Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs kuplung csöved?
ha megnéznéd megköszönném!
Majd 50.000,- ha jól emlékszem, de holnap megtudom mondani. Használtat akkor érdemes, ha nincs elkopva...
esetleg árat? v érdemes használtat venni?
Ha nem mély, akkor rugózik annyit a szimmering ajka. Egy próbát megér, mert nem olcsó egy vezérműtengely újban...
vagy a szimering minőségétől is függhet a folyás? nekem valami kék szinű meg nem mondom milyen márka.... lehet tul lágy lenne az anyaga mert az van h ha csak simán és nem csutkan megyek nem folyik de ha huzom a szarvat elkezd folyni...
van benne valami csak gondolom akkor mas szimering is kellene hozzá nem?
Miért nem próbálod meg esztergagépen megsímítani a tengelyt? Ha még nem mély a berágódás, akkor segíthet rajta...
Jahh EXC 450 '03as
Valaki tud nekem ilyet? Sajna hiába cserélek szimeringet jön a víííz!
Valószínű h a tengely kopott meg!
köszi már ez is valami :D mert nekem a 2 gyujtó tekercsem szakadt de mivel ez ojan hajszál vékony hogy esélytelen megtekercseltetni ezért szeretnék valami lőni hozzá
A régi Apriliákon és Ktm-eken , svéd gyártmányú Amal Sem gyújtás van. Az újabb Ktm-eken meg tudtommal japán Nippondenso, vagy Kokusan gyújtás van.
ÜDV ktm exc 125 re keresek gyujtás alaplapot normál lendkerekes NEM belsö rotoros... de ezen valami japán gyujtás van de tudtommal ezeket a régi apriliák egybeöntött gyujtásával szerelik ha tudnátok segiteni abban hogy vagy ehez való alaplapot vagy valami egyezést tudnátok mondani ha van valakinek még ma megveszem :D :D :D válaszotokat elöre is köszönöm
viheted...
Nálunk jobbat nem talalsz
Nem küldte ,hozta
Az enduro szettre mindenféleképpen szükségem van, hiszen az elsődleges nálam a terepmókázás!
Akkor fűzesd át a saját agyakat. Excel ráfot tudok párba, csak küllő kell hozzá...
Mert bontva sehol nem lehet kapni, újonnan meg 50e körül van darabja az agynak és még nem sikerült beikszelni azt a bizonyos öt számot...!
Hát figyu akkor... találkozunk a pályán, de mi csak olyan 11-11:30körül érünk oda...előbb nem igen.
Nekem a p halmi pálya terepen max 10 perc gyirmót kicsit messze van.
10:30-11:00- re ott vagyok a pályán! csaó
Holnap gyere a gyirmóti tatár kocsmához reggel 10:30ra. Ott találkozunk néhányan, aztán közösen kimegyünk phalmára a pályára...
Számomat megtalálod az adatlapomon a hirdetések között! Csörögj rám, 3an biztosan megyünk, de lehet még jön más is...
Így van. Már november végén kiszedtem, hogy majd ha esik a hó biztos kifogásom legyen mért nem megyek motorozni majd addig húztam halasztottam a dolgot míg március lesz. Mire kész lesz addigra pont felszárad a talaj és akkor meg megint nem lehet menni mert porzik az út és por allergiám van és amúgy is olyankor gyorsan koszolódik a légszürő
Itthon vagyok! Holnap valaki phalmi pályánál tali csak lájtosan.
A márc 11. lesz a tuti!
Akkor miért nem fűzeted az RXV agyakra az sm szettet?