Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

há mert tudták hogy te a vega vagy !
Nekem még a KTM TEAM WEST is visszaírt.Csak ,hogy 1 példát említsek.
Nálunk asszem 18:00ig mai küldésnek számít, de mindegy, jólesz holnap is, várom, köszönöm!
OK.
Ma nincs értelme holnap küldöm
Magyarországól írt levélre senki nem fog neked válaszolni ha csak nem ismerősöd.
De ezt magunknak köszönhetjük
Beta tudom hogy nem volt de hogy egy egyszerű KTM azonos alkatrészét sem ismerik fel az szinte bizonyos.Egyébként véleményem nem titkos
Alma jó tud sokat,Szekér jó tud mindent van minden,Ócsa/Norbi/jó tud mindent ,Bódis van minden ha elmagyarázod jót is küld
Ez csak magántapasztalatom
A motorhoz kaptam WP kézikönyvet, gyorsan ránézek, hogy van-e benne összeszerelési útmutató.
Lehet igazad lesz, hogy 2-t adott el, mert ebből az 525-ből még egy van az országban rendszámos, lekérdeztem
Az, hogy kinevezem magam importőrnek, és eladok 2 motort, az nem jelenti, hogy importőr vagyok....ja, és amióta EU van, azóta nincs olyan fogalom, hogy importőr...
Szia!

Értem. Akkor próbáljuk meg a bontottat, akár már ma is küldheted utánvéttel, ha az neked megfelel. Jöhet levélben is úgy kb 1000 a posta, start csomaggal 1770.

Kiss Ádám
Nagykanizsa
Szigeti utca 23/A
8800
06 20 53 03 666

Köszi!
A motorom a Beta magyar importőrétől vettem, sajátja volt, tavaly csődölt be...Motorom Kft. H-2017 Pócsmegyer, Kossuth L.u.25. Hogy mennyire volt jó az alkatrészellátásuk nem tudom, ahogy írtad most nincs .

Osztrák beta kereskedésekre írtam angolul emailt, onnan nem kaptam választ.

Még szerencse, hogy létezik ez a fórum
Illetve lehet direktbe mérni a töltőtekercsekből érkező feszültséget, ha valaki ért hozzá...
Fesszab nélkül csak az akku feszültségét mérted,a többi érték viszont rossz.Beszerelési garit természetesen adok
Én meg pont arra gondoltam, hogy nem minden kereskedő ilyen. A te elmondásod alapján simán írnám, hogy kire gondolsz, de azt is leszarom, hisz sokan istenítik őket. Egyébként meg csak az utolsó 6 karakter kell az alvázszámból, mert az beazonosítja a motort minden esetben. Beta, Berg? Miről beszélsz? Nincs, és nem is volt soha Beta importőr, mitől lenne hozzá bármi is? Berg volt, de elhalt. A KTM Kecskemét foglalkozik vele. Ha van kedve éppen foglalkozni vele...
Fesszabályzó nélkül 12,2 a töltésem (az jó amúgy?), fesszabályzóval alapjáraton 13,3, fordulaton 16 fölé megy.

A bontottra beszerelésig tudsz garanciát adni?

Írj az emailomra, megadom az adataim, és már küldheted is.

Köszi!
De észrevettem viszont jól írtad a kereskedők azt sem tudják mit adnak el és az még esetleg mihez jó.Csak alvázszám ,évjárat típus kell nekik és úgy küldenek későn rosszat,mondván nem küldi a gyár.Pedig csak nekik nincs pénzük előre fizetni.Az esetleges helyettesítésről Beta Berg stb gőzük sincs,ez szerintem egy 80% arány.Viszont az zavar hogy egy fesszab fotó alapján a régebbi cikkszámát adják meg rosszul.
Egyébként pont nem rád gondoltam/gondolok/
Kár helyeselned, mert nem kevés irónia volt az előbbi írásomban, de amint látom, ezt sem vetted észre. Nem a cikkszámokhoz kéne ragaszkodni, hanem általában inkább gyakorlatiasabbnak kéne lenni az embereknek. Én a vergődést szarom, mert az viszont szánalmas...
Szia! Egyik havernak van eladó 18" hátsó kereke, féknyereggel, fém fékcsővel, tárcsával... 12.000 Ft kér érte. 199x-es KTM-ben volt eredetileg, de volt LC4-be is, nem tudom hogy a tiedbe jó lehet-e... Üdv.
Cserégetekén minden szartot sose jutok előbbre csak egy helyben toporgok Beteszek nekik egy dt-ét
Végre valami jó hír Be is fostam
Köszönöm Minnyá vágom is
Ebben igazad van,viszont én minden cikkszámot jól írtam pl azt is ami te írtál viszont én nem szarom le
Honnan tudnák, minden KTM boltos hülye....egyébként meg ez a cikkszáma: VOLTAGE REGULATOR 04 80011034000 de én pont leszarom, szenvedjetek...
Ez van nálam bontott 8000ft+ posta
Rendelhetek is de az 16754 +posta
Szia!

Akkor végre látom ,,jó kezekbe" kerültem, köszönöm!

Ez a típus nálad van, rajtad keresztül tudok rendelni?

Kérlek írj a kissedem kukac gmail . com címre, és akkor megbeszéljük a részleteket.

Köszönöm előre is!