Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nincsenek zsiráf ujjaim hogy elérjem ugy is a kar végét...

könnyü annak akinek van..
Vagy egyszerűen odébb tolod a kormányon...
amugymeg egyértelmüen az a baj velük hogy sárgák, és arra mennek a bogarak...
na figyelj te kis buta.. ugy rakd össze ahogy a képen sorba van rakva csak visszafelé... merthogy aki szédszedte neke az vágta a témát és tudta hogy rakja libasorba a holmit...
olajat meg csakis Vénusz a lidliből fél littyo elég lesz bele..

ha még valamit nem tudsz kérdezzé nyugdtan... de az már 6 ezer lesz/ válasz..
Segítsetek má me jajj van Szétszedtem ezeket az új szarokat,me aszonták újan is szarok,de nem tudom őket összerakni A egyik csak 1 órát ment a másik 45-öt .Ezek berg ruhába bújt kátéjemek,vagy beták?Me alkatrészt hunnan tudok rendelni beléjük?Milyen olajat tegyek bele és mennyit? Már kétességbe vagyok esve,segícccsetek mán Mi lehet a baj ezekkel?
én mindig levágom másképp nem lesz belőle 1 ujjas kuplung..
Mondjuk a fékkar is akkor tudja csak átszúrni, ha valaki tudományosan levágja a gömböt a végéről...
Siófok környékéről nincsen valaki?
Hétvégére esőt mondd és hűvösebb időt. Szerintem el kéne menni Babodra.
Nekem a Huszkvarnán volt ilyen, kb. 10-zel gurultam lefele a sárban, majd kicsúszott az első kerék és perec. A műanyag kézvédő behajlott és a fékkar átszúrta!
Én az alubetétesre esküszöm.
ha már a használhatoság a téma.... szerintem is egy kacat..

gecsa, lehet hogy nem dobálod el a motort, de ha egyszer mégis eldobod, nemhogy téged, de még a karokat szerelvényeket se védi meg ez a nagy plasztik elefánt fűl, mert azonnal alá hajlik mintha ott se lenne... ráadásul a kezed is hamarabb bele akad...

ágak ellen jo, és bogarakat gyüjtögetni, és itt véget ért a tudása.. ez a tapasztalat..
Bocsi de inkább egybe szeretném eladni úgy esetleg nem érdekel? Nekem egyszerűbb lenne ha olcsóbban is de elvinnéd egybe... ha gondolod dobj e-mailt
Én ezt nem értem. Minden évben van egy időszak, amikor a fórum színvonala sosem látott mélységbe süllyed. Van aki két percenként teszi be az egy éve sikertelenül árult kacatjait, a másik vesz egy KTM-et amin béta kabát van, de el sem tudja képzelni, hol lehetne ehhez alkatrészeket venni. Ha segítenek neki, akkor lusta visszaolvasni, és újra, meg újra leírja ugyanazt. Ez már a vég. Remélem jön a világvége...
gondolom ez kell.
Nekem van!
Hidd el, én is tapasztalatból írtam hogy nem.
És nem is kell nagyot esni hozzá (jóformán álló helyben dőltem el - hiába tettem le a lábam, az is kicsúszott a kifolyott olajon).
Sziasztok!

Légyszi segítsen, akinek 2005 körüli EXC 525-je van.

Milyen fesszabályzótok van, mi van ráírva, illetve hány kábel jön ki belőle?

A beta 525-m-re nem találok egyszerűen gyárit, és hátha jó lehet az exc-jé.

Itt az enyém képe, előre is örök hála, nézzétek meg légyszi!

Edem
küldj már képet a nadrágról ,az adatlapon megtalálod az email címem,ha jó akkor a 7en elhoznám,ha megeggyezünk,árat is írj...
igazad van ,isten az alu...de ha engem kiszolgál a vacak műanyag is,és megtudom tartani,nem eldobálni a motort,akkor ez is megvéd attól amitől engem meg kell védeni... nekem jól szolgál
dehogy nem ér! nagyon is.. SAJNOS tapasztalatból tudom..
helló! a tank idomokról levéve tudnál képet csinálni nekem? lc4 620 ra jók?
annyi van belőle,hogy még neked is jut 5ezerért,van egy rakással,és árulhatod azt 7ért...
am meg fórum,és ha valaki keres talán kézvédőt,meglátja a képet amit beszúrtál és ha tetszik neki akkor felkeres...ő nem fogja visszakeresni hogy ki-kinek az előzményére írtam amit akartam... bocs már...am a fejidomot meg elolcsókodtad...
tudod ez egy forum...oda van írva felülre.... és mint olyan mindenkinek lehet véleménye, még ha az nem egyezik is a tiédel...

az internet már csak ilyen, ezen kár felhuznod magad...
Amugy ez kedves dolog h ha valaki el akar adni valamit egybol akkor huuuuu de szaaaaar en olcsóbban tok meg ilyenek!
HA NEM KELL AKKOR NEM KELL!
NE KOPTASSAD A BILLENTYŰZETED FELESLEGESEN!
LAPOZZ VAGY VALAMI! !
ott a pont...
Meg ez a műanyag lófaszt nem ér úgyse, konkrétan pénzkidobás szerintem...