Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cimbi!

A most hétvégére tervezett bakonyi motorozást tegyük át jövő hétvégére!
A héten szét kell szedetnem az első telóimat, és csak a hét vége felé leszek itthon. Ráadásul hétvégére berendeltek a céghez, uh húzhatom az igát a lagerban...
Viszont jöv héten mehetünk, 4napos hosszú hétvégém lesz. Addigra lesz gumi, olajcsere, meg jó teló elől is végre.
Ez Jimmynek is szólt...
valakinek eladó emelő bakja esetleg,occsó pénzé,itt Győr környékén?
valami jó állapotú?
Mennyit kérsz érte?
Trafó van hozzá?
Köszi.
Üdv az Uraknak!

Keresek EXC 525-re km órához jeladót, mágnessel, vezetékkel.

Köszönettel:. Szabolcs
heló mien gyártmányú van rajta mert szerintem ez régebbi exc még normál telos.KOKUSAN GYUJTÁS VAN RAJTA? menyi pénz ?
mármint az adatlapomon található emailbe...
Hali! van egy ilyenem. 38as. Ha érdekel a csere akkor benne vagyok. Légyszíves ne a telefonszámon keress, hanem itt vagy emailbe!
Üdv!
http://www.kepesmotor.hu/lanc_...
Ha nem dolgozok szombaton, akkor rajtam nem fog múlni!
Hétköznap későn végzek, bár nyáron beleférhet. Szombatot tervezem de most reggeltől 14-15h ig
Vidd el egy esztergályoshoz és szabályozza fel addig amíg be van kopva,húzzon rá egy perselyt és a gyári méretre csinálja meg a futó felületét,kemény legyen a persely de ne túl sima mert nem tömít a szimering...
ne aggódj ez egy bevált dolog,vidd el egy ügyes emberhez..majd az tudja..nálunk egy 10 es ért csinálják
Es ilyet hol csinalnak?
Belső rotoros alaplapom van ha kell
van benne 300km amit bejáratós üzemben tettem!
szinte új...
mennyire használt a 45ös?
le kell keménykrómozni és utánna visszaköszörültetni...
Most néztem még a lendkerék is megvan hozzá.
Nekem 2002 Exc gyújtásalapja megvan még ha érdekel.
Izomláz az nálam is van, a hátamban a lapockáknál!
Azt hittem, hogy a lábamban is lesz mert mire hazaértem már kezdett görcsölni a combom elől, de azt szerencsére megúsztam! Elküldtem mailben a képeket és videót! Sajnos csak egyesével sikerült.
Jó lenne mielőbb menni megint! Neked hétköznap nem jó?
Biciklivel Visegrádra...?! Te egy hős vagy! Még végül te leszel a példaképem!
Valakinek esetleg ha lenne? 2004-2007 sx,-exc, ülése vevő lennék rá!
Köszönöm szépen mindenkinek! Lehet megpróbáljuk húzni ha nem sikerül jól akkor vennem kell , újat!köszi!
Tegnap mikor elmentél tőlünk.
Lemostam leszedtem az összes idomot. Ma légszűrőpucera mert nyelte a port min állat, meg összeraktam.
Ma Szentendréről feltekertünk az asszonyommal Visegrádra meg vissza a tegnapi izomlázra

Nem tudom, hogy lesz nálam a gyerek a hétvégén. Megpróbáljuk beiktatni.
nincs semmi, 8-as fémmenetes,1 fajta volt,megvettem és működik.
Ha kell adok telefonszámot,nagyon ügyes a srác,és hegeszteni is tudja ha el van törve. A cimborámnak is ő csinálta.
ne ríjjál, attól még tanultatok elektrót, meg mi is infót
Csak te elektrón én meg infón, mindegy hagyjuk az egészet.
Kössz mindent!