vagy a szimering minőségétől is függhet a folyás? nekem valami kék szinű meg nem mondom milyen márka.... lehet tul lágy lenne az anyaga mert az van h ha csak simán és nem csutkan megyek nem folyik de ha huzom a szarvat elkezd folyni...
köszi már ez is valami :D mert nekem a 2 gyujtó tekercsem szakadt de mivel ez ojan hajszál vékony hogy esélytelen megtekercseltetni ezért szeretnék valami lőni hozzá
ÜDV ktm exc 125 re keresek gyujtás alaplapot normál lendkerekes NEM belsö rotoros... de ezen valami japán gyujtás van de tudtommal ezeket a régi apriliák egybeöntött gyujtásával szerelik ha tudnátok segiteni abban hogy vagy ehez való alaplapot vagy valami egyezést tudnátok mondani ha van valakinek még ma megveszem :D :D :D válaszotokat elöre is köszönöm
Holnap gyere a gyirmóti tatár kocsmához reggel 10:30ra. Ott találkozunk néhányan, aztán közösen kimegyünk phalmára a pályára...
Számomat megtalálod az adatlapomon a hirdetések között! Csörögj rám, 3an biztosan megyünk, de lehet még jön más is...
Így van. Már november végén kiszedtem, hogy majd ha esik a hó biztos kifogásom legyen mért nem megyek motorozni majd addig húztam halasztottam a dolgot míg március lesz. Mire kész lesz addigra pont felszárad a talaj és akkor meg megint nem lehet menni mert porzik az út és por allergiám van és amúgy is olyankor gyorsan koszolódik a légszürő
Valószínű h a tengely kopott meg!
10:30-11:00- re ott vagyok a pályán! csaó
Számomat megtalálod az adatlapomon a hirdetések között! Csörögj rám, 3an biztosan megyünk, de lehet még jön más is...
A márc 11. lesz a tuti!