Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem lesz helyette másik!Tuti kis motor volt pedig.
De most mi ez a tudásfaszság?Ki a bánatot érdekel az hogy ki hogy tud itt motorozni?Én bevallom hogy lófasz technikám sincs a motorozáshoz pedig vagy 10éve van enduróm és nem hajtok farönkökön át éjjel nappal meg kispolszki méretü sziklákon.Nem járok ki erdélybe hétvégente hárdendurozni.Nincs rá se időm se pénzem se társaság.Örülök ha hétvégente ki tudok menni a szomszéd erdőbe motorozni egyet de én vagyok a Nagyképü mert mertem szólni ennek a nyomorultnak akit úgyis szeret itt mindenki nem is tudom miért.Idejön ez a kis buzigyerek aztán sír mint egy kis ribanc hogy drágák a motorok miközben ő se apróért árulta a szerinte fullos 200EXC-t nem egészen fél éve.Akkor bezzeg nem írta hogy szerinte drágák a motorok és ő is drágán hirdeti.Szóval ennyit erről kár ragozni a dolgot!Jóccakát!
Én csak pár napja kezdtem fórumozni, mivel nemrég lettem KTM tulaj.
Én sosem mondtam, hogy tudok motorozni, én csak szeretek motorozni. Ha valamiben bizonytalan vagyok kérdezek, így tanul az ember. Ja igen, nincs mögöttem valami nagy tudás, de minden erőmmel azon vagyok, hogy valami tapasztalatot szerezzek.
Yahze, ha játszós krosszmotor kell, akkor van számodra egy Husqvarna CR 430-asom! 430ccm 2 ütemű, 1988-as. 100.000 ért adom.
hmmm,még most vettél alá rendszert...
miért kellett eladni ha nem személyes a kérdés?!
mennyi üzemóra volt benne,és mi pénzért vitték el?
Mádörfákkköörrrrr!
azt már elvitték 3 napja
mi ez a sok eladás? gép is eladó lesz?
Újabb eladó cuccok

KTM race light pro jacket (L-es) párszor használt, újszerű állapotban
KTM teleszkóp távtartó (szállításhoz)
KTM falvédő, garázsba dekor ( 240x80cm)

Érd: joci232@hotmail.com
amúgya fórum meg arra van hogy szálykarate... mert aki motorozik az nem ér rá it vitázni.. .ugyhogy jó karatét mindenkinek
mikor láttál itt komoly embereket...én még egyet sem
főleg hogy egy full ismeretlen bekérdez egy olan helyre ahol életében nem motorozott együtt senkivel..és olyanoktól akar tanácsot.. hát ez fasza ötlet...
ennyi erővel a babamama magazinba is kérdezhetnétek
ki tudja hogy itt ki mögött mekkora tudás és valós teljesitmény van...
szóval aki itt kérdez...és a válasz után besértődik annka megadom kiszel tünci telefonszámát. . .
itt a baj már nem kevés....akkor is nekem van a legjobb motorom
meg kell venni azt a sx450et ami am xc450 és meglátjuk meddig bírja ki nálad is kedves yahzee! remélem te megtalálod benne azt a motort amit keresel! és végre egy normális gazdára talál az a motor
Szia Csaba!

Mi lenne az ár?Plusz posta utánvétel lehet?
ni van ezzel a xc vel.. több gazdája volt fél év alatt mit némelyik 20on éves ktmnek.
amúgy a 450 az nem olyan rossz ár... tavaly összel 370ért volt azóta lett neki 5 gazdija és mind azt hisz azért mert tankolt egy motorba már annival többet is ér
de tényleg.. megvesza paraszt költ rá 50ezret és akor már 100ezerrel többé viszik...
de mindenki úgy adja ahogy akarja.. volt egy 2005 hbergem 450es 3kilóért tudtam kinkeservessen eleadni.. ja üzemképes volt ..sőt kicsit töb is.
megvette egy kereskedő ..szerintem nem volt nála egy hétnél tovább és már keresett is rajta faszán..de nem bánom..én nem tudtam eladni.,..
ugy hogy a 7 éves motorért a 8száz az ..a több mint baráti.
Helló!
Nekem van hűtőrácsom, fehér színű. Eladó cuccok között van fent kép szerintem.
JÁÁÁJJJJJJ gyerekek! Egy kicsit nem figyelek, és máris egymásnak estek?
Én meg többet bírok inni!
Helyzetfüggő, de én is. Itt kár erőltetni, úgy sincs vonzata
De te legalább beismered
Szerintem én élőben még bunkóbb tudok lenni mint a fórumon
Természetesen én is !
Mindenki nagy huszár a neten
vigyázz mert ezek leugatnak
Tudod az a Kutya ugat amelyik nem harap
megmondta az időjárás borús felhők jönnek :P :)) lehet erre célzott