eladó komplett az egész ahogy látod,nem bontomszét,így is eltört az alsó munkahenger... sx 125 2006on volt,de bármilyen 2T-re fel lehet tenni hisz csak a cső és a felső munkahnger az ami működik...ha te megheggeszted az alsót,engem nem érint,de nem tudom levenni róla,így egyben 30ezer... 10 a cső,20 a felső munkahenger,de csak egyben
Szevasztok!
Keresnék egy jó állapotú exc 300-as mocit,amin látszik,hogy van gazdája!2000-2002 közötti érdekelne.
Ha valaki tud ilyet,az ossza már meg velem,elérhetőséggel együtt.
Köszi!
persze, tökéletes! Köszönöm szépen! :) azt akartam venni most de ez a balance cucc lett sürgősebb.. amúgy azért szedtem szét mert rázott mint az állat és úgy gondoltam h ez lehet rossz a csapágy vagy valami.. erre szedem le a deklit és sehol semmi! ja mondom oké :D
csőő! írtam már 1X balance tengellyel kapcsolatba.. na most szét lett szedve a motor és nem volt benne a tengely! van valakinek ilyen tengelye? (2004 lc4 gyári SM a motor)
akkor ott még a régi világ van. 2010 októberében már nekem az újfajta 4 oldalas szart kérték, és kötekedtek, hogy a tetején nem volt beikxelve a "viszterhes" rublika...
Keresnék egy jó állapotú exc 300-as mocit,amin látszik,hogy van gazdája!2000-2002 közötti érdekelne.
Ha valaki tud ilyet,az ossza már meg velem,elérhetőséggel együtt.
Köszi!
LC4 640 (2006) hez érdekelne 21"-os első kerék. Köszönöm.
telószámot,cs
Tudnál segíteni?köszi