drz400@citromail.hu
A minta annyit bír,mint egy átlagos pólón lévő minta!
1 és 2 kép már a kész póló, a több képeken lévő mintát is rá lehet nyomni,vagy bármilyen más mintát amit küldesz.
helló..skacok..
.ha valaki tud használt de jó munkahenger...2004 sx 250 re alsó kuplungmunkahengert..de kb az összes ilyesmi évjárató ktm sx exc ugyan az..akkor jelezze már...vagy esetleg hol kéne érdeklődni....
piropskanéni levelesládálya

előre is köszi..minden építő ÉS nem építő hozzászólást
Àlló-forgórészt, Cdi-t, mindent?
Egyszer a hengert is lehúztam, hàtha dugó baja van, de jónak tűnt.
Esetleg egy stroboszkóppal kellene megnézni, hol gyujt.
Akkor kapufa :)
Ez LC4-re való hűtővédő...
Még ne tudom, de tettem rá egy komplett gyújtást, azzal sem ment!
Mi volt a baja?
giraffe64@freemail.hu
Köszönöm vágom.
Akkor érdekelne ez a "rugós" feszítő nekem is sokkal szimpatikusabb ez a megoldás.Ha tudsz bene segíteni dobj egy elérhetöséget .
Mégegyszer köszönöm.
Szia! Tudok persze...giraffe64@freemail.hu címre írd meg, hogy mi kellene...
A gyári feszítő üzemórás. Mivel az olajnyomás működteti, érzékeny az olaj minőségére. Alapjáraton is dolgozik a feszítő, ha jó. Beindítás után 1-2 másodperc amíg feláll az olajkör nyomása, így utána nem csattoghat a lánc. A rugós feszítőt használtam jómagam is, de most ép gyári van benne. Ha cserés lesz, akkor majd újra mechanikusat teszek bele.
Helló.Nem tudnál nekem ktm sxs hátsó telóhoz alkatrészt szerezni?
Köszi néztem már én is ezeket a sima tekerős feszítőket csak félek attól hogy túlhúzom vagy lazán hagyom és több kárt csinálok mint hasznot .Az a baj hogy amit" gyáriként" árulnak az ojan f.. hogy nem édemes beszerelni mert ha dolgozik is rendesen akkor sem sokáig.
De azért köszönöm.
Jónapot kívánok.
Elnézést most száltam le a gályáról .
motor:KTM 250 SXF 2007
A probléma: a mellékelt linken van két rövid film ez tükrözi a problémámat.Szóval a"gyári feszítő" alapjáraton nem dolgozik valami fényesen nem tartja elég feszesen a láncot ezért" csattog".
Hallotam inét onnét erről a másik feszítőről csak nem tudtam pontosan mi is ez és lehet-e kapni.
Vagyis érdemes rá beruházni vagy sem?Élőben még sajnos nem volt hozzá szerencsém ezért kérdeztem hogy nyújt-e kielégítő és "tartós" megoldást?
http://www.dirttricks.com/timi...
Ui:Mégegyszer elnézést ha nem voltam konkért
Sajnos nem jó rá.sx vagy exc 2007 ig bizt jó bármely cm3 ig.
hali ha jó a 2006évj duke2 hűtővédöje akkor nekem van makulátlan állapotu.
uazosember@gmail.com email cimen elérsz
Sziasztok!Tud valaki ktm 525 exc hez,2003 as a hütő elé való légterelő (hütővédő) műanyagot.Jobbos és balos is kell.
Kérdés az, hogy mi a problémád?
mechanikus feszítője van Attilának is, ha az jó...
http://krosszmotorok.hu/
60euro
a tapasztalatom róla: KIRÁLY!
a gyári patronról: EGY RAKÁS SZAR!
Nekem ugyanez volt előző lc4-emen, nem volt vészes, de zavart, hogy szivárog. Dobtunk rá egy új tömítést, amit haver bekent vmi pasztával (piros színű, már nem emlékszem, hogy mi a cucc neve, de biztos lesz aki tudja mire gondolok...), onnantól nem szivárgott többet.
Természetesen érdekel .
A kérdés az megoldás-e a problémára?