A most hétvégére tervezett bakonyi motorozást tegyük át jövő hétvégére!
A héten szét kell szedetnem az első telóimat, és csak a hét vége felé leszek itthon. Ráadásul hétvégére berendeltek a céghez, uh húzhatom az igát a lagerban...
Viszont jöv héten mehetünk, 4napos hosszú hétvégém lesz. Addigra lesz gumi, olajcsere, meg jó teló elől is végre.
Ez Jimmynek is szólt...
Hali! van egy ilyenem. 38as. Ha érdekel a csere akkor benne vagyok. Légyszíves ne a telefonszámon keress, hanem itt vagy emailbe!
Üdv! http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Vidd el egy esztergályoshoz és szabályozza fel addig amíg be van kopva,húzzon rá egy perselyt és a gyári méretre csinálja meg a futó felületét,kemény legyen a persely de ne túl sima mert nem tömít a szimering...
ne aggódj ez egy bevált dolog,vidd el egy ügyes emberhez..majd az tudja..nálunk egy 10 es ért csinálják
Izomláz az nálam is van, a hátamban a lapockáknál!
Azt hittem, hogy a lábamban is lesz mert mire hazaértem már kezdett görcsölni a combom elől, de azt szerencsére megúsztam! Elküldtem mailben a képeket és videót! Sajnos csak egyesével sikerült.
Jó lenne mielőbb menni megint! Neked hétköznap nem jó?
Biciklivel Visegrádra...?! Te egy hős vagy! Még végül te leszel a példaképem!
Tegnap mikor elmentél tőlünk.
Lemostam leszedtem az összes idomot. Ma légszűrőpucera mert nyelte a port min állat, meg összeraktam.
Ma Szentendréről feltekertünk az asszonyommal Visegrádra meg vissza a tegnapi izomlázra
Nem tudom, hogy lesz nálam a gyerek a hétvégén. Megpróbáljuk beiktatni.
A most hétvégére tervezett bakonyi motorozást tegyük át jövő hétvégére!
A héten szét kell szedetnem az első telóimat, és csak a hét vége felé leszek itthon. Ráadásul hétvégére berendeltek a céghez, uh húzhatom az igát a lagerban...
Viszont jöv héten mehetünk, 4napos hosszú hétvégém lesz. Addigra lesz gumi, olajcsere, meg jó teló elől is végre.
Ez Jimmynek is szólt...