A megadott cikkszám helyesen 50311034000 /nem pedig50311134000/ a régi 2003 ig fesszab tehát azt sem tudják mit adnának.A tiéd pedig a 2004-től fesszab az újabb 80011034000 cikkszámú ez kell neked.
A rajta lévő alsó számsor gyártási kódszám neked/nekem/ nem érdekes(hely,idő,gépsor,dátum,stb)
nekem volt öszteleszkópos montenbájkom, abban is ilyenek voltak, én láttam már ilyet, tudom hogy hogy kell . a rugóba be kell tenni ilyen gumikat hogy jó legyen két kanyart le kell belőle vágni hogy le legyen ültetve. majd a horváth klári féle összerakás szerint a kónak részt meg kell fordítani. vigyázz vele nehogy szemenvágjon a cuflang mert az ki tud csapódni és akkor katyvasz van.
jajjjjj,de hát ugyan úgy nem tehetem össze,mert ugyanolyan szar lesz mekkéne hekkelni őket ,de a falubéli öregek csak trktoron láttak hasonlót,pedig má mindnél jártam,senki nem tud segíteni Azt mondták venni kell újat,mondom hádde újak
Nem én diktáltam cikkszámot, hanem annyit mondtak, hogy cikkszám alapján tudnak rendelni, de attól még hogy exc a blokk nem biztos, hogy a fesszabályzó is ugyanaz!
5B5201252, ha ráérsz, majd megköszönöm egy korsó sör mellett
Mivel nem vagy tisztában a doboz oldalán található számokkal, így miből gondolod, hogy szar fognak rendelni? Ne cikkszámot diktálj, hanem a blokk típusát, évjáratát. De ha megadod a motorszámot, akkor elintézem inkább neked, csak juss már egyről a kettőre. Ja, és ehhez semmi köze annak, hogy milyen motorod volt eddig...
Hívjál már fel egy nyomorult KTM kereskedést, és nyöszörögd be a telefonba, hogy milyen blokk van a motorodba, milyen évjárat, és hidd el, hogy adni fognak feszültség szabályzót neked. Vagy menj be egy motorkerékpár bontóba, táncold el ugyanezt, és tedd hozzá, hogy 14,4 V-os szabályzóra lenne szükséged, és ott is fognak adni, max a vezetékeket kell átkötnöd a csatlakozó miatt.
Bocsáss meg, elfelejtettem megköszönni a ktm szalonos segítséged. Utólag is köszönöm!
Cikkszám alapján tudnak nekem rendelni egy példányt, amire van esély, hogy nem lesz jó. Ezért bátorkodtam másodszor is segítséget kérni, hogy feleslegesen ne kelljen 10ezreket kidobnom. Nem mutatna jól nyakláncnak se, egy hibás fesszabályzó
Megpróbálok legközelebb helytállni a KTM fórumban, egyelőre még úgylátszik Suzukis a vérem, ott a többi ,,lükével" megértettük egymást
2012 amúgy is a világvége, már nem kell sokáig kitartanod!
Ezt sose értettem...aztán az eszetekbe jut, hogy menjünk el egy versenyre, és nem értitek, hogy miért zavarnak el a gépátvételről...arra gondoltatok, hogy ahogy a kézvédőt átszúrja, úgy a kezedet is átszúrhatja 'ideális' esetben?
A rajta lévő alsó számsor gyártási kódszám neked/nekem/ nem érdekes(hely,idő,gépsor,dátum,stb)