Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006.6havi,második tulaj vagyok,ja és papiros ......meg van egy csomó dolog ami nem gyári pl elöl hátul talon kerékagy aki tudja,hogy miaz,annak nem kell mondani
Hello srácok ez is eladó ha esetleg érdekel valakit!
Muti? :D
gaborvezer van nekem egy eladó masinám látom palotai vagy közel laksz az enyém az tutti
Srácok egy kis segítséget kérnék tőletek.
Motorvásárlás előtt állok és nem szeretnék belefutni vmi szar mociba.
Ezt nézegetem:
http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
Szerintetek megéri ilyet venni ennyiér?
Elnézést ha unalmas a kérdés de szeretnék egy kis segítséget a döntéshez.
Előre is köszönöm
kösziköszi rá gondoltam
Sziasztok!

Ha jól emlékszem valaki árult PDS csapágy védő neopren védőszarságot

Aki magára ismer kérem írjon a joci232@hotmail.com-ra
köszönöm!
Ok köszi, holnap csak este leszek mert nappal meló majd akkor este 8 után írok.
O.K. holnap küldök képet.
Nekem nem az a lényeg hogy szép legyen, hanem jó állapotú legyen ne legyen repedt vagy kivásva a közepe. Amúgy mennyi lenne az olcsó, és ha esetleg tudnál küldeni képet róla az lenne a tökéletes. Az adatlapomon lévő e-mail címre ha tudnád küldeni azt megköszönném.
Nekem asszem van, nem a legszebb de ócsón megszámitom
Én vette ujjat, de meg se mondom az árát
Szerintem hangosabb. Arról fogalmam sincs mit kellene megnézni,bele úgysem látsz.Utcára totál szívás,mert kényelmetlen,nyáron a városba pötyögéstől csak forralja a vizet,állandóan cserélgetheted benne az olajat. A felújítás nem mindig azt jelenti,hogy mindent ki is cseréltek ami szar volt,azért ezt ne felejtsd el.
Srácok a az excnek hangosabb blokkja van alapból mint egy drznek? Úgyértem zörgősebb? Mit kell megnézni vásárláskor? 2002 520as EXC-t néztem ki szerintetek ezek jo motorok utcára és endurora egyaránt használnám. Felújított blokk 100 üzemóra van benne.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
EXC250-re keresek oldalsztendert 2005-ös évjáratúra

Kompletten érdekelne ha esetleg lenne valakinek megköszönném
hali! mennyi az annyi? még annyi hogy melyik fajta? amilyen az enyémen van, az a tört végű az újabb, vagy a csúcsosabb végű a régebbi? sokat járok veszprém fele is meg is lehetne ügyezni könnyen!
Hy nem tudtok valami helyet ahol lehet venni 20 W 60 MOTOREX olajat?
320-as kéne :)
georgeee nekem van.és még eladó is +veszprém megyei vagyok énis
Szia! 5-ezerre gondoltam!
Szevasztok. Van lehetőségem cserébe hozzájutni egy 2006os 690SM-hez. Pro és kontra olvasnék némi tapasztalatot ha valakinek van.
ktm koppintott, vágott féktárcsát,hátra,tudok olyan 8körül...
hullámos,olyan van az összes 2008utánin... elsőt nem tudom mennyiért vágnak,meg van-e egyáltalán...
köszi!