Nem tudom, szerintem nehéz tökéleteset találni. Akinek van és jó, az nem fogja eladni, kivéve ha anyagi gondjai vannak. Én is ilyet fogtam ki hála istennek.
Elősször is mennyit szánnál "taxira" ?
Talán, nagyon talán tudok egy Berget, FC550-es, 2005-ös vagy 2006-os. Az árát még ne mtudom, holnapig megkérdezem hogy mennyi, meg persze, hogy eladó-e. Bizonytalan források alapján igen.
Aztán Tamásiba néztem egy EXC 450-est. Szép állapotban van, rendszámos. Ha jól emlékszem az 2007-es és 850.000 csokitalért kérnek érte. A szervizeléséről, valamint a benne lévő üzemórákról nem tudok semmit. Ha érdekel akkor megadhatom a számát.
Ktm idomok+tank+segédváz ha érdekel valakit mondjon normális árat és viheti 300 exc 1997-esen volt Székesfehérvár-Dunaújváros és környéke szállítás megoldható.
Mi egy autósboltban vettük,92 fok, 2300 Ft!
Ha Ktm hűtőgomba 12000-14000 Ft
7000Ft és olyan összeköttetéseim vannak h bárhová el tudom juttatni az országban!
Talán, nagyon talán tudok egy Berget, FC550-es, 2005-ös vagy 2006-os. Az árát még ne mtudom, holnapig megkérdezem hogy mennyi, meg persze, hogy eladó-e. Bizonytalan források alapján igen.
Aztán Tamásiba néztem egy EXC 450-est. Szép állapotban van, rendszámos. Ha jól emlékszem az 2007-es és 850.000 csokitalért kérnek érte. A szervizeléséről, valamint a benne lévő üzemórákról nem tudok semmit. Ha érdekel akkor megadhatom a számát.
Árakat?
59032002100
tudnál mondani méreteket, A és Ah
http://www.google.hu/imgres?q=...
Kistrojak