Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kettő közül melyiket használod?
Egyébként nem azabajteam-et játszom, hanem nem érek rá. És a motor sem készül el addigra. Jövő héten hétvégén alkalmas, addig nem. Szóval melyik geomaxot használod? A sűrű v a ritka bütyköset?
Egy vadiúj AFAM 44-es lánckerekem van, ha érdekel.
Sziasztok! Keresek 44-es KTM hátsó lánckereket lehetőleg újszerű állapotút. Ha netán valakinek porosodik a polcon...
Eladó 525 exc 2004-7 elsö keréktengely
komplett 1.fék
450/525vázvédö müanyag
525lánckerék védö
Wp gátló
Neked is ez volt a problemad? Mennyit kert erte? Jo lett? Szerinted meddig fogja kibirni igy?
hali! az normális jelenség ha megy alapjáraton a szekér és húzkodom a gázt akkor egyszer csak mikor odarántom neki megáll és csattan egy jó nagyot ( szerintem a dekompresszor)? amúgy semmi baja meg megy rendesen..
2004 450 Exc
10000 az alaplap trafóval15000
Nekem ilyen geomax van fent,szerintem jó. Mondjuk én nem szoktam ennyit szenvedni rajta. Ami van azt felteszem,aztán megyek és kész.
Azabaj team! Nem tesszük át,csak te nem jössz!
Neked milyen mocit csinalt, tengelyt?
Bocsi este van, alaplap és lendkereket akartam írni :)
Hívd fel ezt a számot, csepelen van a kisöreg, én postán küldtem el neki utoljára: Petró Bandibácsi 06304641214 vagy 0612773452
Írom a mailt!
12.500,- ha jó, akkor a többit mailbe megbeszéljük.
Miért nem cseréled ki a gumi tömítést benne?
szerintem jobb a kicsit ritkább de ez csak az én véleményem....
pl.: én ezzel mentem fel az atomvillanásnál a harmadikon is :D
Helló!
Exc 450,2007 keihin karbi kellene nekem,meg van kopva a kocsi és a vezetője,nem zár a gumilapnál.
a száma:fcr 39: 39c6E 80B24
Tudnál segíteni?
Köszi
Kokusan gyártmányú, alaplap és tekercs együtt 20e.
Srácok!

Bakonyozni (hegymászás, mászókázás) és pályás vegyes használatra milyen gumit javasoltok? Sűrűbb vagy ritkább bütykökkel ellátott gumit?

Ezeket néztem:
Dunlop MX51 Geomax 100-100-18 AUNER GYŐR

Dunlop Mx31 Geomax 120-90-18 AUNER Győr
na az fain
mennyi az annyi pk -val 1 ütt?
A hétvégére elkészül szerintem legkésőbb vasárnap reggel, mert akkor leszek itthon legközelebb. De te is láttad, h katasztrófa milyen kemények az első telóim... Az olajcsere meg a gumicsere meglesz délutánonként a héten.
okééés megbeszéltük.
rem addigra elkészül a csacsid.
Nekem van, vadi új, bár annyira nem olcsó, de nagyon strapabíró. El tudom Győrbe is juttatni, ha nem sürgős...