Beta tudom hogy nem volt de hogy egy egyszerű KTM azonos alkatrészét sem ismerik fel az szinte bizonyos.Egyébként véleményem nem titkos
Alma jó tud sokat,Szekér jó tud mindent van minden,Ócsa/Norbi/jó tud mindent ,Bódis van minden ha elmagyarázod jót is küld
Ez csak magántapasztalatom
Az, hogy kinevezem magam importőrnek, és eladok 2 motort, az nem jelenti, hogy importőr vagyok....ja, és amióta EU van, azóta nincs olyan fogalom, hogy importőr...
Értem. Akkor próbáljuk meg a bontottat, akár már ma is küldheted utánvéttel, ha az neked megfelel. Jöhet levélben is úgy kb 1000 a posta, start csomaggal 1770.
Kiss Ádám
Nagykanizsa
Szigeti utca 23/A
8800
06 20 53 03 666
A motorom a Beta magyar importőrétől vettem, sajátja volt, tavaly csődölt be...Motorom Kft. H-2017 Pócsmegyer, Kossuth L.u.25. Hogy mennyire volt jó az alkatrészellátásuk nem tudom, ahogy írtad most nincs .
Osztrák beta kereskedésekre írtam angolul emailt, onnan nem kaptam választ.
Én meg pont arra gondoltam, hogy nem minden kereskedő ilyen. A te elmondásod alapján simán írnám, hogy kire gondolsz, de azt is leszarom, hisz sokan istenítik őket. Egyébként meg csak az utolsó 6 karakter kell az alvázszámból, mert az beazonosítja a motort minden esetben. Beta, Berg? Miről beszélsz? Nincs, és nem is volt soha Beta importőr, mitől lenne hozzá bármi is? Berg volt, de elhalt. A KTM Kecskemét foglalkozik vele. Ha van kedve éppen foglalkozni vele...
De észrevettem viszont jól írtad a kereskedők azt sem tudják mit adnak el és az még esetleg mihez jó.Csak alvázszám ,évjárat típus kell nekik és úgy küldenek későn rosszat,mondván nem küldi a gyár.Pedig csak nekik nincs pénzük előre fizetni.Az esetleges helyettesítésről Beta Berg stb gőzük sincs,ez szerintem egy 80% arány.Viszont az zavar hogy egy fesszab fotó alapján a régebbi cikkszámát adják meg rosszul.
Egyébként pont nem rád gondoltam/gondolok/
Kár helyeselned, mert nem kevés irónia volt az előbbi írásomban, de amint látom, ezt sem vetted észre. Nem a cikkszámokhoz kéne ragaszkodni, hanem általában inkább gyakorlatiasabbnak kéne lenni az embereknek. Én a vergődést szarom, mert az viszont szánalmas...
Szia! Egyik havernak van eladó 18" hátsó kereke, féknyereggel, fém fékcsővel, tárcsával... 12.000 Ft kér érte. 199x-es KTM-ben volt eredetileg, de volt LC4-be is, nem tudom hogy a tiedbe jó lehet-e... Üdv.
Ma nincs értelme holnap küldöm
De ezt magunknak köszönhetjük
Alma jó tud sokat,Szekér jó tud mindent van minden,Ócsa/Norbi/jó tud mindent ,Bódis van minden ha elmagyarázod jót is küld
Ez csak magántapasztalatom
Értem. Akkor próbáljuk meg a bontottat, akár már ma is küldheted utánvéttel, ha az neked megfelel. Jöhet levélben is úgy kb 1000 a posta, start csomaggal 1770.
Kiss Ádám
Nagykanizsa
Szigeti utca 23/A
8800
06 20 53 03 666
Köszi!
Osztrák beta kereskedésekre írtam angolul emailt, onnan nem kaptam választ.
Még szerencse, hogy létezik ez a fórum
A bontottra beszerelésig tudsz garanciát adni?
Írj az emailomra, megadom az adataim, és már küldheted is.
Köszi!
Egyébként pont nem rád gondoltam/gondolok/
Rendelhetek is de az 16754 +posta
Akkor végre látom ,,jó kezekbe" kerültem, köszönöm!
Ez a típus nálad van, rajtad keresztül tudok rendelni?
Kérlek írj a kissedem kukac gmail . com címre, és akkor megbeszéljük a részleteket.
Köszönöm előre is!