Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én 270ért adtam el a motorom oszt úgy is alig vót rá jelentkező úgyhogy ne ugassatok! volt olcsóság tavasszal, akkor kellett volna labancot venni
na mivan mivan mivan

BUNYÓ LESZ GETZHIiiiiiiiiiii
Idefigyelj te retardált!Fasznak írsz ide akkor?Mit vártál mit írunk ide?Leírtam az álláspontom hülyegyerek.Ne itt keménykedj a fórumon ha nem tudod elviselni hogy hülye vagy akkor inkább ne is írj!Mire vagyok nagyképü meséld el nekem?Amúgy egy kérdés?Csak itt nagy a pofád vagy az utcán is így beszélsz?Mert lehet hogy káros lesz az egészségedre.Aztán krosszmotorozhatsz bezúzott orral nagypofáju hülyegyerek.Írj még egy pár sort ha gondolod hogy kemény vagy és itt leírhatod a kínodat
Jól elvagytok Vémpusz a 450-es KTM a teloszámát küld már el itt az email címem: csabi.csabusz@hotmail.com

Előre is köszi
Hát látod...ennyi telik tőlem...
Csak itt osztja a népet ez a nagyképű pöcsfej, aztán még neki áll feljebb...egy kérdés lett feltéve, aztán mindjárt leoszt mindenkit az okosságaival... mindig megbánom, h kérdezek itt valamit, mert tele van ez az oldal ilyen csicskákkal, akik csak itt tudják verni a nyálukat az életben meg egy impotens nullák...
Na ennyit is érsz....
Hát ezt most nagyon megmondtad!
Te majom...
Gondolkozz már kicsit.Te mennyiért árultad itt hónapokon keresztűl a motorod?Az olyan pofátlanúl olcsó volt hogy kapkodtak érte?Hozass akkor külföldről motort 600-ért mert az patent állapot lesz.Mégis mennyire nyomják le a piacot hogy neked meg Csabiber(e)g-eknek megfeleljen?
Vegyél egy ilyet ez még a kéttéket is odaveri
http://www.kepesmotor.hu/rieju...
Helo Sracok!

Hitelatvallalassal keresek 4t exc-t 2004 es evjarattol,ha valali tud kerem jelezze!

Koszonom
Na már most itt nem a "nincspénzemdeszeretnékmotorozni" helyzetről van szó... egyszerűen nincs kedvem kiadni most 600nál többet egy motorra. Nekem pályára kell a gép (itt nincs terep endurora, utazgatni meg nem fogok minden hétvégén 300km-t azért h hegyekben bohóckodjak...) csak az nem tetszik, hogy mindenki a lelakott szarját akarja eladni csillagászati áron. Lófaszt nem költenek a motorjukra az emberek, így amikor már mindenhonnan vérzik szegény motor, akkor jó drágán el akarja adni... na itt a probléma (ezért nem találni normális motort)
Tiszta Románia lettünk e téren...
Kicsit el vagy tévedve!
Lesd meg pl németben mennyiért megy egy ugyanolyan évj KTM mint itthon!Az a baj a magyarral inkább hogy nincs pénze mégis motorozni akar és inkább megveszi a lelakott motort azt "Majd felújitja" vagy használja míg szét nem hullik.Az évjárat meg minél újabb annál jobb hiába van ki a bele inkább az újabbat veszik mint a régebbi megkíméltet.De semmi baj mert elfogunk oda érni hogy nem lesz használtmotor piac itthon max ha külföldről hoznak be.Persze az se lesz olcsóbb.
Nem ismerem a motort, egy kérdés volt...

Egyébként sajnos az emberek 90%a az árat nézi először, és aztán a motort...

Az a kurva nagy baj egyébként Magyarországon (nem is tudom minek írom nagybetűvel a nevét ennek a fosnak) hogy mindenki a 100éves mocskát akarja eladni horror áron, holott lófaszt érnek annyit a motorok, mint amennyiért el akarják adni.

8éves motorok mennek 700e Ft-os áron... ppffffff elbaszott egy ország ez... 10 éves meg 12 éves kocsik is 1,3M-1,5M-ért vannak hirdetve (ha slágermárkát szeretnél venni...) szégyen komolyan mondom...

Aztán a sok nagyképű ingyenélő paraszt meg veri magát a drága motorra, mert megveheti más meg nem...ettől lesznek ők a királyok...
De jól mondod.
Olcsó meg kell venni!Hogy ki van a bele mit számít a lényeg az évjárat meg a köbcenti ja meg a lóerőő.Az kell a magyarnak.Aztán ha valami felfordul benne majd beírunk mindenhova hogy szar a KTM mert széthullik meg szervízigényes ám.Tegnap felhívtak és közölték velem hogy drágán árulom a motorom nem ér 880-at.Mert sok a 10ezer km.Mondom oké akkor keress valami szalonmotort hatszázért mert biztos találsz 6éves motort kétezer km-el.
a legjobb választás beszarok am,de igaz a mondás,hogy amíg lószar van, légy is van...kicsi az ár és egyből midenki azt nézi ki magának...
neked ez tökéletes lessz...

pont pár napja beszéltük ezt a motort, más is érdeklödte, amugy ez volt enyém is rövid ideig...
Hali!

Nem tud vki eladó jó állapotú EXC / SX 450et? 2004évjárattól érdekelne 600ezerig... (nem szánok rá többet, bohóckodni kell most vmi gép pályára)

Illetve erről a motorról van vkinek infója:
KTM SX450
Szia Giraffe!

Nincs véletlen elfekvőben hűtővédő rácsod?Ami jó lenne a motoromhoz?
Anti lettem...
vegyél italt mert kell a pénz !
Vagy inkább MEGA...