Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó komplett az egész ahogy látod,nem bontomszét,így is eltört az alsó munkahenger... sx 125 2006on volt,de bármilyen 2T-re fel lehet tenni hisz csak a cső és a felső munkahnger az ami működik...ha te megheggeszted az alsót,engem nem érint,de nem tudom levenni róla,így egyben 30ezer... 10 a cső,20 a felső munkahenger,de csak egyben
töltsd le a motorod parts manuálját és abban választ kapsz a balance tengely kérdésedre meg a kerékcsapágyas kérdésedre is.
Érdekel valakit fél pár kézvédő? a narancssárga az gyári KTM
És ugyan erre a típusra csomagtartó, valamint ktm enduró lámpafej,lámpával együtt. Köszönöm.
na hali! találtam balance tengelyt 2002 es fekete blokkos lc4 be van az belemegy az én 04 es szürke blokkomba? jó bele?
Szevasztok!
Keresnék egy jó állapotú exc 300-as mocit,amin látszik,hogy van gazdája!2000-2002 közötti érdekelne.
Ha valaki tud ilyet,az ossza már meg velem,elérhetőséggel együtt.
Köszi!
Srácok exc520ra lehet vmi kulcsos gyújtáskapcsolót rakni vagy vmi ha pl a posta előtt hagyom ne üljön rá az első cigány
Kösz mindenkinek a hozzászólást,üdv.Peti
már megvan.. :D
honnan tudok ilyen robbantott ábrákat találni?
persze, tökéletes! Köszönöm szépen! :) azt akartam venni most de ez a balance cucc lett sürgősebb.. amúgy azért szedtem szét mert rázott mint az állat és úgy gondoltam h ez lehet rossz a csapágy vagy valami.. erre szedem le a deklit és sehol semmi! ja mondom oké :D
supermoto? behr kerék? szerintem valami könyvbe benne van! péntek este rá tudok nézni neked ha addig jó.
a másik kérdésem: kerékcsapágy kellene ugyan ebbe a vezérgépbe első, hátsó valaki tud mondani méretet? (SKF-et vennék)
nem vágom melyik állat szedte ki..
hát ilyet mi a fasznak szedték ki ?
csőő! írtam már 1X balance tengellyel kapcsolatba.. na most szét lett szedve a motor és nem volt benne a tengely! van valakinek ilyen tengelye? (2004 lc4 gyári SM a motor)
akkor ott még a régi világ van. 2010 októberében már nekem az újfajta 4 oldalas szart kérték, és kötekedtek, hogy a tetején nem volt beikxelve a "viszterhes" rublika...
Sziasztok!

LC4 640 (2006) hez érdekelne 21"-os első kerék. Köszönöm.
06305862122 a számom
ok,kérek örgök!
telószámot,cs
Nekem van egy komplett hátsó fékem, ha érdekel.
na ugye
Mert általában azért használja az ember fia azt a zöld adás-vételit, mert nincs semmi más lehetősége...
Hello!exc 450-525-hőz kellene komplett hátsó fék!
Tudnál segíteni?köszi
na de miért lenne 1 belőle?attól h nem indigós ugyan az le lett másolva és enny, mivel h ezek már nem 1 hanem 2 oldalasak.