Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért az meleg h 5e! Nem?
7ezerért még akkor is sok,ha a postát is odaszámoltad...5ért tudok zsír újat,nem ilyen karcos,agyonhasználtat...
Elvitték!
Helló!
Mi egy autósboltban vettük,92 fok, 2300 Ft!
Ha Ktm hűtőgomba 12000-14000 Ft
Gyerekek akinek van HŐGOMBÁJA eladó az ne tartsa magában irjon azonnal! EXC 450 2003-as mocimba kellene!
Ezt is eladom! 41es meretű szinte vadi új bnőmé volt kb 10x volt rajta! 18000Ft
Valakinek esetleg? ÓÓÓccccccccÓÓÓÓÓÓÓÓ!
7000Ft és olyan összeköttetéseim vannak h bárhová el tudom juttatni az országban!
Nem tudom, szerintem nehéz tökéleteset találni. Akinek van és jó, az nem fogja eladni, kivéve ha anyagi gondjai vannak. Én is ilyet fogtam ki hála istennek.
Elősször is mennyit szánnál "taxira" ?
Talán, nagyon talán tudok egy Berget, FC550-es, 2005-ös vagy 2006-os. Az árát még ne mtudom, holnapig megkérdezem hogy mennyi, meg persze, hogy eladó-e. Bizonytalan források alapján igen.
Aztán Tamásiba néztem egy EXC 450-est. Szép állapotban van, rendszámos. Ha jól emlékszem az 2007-es és 850.000 csokitalért kérnek érte. A szervizeléséről, valamint a benne lévő üzemórákról nem tudok semmit. Ha érdekel akkor megadhatom a számát.
10000 ft ,fele ár alatt és dobozos új
230 006 van beleírva, svéd gyártmány
Árakat?
Enyém gyári 520 sx/exc400exc,250exc
59032002100
Ilyenem lenne.
Hali!
tudnál mondani méreteket, A és Ah
Nekem van új, ha ezt keresed/Gyári 4t/Amit mutattak az a kicsi a kétüteműre való
Kuplung belsö fele, igy nez ki

http://www.google.hu/imgres?q=...
Mit értesz kupplung agy alatt? Cikkszámod vagy képed van róla?

Kistrojak
Ciao. Valakinek exc 520 kuplung agya van elado?
Rendben !Köszönöm szépen
Csini...
Ktm idomok+tank+segédváz ha érdekel valakit mondjon normális árat és viheti 300 exc 1997-esen volt Székesfehérvár-Dunaújváros és környéke szállítás megoldható.
Na az jó Vémpusz mert én vagyok a csillag a karácsonyfa tetején Másik hasonló gépről nem hallottál számomra?
Elment a fejlampa hs minden igaz holnap ott is van!
Nincs baaaaaj.
Köszönöm az infót,megnézem és beszélek velük!