Olyat szeretnék kérdezni tőletek hogy volt-e már arra példa hogy az lc4-be (mondjuk 2000-2006-ig) az 5-ös helyet 6-os váltó került?!
Arra lennék kíváncsi hogy meg lehet-e csinálni?!
hátul jo a metzeler sixdays... faszán terül le lehet engedni mint atom 0,4-05-re olyat fog oldalazosban mint egy lánctalp... de elöl felejtős...
ha csak sziklát lát ugy ledobja a szélső sor bütyköt mint felizgult tinidzser lány a bugyiját ha meglát egy rock start..
elöl michelin s-12... a legjobb választás. ennyi több lo nem indul.
No megjöttek Csikától a gátlók, már bent is vannak, olajcsere kész, holnap ránézek a szelep hézagra, a nyú hátsó gumi is a helyén van már
Még azon gondolkozok, hogy előre is kéne venni egy új gumit, mert a mostani az nagyon szart se ér
Ki mit ajánl első guminak? hátul pirelli mt32 van...
tőle vettem az akra dobot,korrekt csávó,csak a rugót nagyon eldugta,mert nem találja,és így ment el barni13-nak.
van még 2 kereke,de nem egy márka az első és hátsó,na meg az eslő meg is van ütve elég csúnyán,kicsit drágán akarja adni,abból már nem lett üzlet
Hozd az ülést megcsináljuk ,most csak fekete műbőr van itthon,de felétek Csepelen van a Sarolta Bellon,1 es kapun be stop táblánál balra és 50 méter után jobbkézre az üzlet,ott van választék,ha a fekete nem megfelelő
Srácok nincs vkinek vmi robbantott ábra vagy vmi hogy hogy működik a ktm lámpakacsolója az a kör alakú és csak jobbra balra kell tolni a kapcsolót mert sajna széthullott és nemtudom hogy volt meg hiányzik.e vmi belőle :S :S
Persze, értem én.
Ugyanígy voltam a 250-essel én is, árultam úgy, hogy ha megveszik annyiért amennyiért árulom akkor megveszik, ha nem, akkor meg kapják be
Amúgy ülés-áthúzás ügyben lehet hogy foglak zaklatni valamikor
vhogy az a köves rész ott felétek annyira nem jött be inkább a tempósabb kavirgósabb ösvényes részek amik