nem is mondtam h nem jó a 4 példányos de itt győrben ezt a zőld szart fogadták el.legalább is 2011 juniusában így volt.azt h az óta mi változott .......
na de hé, az elmult 2 évben 2xváltozott az adásvételi. Te papírboltba vagy okmányirodába dolgoztál? mert nem mindegy Amit én csinálok abban nem lehet hiba Pl, a törzskönyv mellé is jár egy adásvételi, ami vagy 2 éve nem igazán jó még seggtörlésre se, olyan sima papírból van !
Mostmár azért komolyabb az adásvételi nyomtatvány mint a régi volt.Pl amit kapsz a törzskönyvhöz zöld minta az se jó már ha úgy töltöd ki.2oldalas szart kell már kitölteni melyben pontosan le kell írni az időpontot órára pontosan.
Mivel itt is és mindenhol mást mondanak, én úgy szoktam hogy előtte bemegyek az ocsmányirodába és ott kérek adásvételit, azt megírjuk, így mikor visszaviszem nem tudnak szövegelni hogy nem fogadják el. Mert ők adták
Ez hülyeség! Azért kell a 4 példányos, mert az eladónak is le kell jelenteni a helyileg illetékes okmányirodán, 5 napon belül, hogy eladta, a vevőnek meg 15 napja van átíratni. És 1-1 példány marad mindkét félnél. A törzskönyv tokjában pedig csak 1 példány van, és arra is rá van írva, hogy minta...
Sziasztok! Ide írok ,mert itt pörög a fórum.Egy kérdésem lenne:Most tervezek venni egy rendszámos endurót (idáig csak hobbi célra volt)és milyen adásvételi nyomtatvány szükséges,mert úgy hallottam,kb egy év óta változott valami.Illetve bonyolult az átírás,és eredetvizsga stb.?Aki nemrég átesett rajta írjon légyszi,köszi Szépen.
üdv mindenkinek lenne egy KTM LC4 motorblokkom ami szinte ujszerü.. 6000km es . valakit esetleg érdekel?illetve minden más még Duke 2 höz...évj 2006 email uazosember@gmail.com
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Valamint az egyik haverom keres 525 xc (quad)-ot. Ha valakinek akad a felsorolt dolgok egyike szívesen várom . Jóéjt! Üdv.